Įkraunama...
Įkraunama...

KT priminimas...?

Sveiki, norejau paklausti ar kasnors matete kurnors lietuvoje pirkti daikciuka, primenanti kada reikia isgerti KT? internete uzsienio puslapiuose tokiu daikciuku daug, bet vaistineje man pareiske kad apskritai nera girdeje apie toki daikta...
Atsakyti
nemanau, kad reikia išradinėt dviratį.. visi (bent jau dauguma) turim mob telefoniukus. aš tiesiog užsistatau pasikartojantį priminimą.. ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2007 07 08, 17:07)
nemanau, kad reikia išradinėt dviratį.. visi (bent jau dauguma) turim mob telefoniukus. aš tiesiog užsistatau pasikartojantį priminimą.. ir tiek...

drinks_cheers.gif elementaru rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 07 08, 18:55)
drinks_cheers.gif elementaru  rolleyes.gif

Dar yra www.prisimink.lt ten galima uzsiregistruoti, vesti savo kalendoriu, jei patinka, gauti sms primenancia kad jau laikas KT. O jei dvigubai uztikrinta nori buti tai dar ir priminima mobiliam uzsidek. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupelyte @ 2007 07 08, 14:00)
Sveiki, norejau paklausti ar kasnors matete kurnors lietuvoje pirkti daikciuka, primenanti kada reikia isgerti KT? internete uzsienio puslapiuose tokiu daikciuku daug, bet vaistineje man pareiske kad apskritai nera girdeje apie toki daikta...

Tikrai yra .Tik neprisimenu kur buvau užsisakius ir atsiuntė nemokamai
Atsakyti
kazkad pirkau kontraceptines tai man dave ta daikciuka toki priminimui - is kutospuses uzsikisa kontraceptines, bet taip ir nepasinaudojau juo - kazkur metosi... mobiliakas man geriausias priminimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 07 08, 23:23)
Tikrai yra .Tik neprisimenu kur buvau užsisakius ir atsiuntė nemokamai

Aš ir toki gavau . Bet guli nenaudojamas , nes naudoju žieda. Galiu kam padovanot biggrin.gif
Atsakyti
buvau ir aš nemokamai užsisakiusi, bet man taip ir neprireikė, padovanojau draugui, nes jis skundės, jog jo mergina, vis pamiršta tabletes išgert biggrin.gif
Atsakyti
as turejau ir tabletems (gaila, kad pavoge rankinuka, kuriame jis buvo..) , ir ziedui ta pypsinti priminima (turiu iki siol, tik ziedo nebenaudoju tongue.gif )rolleyes.gif ginekologe davus buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brigi.: 09 liepos 2007 - 21:59
siaip as prisimenu bet uzsistatau telefone priminima
Atsakyti
yra tikrai toks dalykas, is nemokamu daiktu temos buvo adresas, ir esu uzsisakius, bet atidaviau kas naudoja, nes man tai buvo neaktualu.
Atsakyti
mano nuomone , priklauso tai nuo zmogaus . kaip ziures i geriamus vaistus . as nors ir vitaminus geriu , niekada neuzmirstu . paprasciausiai juos priimu taip svarbei , kaip pvz dantu valymas ar elementarus apsiprausimas.
galima priminima sau pasidarys ant veidrodzio vonioje , koridoriuje . kampe uzklijuot lipuka su uzrasu - isgerti kontraceptikus , vaistus , vitaminus . biggrin.gif
Atsakyti