Įkraunama...
Įkraunama...

angeliukų gimimas

Seniai ruosiausi parasyti, bet vis laiko pristygdavo...
Su vyru bendraujam jau 10 metu, tai kad viena diena atejo supratimas kad kazko lyg ir truksta musu gyvenime. Buta turim, darbus gerus turim, laikas ir angeliukui atkeliauti.
Pastojau ne iskarto, tik po puses metu. Kai echoskopu pasake kad lyg ir du taskiukai, istiko isteriskas juokas ir kazkokia neapsakoma laime clap.gif
Kai pasakiau vyrui, tai... nemaciau dar jo tokio apsidziaugusio.
Nestumas buvo tikrai nesunkus. Pilvas labai mazas, nors vaikai pagal savo amziu normalus, niekas netikejo kad ten du vaikuciai sedi. console.gif Nei pykino, nei skaudejo kazka. Tai kad visi pranasavo kad tikrai isnesiosiu iki galo.
Viena grazu sestadienio ryta ruosemes su vyru vaziuoti i soda pas uosvius. Pabude, pasimilejom (atsiprasau uz detales blush2.gif ). Valgydama pusrycius pajutau lyg tempima nugaroje. Nekreipiau demesio... Po kiek laiko vel. Mama sako cia saremiai. Sakau kokie saremiai, iki gimdymo 2menesiai, gydytoja i uzsieni 2sav isvaziavo, man i vestuves pas drauge kita savaitgali, suknele jau isnuomota.. Priedo, skauda nereguliariai, tai28min, tai 30, tai 27...
Vienu zodziu su skandalu isvare mus i klinikas. Atsidarimas 3 cm. Pagulde, skubiai suleido vaistu plauciam brandinti, ir patikino kad su tokiu atsidarymu galima kad ir menesi gulet. Na gerai galvoju, gal savaitgali vis tik isleis i vestuves nuvaryt, as juk atsargiai tongue.gif
Pirmadieny vakare vel pradejo skaudet, jau kas 15min (14, 13, 16...) Atsidarimas 5 cm. Nuveze i gimdykla, suleido vaistu, lasalines. Lyg vel sustabde, bet del visa ko paliko gimdykloj. Duris nevisada gerai uzdarydavo, tai kad visa nakty girdejau kaip gimdo gretimuose palatose. olialia galvoju. negi jau dabar TAI ivyks!
Neivyko. Antradieny pritruko vietu gymdykloje ir mane isvare atgal i skyriu.
Gimda tarp kitko visa laika susitraukinejo, tik nelabai skausmyngai.
Treciadieny nakty vel pradejo skaudeti stipriai kas 8 min. Vel i gimdykla. 8cm.
Ketvirtadieny - atgal i skyriu.
Penktadieny vakare pradejo skaudet nerealiai. I gimdykla. Skauda kas 5 min. Atsidaryma jau nieks netikrina, laukia kol nubegs vandenys...Jau ir nestabdo, be ir neskatina.
Sestadienis. Skauda. Kas 5 min. Nemiegu. Ziuriu pro balkona i zmones ir galvoju" Kaip jiems gerai, jie negimdo"
Sekmadienis. Antra para kai skauda kas 5min. Stumimo jausmas tarp kitko irgi yra. Bet...laukia kol nubegs vandenys. Apie 12 val, mane jau pradejo kratyt. Slapintis nebegaliu. Pamatavo t 39! Greiciau skatinti! Atsidarymas jau pilnas (itariu kad jau nuo vakar dienos). Susirinko zmoniu. Visur celofano patiese, uzsimove ilgus ziurstus, kaukes ussidejo, pirstines iki alkuniu. Pasijutau kaip Gestapo. blink.gif
Nuleido vendenys, stumk, stumk...jauciu kad viskas i veida... klausiu pas vyra ar as labai raudona...kazkodel visi juokiasi...kas cia juokingo...stumk, stumk
Pagaliau 18.05 gime Justa, 1730. Isgirdau tylu verksma... Taip gera, norisi pailset..
STUMK greiciau... stipraiu... 18.45 dime Dajana, 1930. Dabar tai jau pailsesiu, viskas praeity..
bet, deja. Placentos iseiti nenorejo. Saremiai baigesi. Gyd. isema su ranka geriau jau dar du pagimdyciau nei toki skausma patyrt. Kai viska uzpyle kazkuo panasiu i spirita, pagalvojau kad del gestapo tai neapasirikau.
Paskui atejo sesele ir pamelze mane. 20val o as dar net savo vaiku nemaciau, nes juos isveze i reanimacija. Is paskutiniuju jegu su vyro pagalba, kol seseles nebuvo nukeliavau iki vaiku. Pamacius juos paskutines jegos mane paliko ir buciau nukritus jei ne vyras, kuris ant ranku grazino mane i palata...
Kita diena vyras pasake" geda prisipazint bet man taip skauda rankas, lyg po geros treniruotes"( visa gimdima jis mojavo ranksluosciais...) man skaudejo ne tik rankas su mozoliais ant delnu..
o dabar ziuriu i savo stebuklelius ir asaros is laimes byra angel.gif
Atsiprasau kad tokia ilga istorija isejo, bet ir gimdziau ne val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo epson: 23 sausio 2005 - 17:30
oi mamyte, belieka tave tik pasveikint su tokia dviguba laime. 2.gif 2.gif 2.gif girdejau, jog dvynukai ateina i ta seima, kur tetukai turi daug kantrybes, as tikriausiai turiu maziau kantrybes, bet patikek manim , jei as tureciau 2 spokus kaip mano, butu uuuuuuuuuu tongue.gif noriu dar dvieju vaikiuku, bet reik dar sita nenuorama paaugint biggrin.gif .va ir daba uzsigavo... unsure.gif
Atsakyti
grazi istorija wub.gif stiprybes visai seimai thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif sveikinu.valio mamytei, kuri du leliukus i pasauli isleido 2.gif 2.gif labai faina.mane krate jau po poros val., jei buciau tiek dienu gimdzius, tai turbut stogas butu nuciuozes... doh.gif sekmes jums - istverminga mamyte ir du 2.gif 2.gif . thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sekmes jums ir visko kas geriausia thumbup.gif Stiprybes teveliams auginant is karto du stebuklus thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif sveikinu, sulaukus dvynukiu, dziugu, ir man, o as irgi noreciau dvieju iskarto, gal dievulis isklausys console.gif
Atsakyti
Labai fainai papasakojai, ypač patiko "jiems gerai, jie negimdo" biggrin.gif . O įdomu tai kokia tavo gimdymo trukmė, ką daktarai parašė į popierius"bendras gimdymo laikas? biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif na tau medalio reiki kad sitiek dienu gimdei thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif dideliausi sveikinimai ir daug laimes jums 4u.gif
Atsakyti
Taip baltai pavydziu dvynukiu mergyciu, labai faina blush2.gif
Atsakyti
bigsmile.gif išsamus pasakojimas drinks_cheers.gif
dar geresnės pasekmės thumbup.gif
Laimingai aukit 4u.gif
Atsakyti
oj, nuostabi tikroviška istorija. Sveikinu su dvigubu džiaugsmu. 4u.gif