Įkraunama...
Įkraunama...

Bijo miegoti

Noreciau ir as jusu patarimo. Mano panele (jai 1 metai ir 4 men) jau trecia naktis kai po pora kartu pradeda rekti is karto isteriskai. Niekas nepadeda nei mano zodziai, nei prisilietimas ar glostumas jos. Nusiramina tik ant mano ranku (padeda galva ant peties ir snaudzia) arba jei duodu buteliuka su pienu (vandenukas nelabai tinka). jei bandau atsigulti ir pasideti ja ant pilvo, sedasi ir vel rekia.

jei pieno nori tai sakyciau kad maisto truksta ir is alkio verkia, bet diena valgo kaip ir normaliai - kol daugiau isiulyti nepavyksta.

Uzmiega tai ji graziai be jokiu problemu, pabunu salia kol uzmiega ( miegam viename kambaryje nuo siu metu, nes persikraustem i nama, o iki siol miegodavo gretimame kambaryje ir jokiu problemu nekildavo).

Ka daryti?
Atsakyti
QUOTE (mute @ 2003 12 18, 22:27)
Vaikas reke tol, kol gavo isvarza! Reikejo daryti operacija.

Isvarzos isrekti negali. Paprascisiausiai jis ja turejo tik ji nebuvo islindusi ir istrigusi. Kartais isvarza islenda jau kudikiams (musu atveju taip buvo) nuo stenejimo, rekimo arba kai pradeda sestis, kartais tik mokyklinukams per fizinio pamokas ar pan.
Kad vaika rikdyti as irgi nesutinku, tai ne mano jegom. Pastebejau, kad po maniskes nemiegojimo nakteliu ir dieneliu pasireiskia islenda kokia nors liga sad.gif Pvz.: kai buvo 1 metukai ir 2sav. Pora naktu negalejom uzmigdyti iki 4h ryto, galvojom gal diena pamiegos, bet neuzmigo visai ir diena. Vaiksto pavargus svirduliuoja, bet nebandyk dainuoti lopsines ar pradet supt, iskart supranta, kad migdo, prasideda isterija. Tada prasidejo triju dienu karstine. O pries pora savaiciu vel tas pats nemiegojimas, nei su savo papu neuzmigdau, neleisdavo, net sedincios i pagalve atremti. Turejom plauciu uzdegima mad.gif
Atsakyti