Įkraunama...
Įkraunama...

Nikita

Savo dukters nevadinciau situo vardu schmoll.gif
Atsakyti
As ir turejau sita varda itraukus i sarasa, kai rinkom dukrytei varda ax.gif Man jis labai grazus wub.gif Bet visiem mano namiskiams - tai buvo vyriskas vardas sad.gif Ypac vyresnes kartos zmonem unsure.gif . Kai gyvenantys uzsienyje duoda toki varda, tai atrodo normalu good.gif , o jei Lietuvoj-tai atrodo jau stupid.gif . Nu, tai as ir neisdrisau blush2.gif .
Bet mes davem kita varda, del kurio ir daug kas akis issprogina laugh.gif , musu dukryte vardu Maja wub.gif Tai vieniem asociacijos su balerina, kitiem su bite Maja rolleyes.gif
Atsakyti
manau vardas kaip vardas, ir man taip pat nekilo asociaciju su vyrisku vardu, galbut, kad beveik visa gyvenima gyvenau grynai lietuviskam kraste. gal del to ir Nikitos Chrusciovo vardas man visad atrodydavo moteriskas... manau mergyte uzaugs kovotoja ir sugebes jei reiks pakovot ir uz savo varda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2005 01 24, 09:40)
Man gražu 4u.gif ..bet galima ir panašių  mergaitiškų rasti, o kaip tau NIKOLĖ?

Nikita...nevadinciau taip savo dukters...
Gal bandyk Nikoleta biggrin.gif paskutiniu metu girdejau si varda daznai, viena is Vakro ziniu mergaiciu siuo vardu yra...siaip ir normalesniu, nors man tokios rusies vardai isvis nepatinka sad.gif
Atsakyti
Labai labai grazus vardas thumbup.gif wub.gif Bent jau man jis i jokiu berniuku vardus nepanasus, tik i vienos izymios manekenes varda wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Vaiva*: 04 vasario 2005 - 19:27
Negalvoju apie šį vardą kaip apie vyrišką, tačiau tie visi herojai iš serialo "Jos vardas-Nikita" primena robotus-pabaisas, todėl ir tas vardas grubus atrodo sad.gif
Tačiau mergaitei paaugus, serialo niekas nebeprisimins... Nors man nepatinka.
Atsakyti
jei neprisiminus chursciovo vardas Nikita grazus ir net labai ax.gif skambus ir pan smile.gif beje, noriu temos autores paklausti-kaip ji zada vadinti mergaite? nika ar pinlu vardu? ir dar-ar sis vardas patinka ne del to,kad isgirdo is zydrojo TV ekrano?
Atsakyti
"beje, noriu temos autores paklausti-kaip ji zada vadinti mergaite? nika ar pinlu vardu? ir dar-ar sis vardas patinka ne del to,kad isgirdo is zydrojo TV ekrano?"- JOKIU BUDU atsakymas i abu klausimus. Nika tikrai jos nevadinsiu ir kitiems neleisiu, nes kazkas jau teisngai issireiske, kad kniaukianciu ir lojanciu Niku labai daug gatvej smile.gif O del zydrojo TV ekrano ir gi ne smile.gif Labiau jau itakoja zydrojo Eltono daina biggrin.gif juokauju smile.gif Tiesiog tokia jau vardo evoliucija... vaikystej kazkada maniau savo mergaite pavadinsiu Samanta... metai, kiti Evelina... veliau Kotryna... galiausiai Beatrice (ir maniau tai galutinis variantas, bet pastaruoju metu tai gana populiarus vardas)... ir galiausiai viena diena sove galvon Nikita (serialas jau seniausiai buvo pasibaiges ir net kudikio pilvely dar nenesiojau) smile.gif vaiksciodama po parka pasakiau vyrui, jam irgi patiko taip ir pasilikom prie tos minties... tik va viena diena uzsiminiau apie tai mamai ir nuo tada prasidejo abejones... ir pastaruoju metu dar vienas "stabdziukas" atsirado- gal as ir per daug toli i ateiti zvelgiu, bet vistiek... kriksto mama bus rusu tautybes ir net neisivaizduoju, kaip ji sureaguos i musu isrinkta "vyriska" varda smile.gif tikekimes, kad didziaja dali gyvenimo pragyvenusi Lietuvoje, ji nesureaguos taip rusiskai smile.gif Na ir uzsivedziau... smile.gif STOP!!!
Atsakyti
Gatvėje išgirdus tokiu vardu šaukiamą mergaitę, būtinai pasižiūrėčiau į jos mamą. Būtų smalsu - kas davė vaikui tokį nevykusį vardą. Seriale šis vardas labai tiko herojei, bet realybėje, čia Lietuvoj...Kiek žmonių, tiek nuomonių ir skonių.
Atsakyti
pazystu ir berniuka ir mergaite, tiksliau mergina tokiu vardu, na berniukas tai fantastiskas ir jam sis vardas thumbup.gif o ta panele tai apsoliuciai visi vadina Nika, visai atsitiktinai nesenai suzinojau, kad ji Nikita.
Atsakyti
Man labai grazus vardas wub.gif O vardu sutrumpinimu, beveik kiekvienam vardui galima sugalvoti doh.gif
Atsakyti
is principo vardas -- visai nieko wink.gif
bet deretu atsizvelgti ir i konteksta. jei gyvensite kur nors Britanijoj, tai niekas nieko negales pasakyt. bet va Lietuvoj tai jau kitas reikalas. cia ir rusakalbiu pilna, ir zmonem tam tikros asociacijos kyla -- vien jau ziurint i tai, kokia diskusija cia uzvire...
todel gal deretu susimastyt, ar toks vardas nestatys dukros i keblia situacija??
Atsakyti