Įkraunama...
Įkraunama...

Reaktyvinis artritas

Nereikia galvoti, kad jums gali nepagerėti. Jei man taip yra- nereiškia, kad ir jums taip bus schmoll.gif . Mano atveju, jei tai sukėlė chlamidija, tai ją aš galėjau gauti prieš kokį 10 metų. Rezultate, reaktyvas gerokai užsisenėjęs. Kuo jis senesnės kilmės, tuo susirgimas yra agresyvesnis- taip man aiskino. Turiu dar ir kitą bėdą- operuotas žarnynas( jau virš 20metų), ko pasėkoj blogas medžiagų pasisavinimas. Tai irgi gali būti priežastimi. Taigi, manau, kad turiu daug priežasčių taip jaustis ir metams bėgant gali būti dar blogiau unsure.gif . Gaila, kad nebuvo galima nustatyti priežasties jums. O ar kraujo tyrimus darė? Ar buvo temperatūros pakilimai?
Sėkmės ir nenusiminkit! 4u.gif
Atsakyti
man kraujo tyrimus dare,bet temperaturos pokyciu as pati nepastebejau(man atrodo,kad nebuvo arba as ju nejauciau) g.gif
jei atvirai tai mano vyro mama daktare ir mane vedziojo pas daktarus.todel, as ejau kaip avele is paskos ir nelabai supratau ka kalba apie tyrimus nei apie liga.pasikalba tarpusavi o as nieko nesuprantu.nei kas ten padidejes(kraujyje),nei sumazejes blush2.gif
todel labai pykau,kad atibijotiku sitiek laiko reikejo gerti doh.gif
dabar domiuosi apie ta liga ir liudna darosi,kad tai ne sloga verysad.gif ir netgi gali nepraeiti blink.gif
o jus jau beveik "gydytoja " lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, esu medikė, bet ne gydytoja biggrin.gif . Kadangi sukinėjuos tame pasaulyje, gal todėl gaunu daugiau informacijos ir man lengviau suprasti kai kuriuos procesus ax.gif . Praeitais metais būvau pas vieną tokią būrėją(apie ją buvo labai geri atsiliepimai). Turėjau asmeninių problemų ir šiaip buvo įdomu bigsmile.gif . Nieko įpatingo neišgirdau, kas mane nustebintų, tik užkliuvo vienas dalykas, kad ji kortose mano ateitį matė kaip dirbančios namuose. Ai, galvojau, kvaila, nes mano profesija niekaip nesiriša su namudininke. O kai prasidėjo mano bėdos, (buvo dienų,kai negalėjau pakilt iš lovos)pradėjau mąstyt, kad gal ji ir buvo teisi, gal būsiu invalidė, prikaustyta prie vežimėlio ir dirbsiu kažką namie, kad pragyvenčiau verysad.gif . Jei būčiau jautresnės psichikos- kuoktelėčiau. Bet viskas, koleikas, einasi gan normaliai: dirbu savo darbą ir t.t. Priimu savo ligas kaip karmą ir nesuku galvos. Bet ir vėl, atvejai yra skirtingi, jūsų situacija nebūtinai turi būti kaip ir mano schmoll.gif . O ar jums neteko susidurt su būrėja?
Atsakyti
oi,su tom burejom,tai aisku,kad esu buvus blush2.gif
labai senai ir nusprendziau,kad geriau neiti,nes paskui labai daug apie tai galvoju blink.gif
kazkaip anksciau apie ligas net neidomu budavo,tai ir neatsimenu doh.gif
kazkaip norisi tiketi,kad pasveiksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar, vėl prasidėjus karščiams, pastebėjau, kad jaučiuos gerokai prasčiau(vaikštau atkišus užpakalį ir šlubuoju biggrin.gif ).Gal skersvėjai turi įtakos sąnariams?
Kas gi mums daugiau belieka- tik tikėtis,kad bus viskas gerai, to ir linkiu mirksiukas.gif . Labai norėčiau, kad ateity parašytumėt, kaip jums sekasi. biggrin.gif
Atsakyti
labai keista,kad karstis veikia sanarius.juk yra posakis -siluma kaulu nelauzo g.gif
as kaip tik galvojau,kad dregmas oras-sanariu priesas
Atsakyti
Gal ne nuo karščio , bet nuo skersvėjų rolleyes.gif . Anksčiau, kol neturėjau kondicionieriaus mašinoje, kai būdavo karšta, gelbėjaus atsidarydama visus langus. Kartais stipriai susukdavo sprandą arba nugarą. Gal vyksta kas nors panašaus ir su sąnariais, kai jie jau patologiški? g.gif Pagalvojau apie tai, nes mama pasakojo, kad ji turi pažystamą artritiką, kuris labai saugosi skersvėjų, nes paskui pradeda skaudėti sąnarius rolleyes.gif .
Atsakyti
tai saugokimes skersveju drinks_cheers.gif
Atsakyti
O kokie orai Londone? biggrin.gif
Atsakyti
silta ir sauleta thumbup.gif ,bet lyg ir zada atsalima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritta: 12 rugpjūčio 2007 - 17:44
O mes dvesiam nuo karščio ir tvankumos... karsta.gif
Atsakyti
Na,va pas mus siandien prasidejo lietus doh.gif
man viena moteris sako -gal pas kiniecius pabandyti gydytis.Juk jie giriasi,kad gydo nuo visu ligu,tik nezinau ar isgydo doctor.gif
gal kadanors ir isbandysiu g.gif
Atsakyti