Kartu mes beveik desimtmeti, turim vaikuti.
Jis pasiule man draugyste, nors puikiai zinojo, kad as jam nieko nejauciu, jis nesiojo mane ant ranku, dievino, viska atleido, o as buvau jaunute, tad megavausi tuo, naudojausi ta meile, nejucia pamilau ji... Sakoma lazda turi du galus, tad atejo metas, kai lazda atsisuko pries mane... Pastojau, o tada ir prasidejo, draugai, isgerinejimai, klubai, o as kaip kvaile su pilvu, kasvakara sedejau prie lango ir laukiau jo, prabusdavau nuo traskesio, bet jis nepasirodydavo, susipykom, taip nestumas praejo asarose... gime saulyte, susitaikem, isvyko jis i uzsieni, bet kas kart grizes atostogu pirmiausia aplankydavo draugus, kesdavau dantis sukandus, giliai sirdyje save raminau, jog turiu kentet, gi kur viena dingsiu su kudikiu, o dabar nors pinigu yra, bet zinojau ir tai, kad ji myliu, myliu labiau nei galiu isivaizduoti, o jam visu svarbiausia buvo draugai ir alkoholis. Visi sako, kad as kvaile, jog verta geresnio gyvenimo, bet negaliu, nezinau ar sugebesiu, vien pagalvojus apie skyrybas noriu staugti, jauciu jog sergu priklausomybe nuo meiles... Jis pasiule tuoktis, ir zinokit issigandau, ar verta tuoktis su zmogumi, kuris nera seimos zmogus, jis sako, kad myli mane, kad as jo gyvenimo moteris, bet per silpnas kovoti su savom ydom... Negaliu papasakot visos istorijos, pabostu jums cia skaityt