QUOTE(Smaika @ 2007 07 07, 20:29)
Tikrai,cia kaltas tik kefyras.As blynu su kefyru niekada nekepu,nes man gaunasi per riebus..

O gal nemoku kepti?Mes nemegstam riebiu blynu,o mamai mano blynai per sausi

Zodziu,skonio reikalas
Gyveni ir mokaisi, žmogus

Labai retai, gal kartą per metus blynus kepu, užtat ir niuansų nežinau

Kaip tik maniau, kad tiks kefyras, galvojau į tikrus čeburėkus kefyras įeina (tešlai), tai ir čia tiks

Kitą kart pamėginsiu kitaip, ačiū
QUOTE(SilRa @ 2007 07 07, 20:32)
, 4. dešrelių-šoninės suktinukai...

O kaip čia, ar su žalia šonine?
O aš šoninę nebent tik išverdu, labai retai perku. Pas draugę ragavau: supjausto pamuša, paniruoja ir kepa kaip karbonadus

o paskui apipila dar svogūnų grietinės padažu

Visai skanu, bet riebu be proto

Mes liesiau pripratę ..