Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

as pirmus judesiukus pajutau 20 sav. bet tiesiog dienom priklauso, ne vienodai juda, viena dienuke smarkokai, pvz vakar visai keleta k pabaksnojo svelniai nestuke.gif o kaip jums ar kasdien smarkiai jauciate?as rytai atejusi i darba aki ramiai atsisedu pradedu jausti savo leliuka spurdant nestuke.gif
siryt issimatavau visus sijonus, ne vieno neuzsisegu, pilvukas ypatingai per sias sav padidejo, jau + 6 kg bigsmile.gif nors itariu kad bus greitai daugiau, nes be sokoladuku keliu per diena neapseiname ax.gif
Atsakyti
pas mane pilvelyje tyla verysad.gif jaučiau pora sav. judesiukus,o db dingo.. vakar darė echo,gimda susitraukinėja dažnai ir smarkiai,nežinau nei ką daryti. mums 21 sav greit bus.
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2007 11 21, 17:05)
pas mane pilvelyje tyla  verysad.gif  jaučiau pora  sav. judesiukus,o db dingo.. vakar darė echo,gimda susitraukinėja dažnai ir smarkiai,nežinau nei ką daryti. mums 21 sav greit bus.

na nenusimink taip console.gif viskas bus gerai,stiprybes tau mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(meduolele @ 2007 11 23, 16:44)
na nenusimink taip  console.gif  viskas bus gerai,stiprybes tau  mirksiukas.gif

mums jau ir 22 savaiteles nestuke.gif mirksiukas.gif
leliuko judesiukus jauciu gan intensyvius clap.gif labai geras jausmas ax.gif
Atsakyti
sveikutes,, mums prasides 22 savaites. tik praejusia savaite pajutau drasesnius judesius. Darbe tai labai mazai jauciu kudykeli judant. bet kazkur skaiciau, jog pradzioje juntami kas antra diena judesiai, o darbe neturim kada isiklausyti i savo kuna, vakare atsisedusios stengiames kazka pajusti ir nusiviliam.
as manau, kad kai mums bus 24 savaite galas, mes uzmirsim savo nuogastavimus, kurie dabar neduoda ramybes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mejja @ 2007 11 21, 16:05)
pas mane pilvelyje tyla  verysad.gif  jaučiau pora  sav. judesiukus,o db dingo.. vakar darė echo,gimda susitraukinėja dažnai ir smarkiai,nežinau nei ką daryti. mums 21 sav greit bus.

manau turi kuo maziau stresuoti, o ir smileysex.gif nelabai i nauda... kiek girdejau...
dabar medicina visagale smile.gif svarbiausia neprarask vilties... ir nestresuok... lelius tai jaucia... daugiau ilsekis viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas696 @ 2007 11 26, 16:25)
as manau, kad kai mums bus 24 savaite galas, mes uzmirsim savo nuogastavimus, kurie dabar neduoda ramybes smile.gif

jau ne pirma karta skaitau, kad tos 24 svaites kazkuo ipatingos, gal kas smulkiau galetu paaiskinti ax.gif

Beja, mums jau 22 savaite ryt prasideda, tai jau penktas menesiukas i pabaiga, greit kopsiu i sesta. Kazkaip su kiekviena nauja savaite vis drasiau darosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijone: 02 gruodžio 2007 - 14:23
Sveikos,

na, mums siandien kaip ir baigiasi 5 menuo, tai galiu parasyt, kokie pokyciai buvo wink.gif : su pirma 5 menesio diena pilvas tiesiog atsirado, isslindo biggrin.gif, energijos lyg ir nepadaugejo, nors mano pirmi menesiai irgi nebuvo sunkus... veidas "pasidabino" keliais spuogais, kurie labai jau nenori dingti doh.gif doh.gif mazuliukas nebe toks jau ri mazuliukas smile.gif duodasi kasdien vis aktyviau ir stipriau! labai patinka tas jausmas... wub.gif wub.gif tiesa, pradejo kankinti nemiga, bet cia gal daugiau su ateinancia sesija susije... ir dar svorio priaugau daugiau sad.gif dabar jau turiu apie +5-6kg doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte_inga @ 2007 10 18, 12:59)
Sveikos būsimos mamytės 4u.gif
Pirmą kartą rašau žinute šiam forume, ir kažkaip man nedrasu blush2.gif
  pirma karta busiu mamyte( vasario 4d. būsiu tikra mamyte) biggrin.gif . Bet kažkaip nedrasu, nors mums jau 23 sav. bet dar negaliu patikėti kad manyje auga stebukliukas. 
Priaugau 6kg, per 5 mėn. manyčiau kad nera taip daug. Jaučiuosi puikiai tik šiandien kažkokia nuotaika nekokia unsure.gif  Ir mažiukas turbūt tai jaučia, nes taip tai duodasi kaip pašėlęs, o šiandien ramus...

sveikinu 4u.gif
vaikiukas tikrai jaucia tavo nuotaikas nestuke.gif
taip kad, nenusimink, daugiau teigiamu emociju ir viskas pageres,
judesiuku padauges mirksiukas.gif
Atsakyti
mane taip pat pradejo kankinti nemiga g.gif nors sesiju metas jau praeity... labai sunkiai uzmiegu, bet is ryto tai KATASTROFA keltis!
Atsakyti
QUOTE(ritukas696 @ 2007 12 03, 17:49)
mane taip pat pradejo kankinti nemiga g.gif nors sesiju metas jau praeity... labai sunkiai uzmiegu, bet is ryto tai KATASTROFA keltis!

aha, drinks_cheers.gif , rytas tai baisus dalykas - ypac, kai zadintuvas skamba.... doh.gif
Atsakyti
gryzau namucio nuvedus dukryte i darzeli, bet pietukus siandien tikrai pamiegosiu smile.gif o popiet pas daktare pasitikrint smile.gif
sianakt dejau pliusus, kodel as taip myliu wub.gif savo vyra- bandziau uzmigti smile.gif reikejo daug pliusu deti kad uzmigciau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mejja @ 2007 11 21, 16:05)

kazin kaip MEJJA begyvena smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
ar girdejot per zinias pranese, kad metus mokes 100%, o antrus- 80% thumbup.gif thumbup.gif valio!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas696 @ 2007 12 04, 20:53)
ar girdejot per zinias pranese, kad metus mokes 100%, o antrus- 80% thumbup.gif  thumbup.gif  valio!!!!! thumbup.gif

aha, pirmus mokės 100 proc. o antrus ne 80, o 85 proc. bigsmile.gif
Atsakyti