Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 3 temele

QUOTE(katalike @ 2007 10 26, 11:20)
tai gal jų neverta ir gert. kam save trūčyt, jei nepadeda, o gal dar ir blogiau daro. ai, kažkaip suknistai jaučiuos verysad.gif

o kai ar inkstuku neskauda, jai skauda negerk nes prisidarysi dar blogiau schmoll.gif
jaigu nesijauti gerai su jais tai jie tau paprasciausiai netinka g.gif
nes as kai juos geriau tai taspats kai negerus buciau ir dar kartais toki jautruma sukeldavo ,blogas mintis,bet kai sakydavau savo psicho tai jam pofik buvo ir kaip man juos rase taip,tipo jis tau miegui gerai o kai miegi gydosi doh.gif, asilas o kai jai per inkstus kirto tai negerk unsure.gif tai as ir pati zinau kad reikia baik ju vartojima
Atsakyti
sveikos kaip jauciates mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 10 29, 14:11)
sveikos kaip jauciates mirksiukas.gif

Labukas visoms,
Grįžau iš greitosios pagalbos ką tik. Buvo stebuklingi pulvo skausmai kažkokie. Per 3 metus jau ketvirtas kartas. Nežinau net kaip įvardyti - lyg oras po žarnyną skauskmingai vaiščiotų doh.gif Tai šiandien vienas daktaras sušneko apie "dirgliosios žarnos sindromą" Kiek kas bedarė tyrimų - kaip ir nieko nerado doh.gif O kokie simptomai šio sindromo? Visi man šie skausmai prasideda po streso - susirgo vaikas ir še tau po kokios savaitėlės verysad.gif Greitojoj suleidžia vaistų (nošpa, analginas...) ir paleidžia.. Dar kankinuos kokia savaitėle ir praeina.. Kaip jus manot ar čia gali būti tas pats sindromas?
Atsakyti
nu mes ne daktarės:) bet jeigu ištyrė ir nieko daugiau nerado, tai gal ir bus. mums tai čia visiems su viduriavimu. bet kartais ir skausmai būna. o dirglios žarnos sindromas tai, kiek žinau būna su viduriavimu arba su užkietėjimu. atitinkamai ir skausmai tada jau... o jeigu virškinimas tvarkoj, tik skausmas g.gif na, bet jeigu atseki dėsningumą, kad čia dėl nervo, tai, matyt, dirgli žarna. man irgi būna, pasibaru tik su kuo nors, pasinervinu, tai jau ir lauk kitą dieną skausmo, o paskui tiesiai į tūliką. žiūrėk, kad neiškerotų per daug tada, nes man vaikystėj dažnokai paskaudėdavo pilvą, tai dabar mąstau, kad tada jau buvo pradžia viso to.
Atsakyti
QUOTE(italė @ 2007 10 29, 22:15)
Labukas visoms,
Grįžau iš greitosios pagalbos ką tik. Buvo stebuklingi pulvo skausmai kažkokie. Per 3 metus jau ketvirtas kartas. Nežinau net kaip įvardyti - lyg oras po žarnyną skauskmingai vaiščiotų doh.gif  Tai šiandien vienas daktaras sušneko apie "dirgliosios žarnos sindromą" Kiek kas bedarė tyrimų - kaip ir nieko nerado doh.gif  O kokie simptomai šio sindromo? Visi man šie skausmai prasideda po streso - susirgo vaikas ir še tau po kokios savaitėlės verysad.gif  Greitojoj suleidžia vaistų (nošpa, analginas...) ir paleidžia.. Dar kankinuos kokia savaitėle ir praeina.. Kaip jus manot ar čia gali būti tas pats sindromas?

Gali gali. man buna taip suima pilva kad rodos neisgyvensiu. Bet po tuliko palengveja. o buna ir siaip nezinia ko skauda. Ir nevisad nospa padeda. As tai nervinis, ax.gif pas mane tu sindromu ne vienas. O tyrimai, be abejo - viskas tvarkoje. Vat ir zinok, kaip gydytis...
Atsakyti
QUOTE(mints @ 2007 10 30, 00:07)
Gali gali. man buna taip suima pilva kad rodos neisgyvensiu. Bet po tuliko palengveja. o buna ir siaip nezinia ko skauda. Ir nevisad nospa padeda. As tai nervinis,  ax.gif pas mane tu sindromu ne vienas. O tyrimai, be abejo - viskas tvarkoje. Vat ir zinok, kaip gydytis...

