Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Salvija

Gal kas nors veda vaikus i lopšeli "Salvija" Jasinskio g. kokie atsiliepimai????
Atsakyti
4u.gif ir man reikia info apie šį darželį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LIUDAL @ 2005 07 26, 10:05)
4u.gif ir man reikia info apie šį darželį  4u.gif


Hmm, jei pasidometumete kaip tas darzelis bent is isores atrodo, tai nezinau ar dar domintu.
Darzelis Jasinskio gatves (praktiskai pries pat Zveryno tilta) namo pirmame aukste (iejimas is kiemo puses). Nedidukas, kiemo nerasta. Vaizdas gan apleistas, net sunku suprasti kad cia darzelis. Sakyciau kazkoks keistas darzelis, niekas is aplinkiniu darzu vedeju nieko apie toki kazkodel negirdeje...
Zodziu neatrodo, kad vertas demesio. Bent man nekilo noro net vidun uzsukti.
Bet aisku pabandyti galima rolleyes.gif
Tikrai idomu, koks gi cia darzelis g.gif
Atsakyti
skambinau i sita darzeli, pasirodo tai zydu darzelis. smile.gif
Atsakyti
Tai tikrai darželis, kuriame laikomasi žydu papročių, svenčiamos šventės. Tik jis laabai mažas ir kažin ar jūs be rekomendacijos priims. Jame dvi grupės ir apie 40 vaikų. Tiesa, pasakius, eisim į jį nuo rytojaus, tai iš savo patirties nieko pasakyt negaliu.

Šiaip darželyje kalbama rusiškai (pvz. šventės vyksta rusiškai), bet su lietuviais kalbasi lietuviškai, be to kai prasideda lietuvių kalbos mokymas šnekantys lietuviškai labai padeda geriau įsisavint kalbą.

Bet šiaip sąlygos nėra labai geros, net pirmą kartą gali iškilt šokas, palyginus su vidutiniu sovietiniu darželiu.

Bet man labiausia patiko santykiai su auklėtojoms, labai jau ten gražiai viskas vyksta. Mačiau, kaip direktorė dalino geriems vaikams mažus saldainiukus, o blogiems (tiems kurie mušėsi) nedavė. Mačiau, kaip su viena mamos besiilginčia mergaite "čačkinosi". labai man ten atmosfera patiko. Mačiau, kaip dveijų metų dar nekalbantis vaikas auklėtojai ant kelių užlipo, nes jei nemegtų tikrai neliptų. žodžiu, jei kam įdomu, kai turėsiu savo patirties parašysiu
Atsakyti
Laba,kaip sekasi,kaip darzelis,galvoju kazkada leisti ten savo mazaja Leja,todel noriu pasniukstineti blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shater: 18 birželio 2007 - 10:41
Alio,niekas nelanko sio darzelio?
Atsakyti
Šiandien ėmėm lankyt šį darželį: įspūdį paliko be galo gerą. Jautiesi tarsi didelėj darnioj šeimoj. Pirmai dienai palikau tik iki pietų miego - palikau ašarojančią, o atėjau pasiimt - vaiką teko gaudyt po grupę, nes išeit nenorėjo. Auklėtojos bei pati darželio direltorė spinduliuoja šiluma. Darželis nedidelis - tik 4 grupės. Nėra labai modernus, senos statybos, bet švaru ir tvarkinga.
Atsakyti
Savo sunu vedu jau antri metai i si darzeli. Esu begalo patenkinta, nors esame gryna Lietuviu seima, dziaugiames, kad vaikas kalba jau ir rusiskai. Tikrai labai geras darzelis, aukletojos super, sunus dievina darzeli, nors priprast buvo nelengva, nes vaikui rusu kalba buvo visiskai negirdeta. Tikrai rekomenduoju si darzeli.
Seimoje auga dukryte, tai visu 100 proc. leisiu i si darzeli.


Atsakyti
ar tikrai ten nėra kiemo?
Atsakyti
QUOTE(zoske @ 2009 08 30, 20:49)
ar tikrai ten nėra kiemo?

Yra: vidinis kiemas, aptvertas tvora, su normaliai įrengta žaidimų aikštele.
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti