Įkraunama...
Įkraunama...

Ką dovanoti draugui kai viska gali įsigyti pats?

Sveiki,
Susiduriau su menkute problemele ax.gif , nezinau ka padovanoti draugui gimimo dienos ir metiniu proga. Problema yra tame, kad jis bet ka gali isigyti pats, nes yra gana pasiturintis, o as atvirksciai schmoll.gif
Gal kas turite kokiu nors minciu, kad neisleidus daug pinigu padaryti nepamirstama vakara??? wub.gif
Busiu dekinga uz bet koki pasiulyma...
Atsakyti
Vat ir man butu idomios nuomones, nes mano brangiausiasis dirba, o as ne.. jis gali nusipirkti ka nori, o as deja to neikandu.. nesugebu tiek sutaupyt.. ir nznau ka jam padovanoti artejancio gimtadienio proga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juros_smelis @ 2007 06 16, 20:12)
Sveiki,
Susiduriau su menkute problemele ax.gif , nezinau ka padovanoti draugui gimimo dienos ir metiniu proga. Problema yra tame, kad jis bet ka gali isigyti pats, nes yra gana pasiturintis, o as atvirksciai schmoll.gif
Gal kas turite kokiu nors minciu, kad neisleidus daug pinigu padaryti nepamirstama vakara??? wub.gif
Busiu dekinga uz bet koki pasiulyma...

Ar piniguose esme, ir butinai dovana turi buti prabangi? Jei ne, padovanok ka nors nuosirdaus, nupiesk paveiksla pati, ar sukurk idomu slaida su kokia nors Jusu istorija. Ar koki nors kompakta padovanok, su sudetomis jusu foto, atrinkta grazia muzika, jeigu moki, paphotoshopink. Arba pagamink skanius pietus ta proga, ka jis be galo megsta. Tik truputeli fantazijos, ir vakaras bus super.
Idek daug nuosirdaus darbo, ir pamatysi, kad tai daug brangesne dovana nei uz kazkiek litu nupirktas niekutis.
Atsakyti
na as pavyzdziui valentino dienai issiuvinejau jam paveiksleli, visokiu staigmenu padarau ir siaip, tiesiog bijau kartotis, gal jam tai visai kvaila pasirodys... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kasafane @ 2007 06 16, 22:28)
na as pavyzdziui valentino dienai issiuvinejau jam paveiksleli, visokiu staigmenu padarau ir siaip, tiesiog bijau kartotis, gal jam tai visai kvaila pasirodys...  rolleyes.gif

Nemanau, kad pasirodys kvaila. Maniskis daug labiau patenkintas buna, kad as pati kazka padarau, o ne nuperku is parduotuves. Viena syki nupirkau jam odine pinigine, ir padovanojau atviruka apie Meile, kuris kabojo ant mano sienos, ir pacioj pradzioj Musu draugystes buvau jam sakiusi, kad ta atviruka dovanosiu kam nors tik tada, kai tikrai busiu isitikinusi, kad tai mano Gyvenimo Meile. Kai jis gavo ta atviruka, taip susijaudino... Ir ta pinigine visai nublanko, sake, kad jam butu uzteke tik atviruko, nors uz ta pinigine nemazai paklojau. Taip kad tikrai ne piniguose esme.
Atsakyti
Na as visada stengiuosi irgi visko prigalvoti.. bet dabar tiesiog mano galvoj tustuma..

kai dovanojau pinigine, dovanojau jam sirduciu - meiles pinigeliu.. uz kuriuos jis galejo nusipirkti ka nors is manes ax.gif

Kaledoms dovanelei padariau grazia dezute susijusia su musu draugystes akimirkom, tai jam ta dezute brangesne uz dovana..

tiesiog visada ka nors sugalvoju, bet dabar vakuumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kasafane @ 2007 06 16, 22:41)
Na as visada stengiuosi irgi visko prigalvoti.. bet dabar tiesiog mano galvoj tustuma..

kai dovanojau pinigine, dovanojau jam sirduciu - meiles pinigeliu.. uz kuriuos jis galejo nusipirkti ka nors is manes  ax.gif

Kaledoms dovanelei padariau grazia dezute susijusia su musu draugystes akimirkom, tai jam ta dezute brangesne uz dovana..

tiesiog visada ka nors sugalvoju, bet dabar vakuumas  doh.gif

mano vaikino irgi gimtadienis netrukus, uz menesiuko, dar nesugalvojau, ka dovanot. O gal Taviskis kokiu nors isskirtiniu pomegiu, hobiu turi?
Atsakyti
o mano brangiausiojo liepos 6..

nelabai jsi randa laiko savo pomegiams.. mokosi, dirba ir miega.. o siaip jam labiausiai patinka vis ka nors rakineti, taisyti, montuoti, daryti, tai sakau atsuktuvu rinkini jam reikia padovanot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kasafane @ 2007 06 16, 22:51)
o mano brangiausiojo liepos 6..

nelabai jsi randa laiko savo pomegiams.. mokosi, dirba ir miega.. o siaip jam labiausiai patinka vis ka nors rakineti, taisyti, montuoti, daryti, tai sakau atsuktuvu rinkini jam reikia padovanot  biggrin.gif

Na taip, sudetinga situacija, nieko ka nors sugalvosi, laiko dar turi iki liepos 6tos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukste_ @ 2007 06 16, 20:00)
Na taip, sudetinga situacija, nieko ka nors sugalvosi, laiko dar turi iki liepos 6tos.  mirksiukas.gif

Siulau kokiame salone nupirkti masazo seansa 4u.gif .Abejingas neturetu likti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dawnn @ 2007 06 17, 02:27)
Siulau kokiame salone nupirkti masazo seansa 4u.gif .Abejingas neturetu likti tongue.gif

Pasiulyma super, bet jis tikriausiai nedrys nueiti lotuliukas.gif o beje kiek kainuoja tokie masazo seansai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kasafane @ 2007 06 17, 10:37)
Pasiulyma super, bet jis tikriausiai nedrys nueiti  lotuliukas.gif o beje kiek kainuoja tokie masazo seansai?  blush2.gif

Masazas gera mintis, as apie tai irgi galvojau... Bet manau, kad jei pati padaryciau ji butu dar geriau mirksiukas.gif Siaip kiek zinau masazas 1 val kainuoja nuo 40 lt kazkur.
Tai va, kad as pirkti irgi nieko nenoriu, nes tai gana banalu, kai zmogus ka nori ta ir nusiperka...
Manau, kad geriausia butu paruosti nepamirstama vakara... Bet tam nepamirstamam vakarui irgi reikia fantazijos. Masazas, zvakes ir kokia miela staigmena manau butu pats tas g.gif Tik reikia detales apgalvoti...
Jei vakaras pavyks papasakosiu jums mergaites 4u.gif
Jusu draugu gimtadieniai dar toli, o manojo jau 06/27 doh.gif
Atsakyti