Ačiū jums už atsakymus. Niekada apie tokią ligą nesu girdėjusi g.gif Šiandien jau geriau. Bet naktis buvo siaubinga doh.gif Rodėsi, kad pilvas egzistuoja atskirai nuo kūno verysad.gif Ryte ryžių užvalgiau. Pietums bulijoną išsiviriau verysad.gif Vakar vakare tai net pikino ir galva svaigo.. O va pilve dujos regis kas su traktoriais važinėjosi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2007 10 29, 22:26)
nu mes ne daktarės:) bet jeigu ištyrė ir nieko daugiau nerado, tai gal ir bus. mums tai čia visiems su viduriavimu. bet kartais ir skausmai būna. o dirglios žarnos sindromas tai, kiek žinau būna su viduriavimu arba su užkietėjimu. atitinkamai ir skausmai tada jau... o jeigu virškinimas tvarkoj, tik skausmas g.gif na, bet jeigu atseki dėsningumą, kad čia dėl nervo, tai, matyt, dirgli žarna. man irgi būna, pasibaru tik su kuo nors, pasinervinu, tai jau ir lauk kitą dieną skausmo, o paskui tiesiai į tūliką. žiūrėk, kad neiškerotų per daug tada, nes man vaikystėj dažnokai paskaudėdavo pilvą, tai dabar mąstau, kad tada jau buvo pradžia viso to.

Vat kad nebe pirmą kartą tie "stebuklingi" pilvo skausmai schmoll.gif
Atsakyti
katik is ligonines verysad.gif
greita ryte isveze sakiau paskutinioji ateina doh.gif verysad.gif istyre nieko nerado o inkstu priepolis buvo ir tikriausiai nerviskai nes tyrimai geri tik slapime atsitono rado bet sake cia skysciu trukumas nes temperatura sudegina o temperatura nervine vatokios naujienos pas mane
prirase relanium leidziamo.....
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 10 30, 18:57)
katik is ligonines verysad.gif
greita ryte isveze sakiau paskutinioji ateina  doh.gif  verysad.gif istyre nieko nerado o inkstu priepolis buvo ir tikriausiai nerviskai nes tyrimai geri tik slapime atsitono rado bet sake cia skysciu trukumas nes temperatura sudegina o temperatura nervine vatokios naujienos pas mane
prirase relanium leidziamo.....

uzjauciu del prastos sveikateles unsure.gif pas mane irgi nekas, bet jau nebesinori gilintis, pavargau nuo tos ligos labai...
Atsakyti
QUOTE(ziedlape @ 2007 10 30, 19:45)
uzjauciu del prastos sveikateles  unsure.gif pas mane irgi nekas, bet jau nebesinori gilintis, pavargau nuo tos ligos labai...

Vajėzau, vadinasi ir jums prisikauda iki greitosios kvietimo doh.gif Kaune šiandien darė tyrimus tai rado kažkokio baltymo perteklių - sako rodo kad uždegimas kažkoks verysad.gif Bet gali būti kad nuo gerklės ir slogos g.gif Sako, kad dar gali būti skrandžio opa doh.gif Davė vaistukų "duspatalin". Berods padeda, lyg skausmas rimsta jau schmoll.gif Bet bijau ką ir sakyti g.gif
Atsakyti
Cool, matau ruduo duoda mums. Man kaip tik pavasaris ar ruduo, tai nerealiai uzsilenkiu. Dabar ne tik pilvo skausmai o ir sanariu bei nuovargis nerealus ir migdo. Laimei dar galiu dirbt namie, tai siaip netaip nudirbu darbelius (su kompu) o paskui vartausi po lova ar vaikstau pakampem. jei prisesiu iskart miegas ima. Toks neramus ir nepailsi nuo jo. blink.gif
Atsakyti
Einu ryt pas psicho aiskintis. Itariu cia kas antram pas ka DZS, gali but ir neurastenija vienokioj ar kitokioj formoj.
Atsakyti
Negi visom viskas ok? Bliamba uztat kaip man blogai viskas. Skrandis nedirba, geriu cerucal'i vos maista bele koki prisiverciu i burna isidet, viduriuoju seilem kazkokiom doh.gif kaulus lauzo kaip per gripa. Reumatologas pasake kad cia gali but nuo virskinimo. Buvau ir pas psycho. Pasake kad fiziskai sveikas o psichologiskai turiu vilciu irgi... ir liepe grupine PT lankyt. Kazkur Lazdynuose. O as is namu net iseit nenoriu. Gerai daug maz jauciuosi tik kai miegu. O tik pabudes, jauciu kaip pilve isijungia varikliukas - mazdaug per pusvalandi imu jaustis slyyyyksciai. Kaip dar zmona mane toki pakencia schmoll.gif
Atsakyti