QUOTE(mints @ 2007 10 30, 00:07)
Gali gali. man buna taip suima pilva kad rodos neisgyvensiu. Bet po tuliko palengveja. o buna ir siaip nezinia ko skauda. Ir nevisad nospa padeda. As tai nervinis,

pas mane tu sindromu ne vienas. O tyrimai, be abejo - viskas tvarkoje. Vat ir zinok, kaip gydytis...
Ačiū jums už atsakymus. Niekada apie tokią ligą nesu girdėjusi

Šiandien jau geriau. Bet naktis buvo siaubinga

Rodėsi, kad pilvas egzistuoja atskirai nuo kūno

Ryte ryžių užvalgiau. Pietums bulijoną išsiviriau

Vakar vakare tai net pikino ir galva svaigo.. O va pilve dujos regis kas su traktoriais važinėjosi
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2007 10 29, 22:26)
nu mes ne daktarės:) bet jeigu ištyrė ir nieko daugiau nerado, tai gal ir bus. mums tai čia visiems su viduriavimu. bet kartais ir skausmai būna. o dirglios žarnos sindromas tai, kiek žinau būna su viduriavimu arba su užkietėjimu. atitinkamai ir skausmai tada jau... o jeigu virškinimas tvarkoj, tik skausmas

na, bet jeigu atseki dėsningumą, kad čia dėl nervo, tai, matyt, dirgli žarna. man irgi būna, pasibaru tik su kuo nors, pasinervinu, tai jau ir lauk kitą dieną skausmo, o paskui tiesiai į tūliką. žiūrėk, kad neiškerotų per daug tada, nes man vaikystėj dažnokai paskaudėdavo pilvą, tai dabar mąstau, kad tada jau buvo pradžia viso to.
Vat kad nebe pirmą kartą tie "stebuklingi" pilvo skausmai