Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

labukas..mano pilvukui24sav. nestuke.gif pilvukas matosi net labai..priiaugau jau 15kg. smile.gif bet del to visai nesinervuoju..kaip yra taip yra..nezinau nuo ko tai priklauso nes valgau kaip visada tikrai ne uz du,kartais kazko norisi ipatingo lotuliukas.gif energijos tiesiog pertekli jauciu..net nezinau ka su ja daryti lotuliukas.gif vyras pries dvi savaites taip pat pradejo jausti judesius..as pati pradejau jausti 18sav.bet dar nebuvau tikra ar tai is tiesu leliukas smile.gif o dabar oooo kaip duodasi..ir jai silpnai pajudinu savo pilveli jis man atsako spyriu 4u.gif
Atsakyti
labas,man 19 sawaite,jau tuoj 5menuo,negaliu patiketi kad jau tiek daug:) biggrin.gif pilwas nemazas tikrai,priaugau 6 kilogramus smile.gif tongue.gif labai laukiu kol pilwas bus dar didesnis nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 12 30, 09:55)
Sveikutes, as niekaip negaliu nurimti  verysad.gif  nestumui jau 21 sav o as dar nejauciu judesiu. Tokius pakutenimus is vidaus jauciu nuo 16 sav. ir tie pakutenimai ryskesni ir lyg stipresni. Tacaiu tokio kaip bumsiuko ar spyriuko nejauciu.. butu nedare echo tai dar labiau pergyvenciau, bet kai dare pati maciau kaip juda , reiskiasi turiu jausti ir as . O gal nesuprantu kad tai spyris?

dar ir kaip pajausi. tokiam amziuj, jei jis ir spardosi, nejauti. nes jis labai daug vietos turi spardymuisi. staip paaugs, vietos pilve sumazes, tai jausi viska. as savo akim maciau, kai echo dare. mazius kad spyre koja!!!! kaip futbolistas lotuliukas.gif o nepajauciau nicnieko.
beje judesiu jutimas, kol beibis toks mazas, gali priklausyti ir nuo to, kurioje vietoje embrionas prisitvirtino. o be to, dienos metu, kai esi labai uzsiemus, gali nepajausti, t.y. neatkreipti demesio. geriausia juntama vakare, kai atsipalaidavusi guli lovoje ar ziuri tv ir apie darbus negalvoji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hacone: 13 sausio 2008 - 21:01
Sveikutes. Man prasidejo 19 sav., pakutenimus padejau jausti nuo 16 sav., bet kai suejo 18 sav., pajutau tikrus kirminuko spardimus smile.gif
Sakykite, kaip jus apskaiciuojate tos menesius? As isivaizduoju kai 20 sav. sukanka-tai jau yra pilni penki men., kai prasideda 21 sa. tai prasideda 6 menuo, ar as kazka ne tai skaiciuoju? smile.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
mums 21 sav. priaugus turiu +10 blush2.gif išsigandau kai pasvėrė, nes svoris staiga sukio, o kai padarė tyrimus tapo viskas aišku doh.gif skydliaukė nustojo dirbt doh.gif verysad.gif teko pradėt gerti vaistukus rolleyes.gif judesiukus pajutau 18 sav ax.gif
Atsakyti
Man jau 21sawaite 4u.gif nestuke.gif pilwas toks geras jau,priaugau 8kilogramus,maziukas juda net labai,tik nzn dabar kas atsitiko,gal nakti su diena sumaise,diena wos wos kelis judesius pajauciu,o nakti tai pradeda duotis net pabundu biggrin.gif mes jau tokie biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif siaip waikscioti nera dar sunku,taciau miegoti jau nebemalonu g.gif skauda wisus sonus po miego g.gif pradejau naudoti kremukus nuo striku,nes dar net 5menesiu nebuwo o ant koju jau buwau pastebejus kelias stijas,tai db kaip naudoju atrodo nebeatsiranda,o tos senosios lyg ir traukiasi,arba man akys jau traukiasi lotuliukas.gif biggrin.gif sworio priaugau ir ant pilwo daug ir ant klubu ir ant sonu barankos nemazos,tai biski gazdina tas dalykas taciau swarbus esam sweiki ir judam tongue.gif
Atsakyti
Sveikos visos nestuke.gif , mano pilvukui jau 22 savaite smile.gif
Laikas lekia labai greitai. bigsmile.gif
Judesius jauciu nuo 16 savaites. Su pirmaja pajutau tik 21 savaite wink.gif
Pilvas nemazas, pirmojo nestumo metu jis buvo pries pat gimdyma tokio dydzio. Leliu apziurejo 18 sav. svere 226 g. thumbup.gif
Priaugau 3.5 KG, jau pradedu jausti nemalonumus, kaip nakti keltis kelis kartus slapintis, neradimas tinkamos pozos miegui ir t.t. Energijos trukumas didelis, galeciau visas dienas pramiegoti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, nestukes! nestuke.gif 4u.gif
Mum 20ta savaitele. Aciu Dievui- dukrytei viskas gerai. biggrin.gif Judesius, kaip delfinuko isnirimus is vandens, pradejau jaust 14ta savaite. Dabar jie tokie svelnus ir dar nepastovus. Kolkas ji rami mergyte. rolleyes.gif
Priaugau 4kg. Apetitas dideja su kiekviena diena. doh.gif biggrin.gif L.daznai grauzia remuo. blink.gif O lipdama laiptais puskuoju kaip meskinas. nestuke.gif hihihi.gif
Atsakyti
Mums dabar 18 sav. Judesiukus lyg ir jauciu, bet dazniausiai vakarais, kai ramiai pries TV issitiesiu. wub.gif Nes darbe turbut neina pajaust, nes sedi, eini, mastai... nebuni atsipalaidavus, nors kartais koki stipresni smugeli pajauciu ax.gif
Kai apie 13 sav nustojo pykint, apetitas dideja doh.gif Dabar turim apie +5kg Dar nebaisiai, bet man didziausias apetitas vakare buna, o alkana negaliu uzmigt unsure.gif
Miegu jau su pagalve tarp koju+po pilvu, kazkaip sunkoka isitaisyt buna ax.gif O i WC nuo pat pradziu keliuosi minimum 3 kartus doh.gif
Laiptais lipt irgi greit uzdustu... unsure.gif O dar ne puse nestumo nepraejo... tongue.gif
Atsakyti
na ka man jau 23savaite mirksiukas.gif vis dar augu,jau 10kilogramu priaugau, 4u.gif labai dziaugiusi,mano lelius spardosikaip reikalas,jauciu kaip spiria tai is karto dvejuose vietose biggrin.gif labai keistas jausmas kaip pradeda sonkaulius stumti,nezinau ka jis ten daro taciau jausmas toks keistas.. smile.gif kaip jus mamytes laikotes? blush2.gif
Atsakyti
beto mamytes gal galit padeti 4u.gif man 23savaite,zinau,kad tai yra 5menuo o kiek dar savaiciu nebezinau,susipainiojau,,, doh.gif
Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif Man 22 sav.,priaugau 6kg.,judesius jauciu nuo 16 sav. rolleyes.gif Jau kartais kai pavaro pilve,tai atrodo kad uraganas.O vakar kai atsiguliau miegot,tai tik buvau uzsnudus,tai jau kai dave tai net pati issigandau lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti