Merginos, ieškau kur galima nusipirkti gipso miltelių. Gal kas žino slaptas vieteles ir pasidalintų
Statybinis netenkina (ermitaže ir senukuose, be to jis nebaltas), o tikrose spalvose kaina didoka kaip už 1 kilogramą...

Na, aš pirkau Senukuose, ir patikėk, kai sustingo sūnaus lietos figūrėlės, tai buvo baltos kaip sniegas... Niekuo nesiskyrė nuo brangaus ir balto, kuris buvo pridėtas rinkinyje prie formelių. O figūrėlės gavosi netgi daug tvirtesnės- ne tokios trapios. Taip, maišelyje jis atrodo tamsiai pilkas, irgi įtariai į jį žiūrėjau pirkdama... Kai išdžiūsta - pabąla.
QUOTE(emanacija @ 2007 07 10, 15:09)
Na, aš pirkau Senukuose, ir patikėk, kai sustingo sūnaus lietos figūrėlės, tai buvo baltos kaip sniegas... Niekuo nesiskyrė nuo brangaus ir balto, kuris buvo pridėtas rinkinyje prie formelių. O figūrėlės gavosi netgi daug tvirtesnės- ne tokios trapios. Taip, maišelyje jis atrodo tamsiai pilkas, irgi įtariai į jį žiūrėjau pirkdama... Kai išdžiūsta - pabąla.
čia tas didvyris 4m. jau lieja , labai įdomu ką, nes maniškis "reikalauja "veiklos

ermitažo tai pusė velnio, bet vistiek ne baltas o toks balintos kakavos spalvos, o tas senukų labai juodas irgi bandžiau: sumaišiau masę, o ji juoda juoda, nepatiko man
todel iki gal nesulaukusi išmečiau lauk
reiks bandyt dar kartelį , jei kitokio negausiu... idomu, kur nestatybinio būtų galima įsigyti ?

QUOTE(MELDA @ 2007 07 11, 00:12)
čia tas didvyris 4m. jau lieja , labai įdomu ką, nes maniškis "reikalauja "veiklos 

Turim tokį liejimo iš gipso rinkinuką vaikams; firma TOTUM vadinasi, importuoja "Žaislų planeta". Yra jų įvairiausių rūšių: vaisiai ir uogos, karolių gaminimas... o mes turim sea life: žuvytės, krauklytės, jūros žvaigždės, aštuonkojai ir pilnaviduriai rėmeliai. Kainavo gal 11lt, mačiau įv. prekybos centruose, žaislų parduotuvėse. Viduje yra gero kokybiško balto gipso maišelis, dažai ir tokia ištisinė plokštelė su įdubimais - forma.
Gipso, irmulia, aišku, mažoka, gal kokie 300g tiktai