Įkraunama...
Įkraunama...

Revlon

Mergaites, reik patarimo... Noriu uzsiskakyti Revlon skysta pudryte, bet esu labai jautri kvapams doh.gif Kazkur skaiciau, kad ne visoms patinka ju kvapas... Gal kas gali apibudinti. Man svarbiausia, kad nebutu prikvepinta, jau taip nemgstu to doh.gif Del to Clinique visada pirkdavau wub.gif , bet neblogu atsiliepimu paskaicius susidomjeau Revlon pudryte.
Dekui atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
esu nusipirkus Revlon nearly naked skystą pudrą, pirkdama tikėjausi lengvos pudros, nes na pavadinimas juk nearly naked lotuliukas.gif bet bent jau man ji stipriai maskuoja, neįsivaizduoju, kaip maskuoja labiau maskuojančios pudros doh.gif šia pudra pasitepus visiems atrodau lb išblyškus, nors spalva atitinka mano veido spalvą, bet taip užmaskuoja žandų raudonį, kad visi klausia, ar viskas gerai blush2.gif laikosi gerai, nenuplaukia (kaip kad tarkim Bourjois), nepatinka, kad nėra dozatoriaus. tepu šepetėliu.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2014 10 30, 11:55)
esu nusipirkus Revlon nearly naked skystą pudrą, pirkdama tikėjausi lengvos pudros, nes na pavadinimas juk nearly naked  lotuliukas.gif  bet bent jau man ji stipriai maskuoja, neįsivaizduoju, kaip maskuoja labiau maskuojančios pudros  doh.gif šia pudra pasitepus visiems atrodau lb išblyškus, nors spalva atitinka mano veido spalvą, bet taip užmaskuoja žandų raudonį, kad visi klausia, ar viskas gerai  blush2.gif  laikosi gerai, nenuplaukia (kaip kad tarkim Bourjois), nepatinka, kad nėra dozatoriaus. tepu šepetėliu.

kad neklausinėtų kiti ar gerai jaučiatės tam reikalui būtinai naudojant skystą pagrindą, reikia naudoti skaistalus/bronzatą/iššviesintoją (? ar kaip LT vadinasi) arba varijuoti visais trimis, tiesiog reikia kontūruoti veidą, suteikti dimensiją wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 30 spalio 2014 - 12:31
QUOTE(Juxt @ 2014 10 30, 13:30)

suprantu, bet su kitomis "lengvomis" pudromis kažkiek prasimuša tas raudonis, esmė ta, kad tikėjausi, kad pudra bus lengvesnė - sulygins veido spalvą, bet visko nepaslėps. lb maskuoti kažko neturiu.
Atsakyti
Gal kas patars del Revlon colourstay kremines pudros spalvu? Pirkau 320, man atspalvis superinis, tik kiek per tamsi. Koks numeris labiausiai tiktu? Mastau apie 220, bet sako jis kiek i ruzavuma?

Ir kaip del PhotoReady atspalvio, koks tiktu?
Atsakyti
Ar yra bandziusiu revlon colorstay seselius? Kokie atsiliepimai? kaina nedidele tad idomu kaip laiko?
Atsakyti
sveiki,

norėjau paklausti, kuriame Vilniaus grozio salone galima nusipirkti revlon profesionaliam naudojimui skirtu plauku dazu . dazausi jau metai laiko, bet mano kirpeja emigravo, tai ir netekau savo daziuku...sad.gif
Atsakyti
Revlon Uniq One purškalas. Baisiai ilgai naudojau, bet todėl, kad nekaskart po galvos plovimo. Labai daug ką daro, bent jau gamintojas tą teigia, atstato sausus ir pažeistus plaukus, daro juos blizgius, apsaugo nuo elektrinimosi, nuo karščio, daro glotnius ir švelnius, palengvina iššukavimą, padeda nuo vėlimosi, galiukų šakojimosi prevencija, prideda purumo.
Na, tikrai stiprus ir ilgai išliekantis kvapas. Šitas gali daugeliui kliūti.
Tikrai palengvindavo plaukų iššukavimą, po pakaušiu mažiau vėlėsi plaukai. Plaukai minkšti, švelnūs. Naudodavau vietoj purškiamo nenuplaunamo kondicionieriasus, kai tingėdavau dėt kaukę. Paskutiniu metu prieš džiovinant fenu. Plaukų neriebino, neapsunkindavo.
Galvojau, jog skystis, o pasirodo purškiamas pienelis smile.gif
user posted image
Atsakyti