Sveika, tuktuk

. šiaip kolonoskopinis tyrimas yra gana skausmingas. todėl aš nenoriu kankintis, kad man eilinį kartą pareikštų tą pačia diagnozę. be to, aš esu šimtą procentų įsitikinusi, kad nieko daugiau nei DŽS pas mane nėra, o jis būna ir labai ūmus. kartais kai jau nėra iš ko daryt, žmonės pradeda tuštintis gleivėmis. be to, tai grynai priklauso nuo bendros psichologinės savijautos, šitą aš labai jaučiu. skausmų jokių aš nejaučiu beveik niekada, kas turbūt yra esant rimtesnėms ligoms, kraujo išvis niekada nebuvo

ir pojūčiai mano visi viens su vienu, jeigu kalbėtume apie dŽS simptomus. pavargau aš nuo ligoninių, dariau visus tyrimus, išskytus tuos abipusius zondus

beje, esant rimtesnėms ligoms, kaip opinis kolitas, krono liga, vėžys, matyti kraujo pakitimai. su manim viskas čiki piki, išskyrus nervus, plaukų slinkimą ir tai, kad pastaruoju metu neišlendu iš tualeto

aha, aš irgi gėriau dar visokius vaistus ir kai baigiau juos gert, buvo diagnozuota, kad tikrai man džs. kas dėl skrandžio, tai gyvenime neturėjau su juo problemų.
kristuksss, iš pradžių maniau, kad roto virusas, bet kad aš nevemiu, temperaturos jau nebera. be to, vakar sugebėjau net į univerą nuvažiuot ir dokumentus susitvarkyti.