Įkraunama...
Įkraunama...

Ar aš kvaila, kad nenoriu varyti "dviem frontais"?

Ilgą laiką neturiu ilgalaikių santykių. Prieš pusmetį ėmiau kartą per mėnesį susitikinėt su užsieniečiu. Iš pradžių įsimylėjau, po to atvėsau, nes pamačiau, kad santykiai paviršutiniški - dovanos, vaišės ir pamiegojimas. Prieš mėnesį buvau pas jį nuvažiavus, netikėtai jis tapo pirmu vyru, su kuriuo patyriau orgazmą (su tuo reikalu turiu keblumų) . Tačiau jokių jausmų, be sekso pas mus nieko bendra.
Prieš porą savaičių susipažinau su lietuviu. Atrodo, įsimylėjau. Jis gal dar ir ne. Tačiau ir aš, ir jis jaučiamės tarsi pažinotume vienas kitą labai seniai. Apie tokias poras sakytų: "atitiko kirvis kotą". Gal man susisuko smegenėles, bet visur, kur skaitau laimingos meilės istorijas, matau panašumus su mūsų.
Tačiau. Lovoje viršūnės su juo nepasiekiu. Tarsi ir nieko nuostabaus, nes anksčiau su niekuo nepasiekdavau. Bet va su tuo užsieniečiu kažkodėl pavyko.
Tarsi pradedam planuotis šios vasaros atostogas su antruoju. Tačiau kaip tyčia ėme atakuoti užsienietis, kuris nori mane pasiimti į egzotišką kelionę ir savo boso gimtadienio vakarėlį, sako, kad tai jam labai svarbu. Turiu pasakyt jam datą iki rytojaus. Norisi man pasakyti, kad turiu kitą ir niekur su juo nebevažiuosiu. Širdelė lyg ir linksta prie lietuvio. Bet vėlgi - aš jį labai trumpai tepažįstu ir nesu tikra, kad jis man jaučia tą patį. Greičiausiai, kad dar ne - labai trumpas laiko tarpas. Draugė, kuri yra gerokai vyresnė už mane ir turi didelę patirtį su vyrais, mane durnina, kad žadu atsisakyt kelionės su užsieniečiu, nes santykiai su tuo lietuviu dar labai migloti ir neaiškių perspektyvų. Sako, kad elgiuosi kaip naivi merga, kad reikia pakeliauti su vienu, po to - su kitu ir tik vėliau rinktis, nes dažnai staiga įsimyliu, o po mėnesio viskas praeina. Mano esybė tam priešinasi. Be to, esu tikra, kad lietuvis draugas iškart pajustų, kad kažkas netaip, jis mato kiekvieną mano nuotaikos svyravimą ir iškart aiškinasi, kas ne taip. Pasakykit, ar kvailai elgiuosi, ketindama iškeisti egzotišką kelionę su užsieniečiu į neaiškią santykių perspektyvą su naujuoju draugu?
Atsakyti
O tu taip pasitiki užsieniečiu, kad skrendi su juo kažkur? Kai sakai, kad jus sieja tik seksas? g.gif O tau lietuvis irgi tik tam, kad lovoj pasivolioti...man taip atrodo, kad geriau likti LT ir labiau pažinti tautietį, juk kaip supratau, jam vistiek rūpi, nes jaučia tavo nuotaikas ir teiraujasi dėl ko ir t.t O dėl sekso tai gal reiktų pakalbėti kas tau patinka, kaip patinka, juk negali vaikinukas imti ir skaityti tavo mintis, na gal tai ir ne gyvenimo vyras, bet jei jis tau patinka ir pačiai dėl santykių reikia pasistengti, o nelaukti kol kas ką padarys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KiaulPienė @ 2007 06 26, 12:47)
Pasakykit, ar kvailai elgiuosi, ketindama iškeisti egzotišką kelionę su užsieniečiu į neaiškią santykių perspektyvą su naujuoju draugu?

mano manymu - taip.
orgazmas, kelionės, pinigai- dalykas įgyjamas ir pasiekiamas; santykiai - kas kita g.gif tavo draugės "su patirtim" požiūris grynai materialistinis (beje, jos "patirtis" man nepasirodė itin vertinga unsure.gif ).

užsieniečiui žinoma, kad labai svarbu pasiimti jauną, gražią užsienietę ir pavaidint prieš bosą ir draugelius mirksiukas.gif

o šiaip pamąstyk, jei dabar va imtų ir dingtų abu - kurių santykių labiau gailėtumeis?
Atsakyti
QUOTE(KiaulPienė @ 2007 06 26, 12:47)
Mano esybė tam priešinasi.


Man atrodo, kad čia ir yra atsakymas, ką rinktis. Kam prievartauti save?
Papildyta:
O dėl miglotų perspektyvų... Kiekvieni santykiai yra rizika. Turbūt daugelis iš mūsų norėtų gauti garantijas, bet deja...
Atsakyti
Kažkaip nieko gero neįžvelgiu santykiuose nei su vienu, nei su kitu g.gif Tas, kur užsinietis tik dėl sekso, tai išvis blush2.gif Na, man tokie santykiai nelabai priimtini schmoll.gif Jausčiausi lyg žaisliukas jam būčiau unsure.gif Kitas sakai, atitinka kaip kirvis kotą, bet lovoje su juo nelabai gera blush2.gif tai ne taip jau ir atitinka schmoll.gif Važiuot į kelionę nerekomenduočiau 4u.gif šiuo klausimu sutinku tu Tefnut nuomone drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tefnut @ 2007 06 26, 14:00)

užsieniečiui žinoma, kad labai svarbu pasiimti jauną, gražią užsienietę ir pavaidint prieš bosą ir draugelius  mirksiukas.gif



Nenustebciau,jei tas uzsienietis "tiekia" merginas savo bosui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simara @ 2007 06 26, 15:08)
Nenustebciau,jei tas uzsienietis "tiekia" merginas savo bosui g.gif

man irgi taip atrodo...
Atsakyti
Visiškas nesusitupėjimas ir nežinojimas ko nori. Tai pieno, tai grietinėlės, tai braškių uogienės, tai saldainių, tai kavos ir panašiai.

Nei vieno, nei kito tau turbūt labai ir nereikia.
Atsakyti
QUOTE(zuiqis @ 2007 06 26, 21:30)
Visiškas nesusitupėjimas ir nežinojimas ko nori. Tai pieno, tai grietinėlės, tai braškių uogienės, tai saldainių, tai kavos ir panašiai.

Nei vieno, nei kito tau turbūt labai ir nereikia.


man irgi taip atrodo. nes jei bent vienas iš jų būtų tavo žmogus, tai nekiltų pasirinkimo dilemos. o dabar matyt abu ne tie.
Atsakyti
gal atsirades trecias vyriskis padetu taska abejonese ir sitam trikampyje.
Atsakyti
QUOTE(zuiqis @ 2007 06 26, 22:30)
Nei vieno, nei kito tau turbūt labai ir nereikia.


Tai jau taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ne, merginos, antrasis man tikrai svarbus. O užsienietį aš pakankamai normaliai pažįstu, jis niekam merginų netiekia, yra normalus išsilavinęs banko darbuotojas Anglijoj. Ne tame esmė. Apsisprendžiau į kelionę su juo nevažiuoti. DABAR. Jis sutiko palaukti. Per mėnesį viskas man pačiai aiškiau pasidarys.
Atsakyti