Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 3 temele

negerai, mints, kur čia bus gerai. bet man apatija kažkaip ir net nesinori rašyt. kas kad parašysi, jog xjva, dėl to niekas nepasikeis. aš irgi nežinau, kaip vyras mane tokia pakenčia, sveikam žmogui juk viskas kitaip. blyn, būčiau sveika, gyvenčiau ir žvengčiau. o dabar kaip invalidas koks. gyvenimas matuojamas atstumais nuo wc iki wc ir krūva sugadintų nervų. va, žinau, kad ryt važiuot reiks, kamšty vienam pasėdėt, tai bloga darosi jau pagalvojus, nežinau, kaip čia ištvert, o gal išsigąsiu ir nevažiuosiu. man irgi kažkaip blogiausia rudenį-pavasarį. bet dabar jau atrodo, kad visada.
Atsakyti
doh.gif ziuriu visiems ne kokios sveikatytės verysad.gif laikykitės. Mane šiuo metu labai pradėjo varginti dar ir skrandis doh.gif rūgštys kilti nors nieko keistesnio nevalgau ir raugėjimas pastovus, o pilvas nuolat burbuliuoja verysad.gif kai aš pagalvoju kiek dėl DŽS daug ko reikia atsisakyti cray.gif
Atsakyti
siandien su temperatura atsikeliau, tai pretekstas nevaziuot doh.gif bet sazine grauzia, ir taip ten pas ja seniai rodziausi. nu bet ka darysi blush2.gif vat ir kvailiausia, kad is isores atrodai sveikas, o is tikruju... tai atrodo, kad simuliuoji ar issisukineji tam rikrais atvejais ir pan doh.gif

lynkute, o tau nuo tu antidepresantu nesusilpnejo imunitetas? nes as paskaiciau, kad jei persali ar kyla temperatura, geriau nevartot. tipo cia nuo ju. bet ir siaip as tokia be imuniteto jau seniai
Atsakyti
sveikos
man irgi nepergeriausiai ,bet del zarnyno dabar jaudzin ,bet kai uzeina kita sunkesne liga daugiau pergyveni del gyvybes ,susigadinau inkstus nors echoskopas nieko nemato tyrimai irgi geri g.gif nesuprantu,pakeite vaistus tai netokie skausmai bet visgi dar kartais paskausta doh.gif
as tai vyrui ir sakiau tau nepasiseke su zmona tokia ligone verysad.gif verysad.gif verysad.gif nors kaip susituokem buvau sveika kai ridikas unsure.gif o dabar jau du metai kojoju su ivairiausiom ligom schmoll.gif
anksciau sakydavau jau geriau numirt ,bet kai buvo inkstu priepoliai zinokit meldziausi kad dar gyvenciau viska dariau kad tik pagerinciau situacija g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 11 06, 09:56)
sveikos
man irgi nepergeriausiai ,bet del zarnyno dabar jaudzin ,bet kai uzeina kita sunkesne liga daugiau pergyveni del gyvybes ,susigadinau inkstus nors echoskopas nieko nemato tyrimai irgi geri  g.gif nesuprantu,pakeite vaistus tai netokie skausmai bet visgi dar kartais paskausta doh.gif
as tai vyrui ir sakiau tau nepasiseke su zmona tokia ligone  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif nors kaip susituokem buvau sveika kai ridikas unsure.gif o dabar jau du metai kojoju su ivairiausiom ligom schmoll.gif
anksciau sakydavau jau geriau numirt ,bet kai buvo inkstu priepoliai zinokit meldziausi kad dar gyvenciau viska dariau kad tik pagerinciau situacija g.gif

man butu dzin, jei namie galeciau sedet, nu betgi negaliu. o ir tas sedejimas uzknistu. zinai ka, as klausiau gydytojo del inkstu, nes man irgi maudzia, o jis pasake, kad cia turbut ne nuo vaistu doh.gif anotacijoj dar paskaiciau, kad geriant mirtazepine, reik atsargiai elgtis su benzodia... (ar kaip ten juos), o jis man israse tranxene (cia butent ir yra ta minetoji medz.) ir leido gerti xanaxa doh.gif man atrodo, jis mane nutrucys galutinai schmoll.gif
kas del geriau numirt, tai as irgi taip galvoju sunkia minute, ir labai daznai pamastau. tam net nebutina kazkokia depresyvi nuotaika, uztenka logiskai pamastyt, kad geriau nebuti isvis, negu buti taip. bet aisku, kai yra tokios situacijos akistata su mirtimi - tai suveikia savisaugos instinktai ir aisku, kad ta akimirka tikrai nenoretum mirt. bet kai veze i ligonine su dideliu nerimu ir depresija, tai as norejau NEBUTI isvis, BET tuo metu masciau, kad vien tik dzs be sito beprotisko nerimo, kai negali nieko daryti yra milijona kartu geriau. va taip.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 11 06, 09:53)
siandien su temperatura atsikeliau, tai pretekstas nevaziuot doh.gif bet sazine grauzia, ir taip ten pas ja seniai rodziausi. nu bet ka darysi blush2.gif vat ir kvailiausia, kad is isores atrodai sveikas, o is tikruju... tai atrodo, kad simuliuoji ar issisukineji tam rikrais atvejais ir pan doh.gif

