Įkraunama...
Įkraunama...

Prenatalinis ugdymas

QUOTE(faustluk @ 2011 01 19, 18:00)
aga. Kodel, sakoma, kad vyresni daugiau egoistiskesni, stipresni, savarankiskesni, labiau pasitikintys savimi...? O gal del to, kad jie visus 9 men ir daugiau gavo hiper daug demesio.., O antrieji ir velesni buna daugiau "mamyciukai", nes stengiasi ta 9 men demesi sugaut veliau..Nezinau...Mano pirmoji (3m)labai labai stipraus budo, sunkiai valdoma, pati jau vadovauja, oziu rodytoja, o antroji- labai labai meili, svelni, demesinga, be oziuku visai (1.5)


nu va,musiske irgi tokia bose visiska smile.gif ziuresim koks antras bus
Atsakyti
o, kaip smagu kad sita tema radau smile.gif as su savo pilvinuku stengiuosi daug sneketi, klausomes klasikine muzika, bet as pridedu ausines prie pilvo.. kuri cia rase ,kad kenkia..? labai idomu butu kuo, nes manau kad jei muzika normaliu garsu leidi tai nelabai gal iki pilvinuko garsas nueina..

o pasakas tetis vakarais skaito smile.gif dar pasibaksnojam, tai daznai atspiria i ta vieta kur bedam smile.gif

tai lauksim rezultatu smile.gif bet vienu ar kitu atveju, smagu su maziuku jau dabar bendrauti thumbup.gif
Atsakyti
as nestumo metu lankiau uzsiemimus pas Lolita, "Sveikutyje", Naujininkuose. dar mano dukryte labai maza - tai kazko isskirtinio negaliu papasakoti, bet kursai tikrai patiko. Daug suzinojau kaip mama turi elgtis nestumo metu, ka ir kaip kalbeti su pilvuku, kokias daineles dainuoti ir gavau nemaza pozityvumo doze. nes pacioj nestumo pradzioj buvo labai daug streso, labai jaudinausi, kad mano kudikeliui butu viskas gerai. tai atejus i kursus pati nusiramindavau ir iseidavau pakyleta smile.gif mamytems butinai rekomenduoju lankyti. tiesa, ten darem visokius kvepavimo pratimus - tai ir gimdymas lengvai ir greitai praejo.
Atsakyti
Gal kas žinote, kur Vilniuje vyksta vasarą meniniai/muzikiniai užsiėmimai nėščiosioms? smile.gif
Atsakyti
o tai išvis veiksminga????
Atsakyti
Aš tikiu kad veiksminga thumbup.gif Mane irgi domina kur Vilniuje vyksta užsiėmimai 4u.gif
Atsakyti
mano akimis tai kvailystės
Atsakyti