lynkute, o tau nuo tu antidepresantu nesusilpnejo imunitetas? nes as paskaiciau, kad jei persali ar kyla temperatura, geriau nevartot. tipo cia nuo ju. bet ir siaip as tokia be imuniteto jau seniai

taip ir buvo katalike mirtazapinas su regavo su bromazepamu doh.gif ir kirto per inkstus ,bet kai meciau mirtazapina ir tik geriau bromazepama visgi ejo blogyn ir blogyn sakiau numirsiu netik skausmai priepoliai budavo valgydavau ir pykindavo galva nerealiai skaudejo doh.gif doh.gif temperatura buvo38 laipsniai,daktaram sitas nedasuto liepe toliau gert bromazepama pakol as pati nepasakiau kad sito brudo daugiau negersiu kad cia nuo jo man darosi sitaip tada prirase leidziamus( relanium) ir nakciai (lorafen) ir tai atsigavau tik po kokiu penkiu dienu ,bet nesijauciu tvirta tik kad nera jau tokiu skausmu.
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 11 06, 10:31)
taip ir buvo katalike mirtazapinas su regavo su bromazepamu doh.gif ir kirto per inkstus ,bet kai meciau mirtazapina ir tik geriau bromazepama visgi ejo blogyn ir blogyn sakiau numirsiu netik skausmai priepoliai budavo valgydavau ir pykindavo galva nerealiai skaudejo doh.gif  doh.gif temperatura buvo38 laipsniai,daktaram sitas nedasuto liepe toliau gert bromazepama pakol as pati nepasakiau kad sito brudo daugiau negersiu kad cia nuo jo man darosi sitaip tada prirase leidziamus( relanium) ir nakciai (lorafen) ir tai atsigavau tik po kokiu penkiu dienu ,bet nesijauciu tvirta tik kad nera jau tokiu skausmu.

O, Dieve, vykyt tokias mintis nuo savęs blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 11 06, 10:31)
taip ir buvo katalike mirtazapinas su regavo su bromazepamu doh.gif ir kirto per inkstus ,bet kai meciau mirtazapina ir tik geriau bromazepama visgi ejo blogyn ir blogyn sakiau numirsiu netik skausmai priepoliai budavo valgydavau ir pykindavo galva nerealiai skaudejo doh.gif  doh.gif temperatura buvo38 laipsniai,daktaram sitas nedasuto liepe toliau gert bromazepama pakol as pati nepasakiau kad sito brudo daugiau negersiu kad cia nuo jo man darosi sitaip tada prirase leidziamus( relanium) ir nakciai (lorafen) ir tai atsigavau tik po kokiu penkiu dienu ,bet nesijauciu tvirta tik kad nera jau tokiu skausmu.

*****. tai man pirmakart irgi taip buvo. labai suskaudo inksta, o paskui nuluzau. tai jis durnas ar ka doh.gif kodel man prirase tokiu vaistu, jomajo. ne tik, kad sitie antidepresantai nepadeda, tai dar ir raminamuju per juos dabar gerti negaliu? sad.gif as negaliu be raminamuju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 11 06, 12:08)
*****. tai man pirmakart irgi taip buvo. labai suskaudo inksta, o paskui nuluzau. tai jis durnas ar ka doh.gif kodel man prirase tokiu vaistu, jomajo. ne tik, kad sitie antidepresantai nepadeda, tai dar ir raminamuju per juos dabar gerti negaliu? sad.gif as negaliu be raminamuju schmoll.gif

tai va kad jie ziuri i viska atmestinai doh.gif
tai ir gerk raminamuosius katalike nesikankink svarbu tau geriau su jais
Atsakyti
Labukas, as tai nerasiau nes nieko gero mano fronte.. cray.gif pusle jautri, zarnynas jautrus, darbas bjaurus..stengiuos negalvoy, kad kuo maziau isileist tu pesimistiniu minciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedlape @ 2007 11 06, 20:32)
Labukas, as tai nerasiau nes nieko gero mano fronte.. cray.gif pusle jautri, zarnynas jautrus, darbas bjaurus..stengiuos negalvoy, kad kuo maziau isileist tu pesimistiniu minciu 4u.gif

Auksciau nosis. Atminkit, negali but blogai visada. Mokslas ir medicina juda i prieki, bet svarbu patiems (-oms) nenuleist ranku ir pamastyt ka ir kada galime pakeisti savo gyvenime. Juk kai ka reikia tiesiog iskesti, kai ka galima pakeisti o kai ka pades padaryt kiti - seima, draugai o gal gydytojas. Viskas bus OK. mirksiukas.gif
Atsakyti
ziedlape vargsiuke verysad.gif
tas mokslas pakol isras vaistus kokius tai mes isprotesim biggrin.gif
ir man prirase tuos pacius tik neleidziamus ir vakar taip sunku buvo atrodo kojos negaliu pakelt tik gulet ir gulet nieko nesinori schmoll.gif ,man jie per stiprus nesuprantu bet leidziami buvo stipresni ir taip nesidare g.gif
gal skrandis nepriima jau tu vaistu tik per krauja tuoj leist reiks biggrin.gif
Atsakyti