Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero dizaineriai

kiek maciau is savo patirties ,galiu pasakyti kad be reikalo kartais atsisakoma dizainerio paslaugu . Nors labai pasikliaujama savo skoniu ir nuomone , kartais akivaizdu , kad galejo buti geriau , na ,bent kai kuriu klaidu butu galima isvengti(kai remontas baigtas , ir patys seimininkai tai pamato ) . Nors ,aisku , zmogaus reikalas -jeigu jam taip gerai ...Bet teisybes delei reikia pasakyti , kad ir dizaineriai kartais taip nusiprojektuoja (ir daznai uz nemazus pinigus ) , kad net kazkaip nepatogu . Todel jei jau kartais rinksites , tai bukit atsargios !
O jei bandysit pacios, nesistenkit "pazodziui " kopijuoti zurnaliniu paveiksliuku -pamastykit ar tikrai jusu atveju pasiteisins , ir geriau nebandyti igivendinti viska , ka tik matete idomaus pvz. suapvalinti kampai , veidrodines sienos ir tt. , geriau tokiu atveju pasirinkti kokia nors viena "grozybe" ir padaryti ja viso interjero asimi. Sekmes !
Atsakyti
Kaip Sonata sake, kad be reikalo kartais atsisakoma dizainerio paslaugu . ..

gal kas gali patarti kur gauti gera dizaineri? ir kiek kainuoja dizainerio paslaugos,
pvz. 2 kambariu butui?


Atsakyti
Irgi noriu uzduoti toki pat klausima kaip ir Tukana. Zmones, kur rasti gera dizaineri? huh.gif Ir tikrai gera, kuris ne tik pasakytu: cia mes pastatysim zurnalini staliuka, o cia mes pakabinsim miela sviestuveli, o tikrai tures ideju buto dizainui sukurti. Pavyzdziui musu buto kertinis akmuo tai kad vienas kambarys sujungtas su virtuve. Tai suprantama reikia vizualiai juos atskirti, pvz. skirtingais lubais, apsvieta, gal but ir sienom su grindim. Protu mes tai suprantam, bet kaip tai ivykdyti realybej? g.gif Reikia specialisto. Gal kas nors buvo tokioj situacijoj, gal kas gali padeti, patarti kur ieskoti dizaineriu su idejom?
Atsakyti
QUOTE (Tukana @ 2004 03 11, 16:45)
Kaip Sonata sake, kad be reikalo kartais atsisakoma dizainerio paslaugu . ..

gal kas gali patarti kur gauti gera dizaineri? ir kiek kainuoja dizainerio paslaugos,
pvz. 2 kambariu butui?

Galiu pakonsultuoti del interjero projektavimo kainu : 1 kvadratinio metro kaina svyruoja nuo 60 iki 120 lt, tai priklauso nuo atliekamu darbu apimties - ar tik parinkt spalvas, ar atlikti kokius nors lubu, apsvietimo, sienu sprendimus. Zinau nebloga architekta.
Atsakyti
Ieskau labai gero dizainerio Kaune. Butu labai malonu, jei rekomenduotumet, ypac mate jo darbus.
Atsakyti
Sveiki.
Papuolėm į tokią bėdą. Statomės namuką. Va, sudės langus ir reiktų pradėti visų po truputį tvarkyti. Bet iškilo problemų su paskolos gavimu sad.gif . Tai pinigų esamu momentu taip jau mažai. O darbų stabdyti nesinori. Iš algų šiaip taip sukrapštysime tinkui. Bet prieš tai reikia išvedžioti elektros instaliaciją. O prieš tai aišku reikia apspręsti bent pagrindinius apšvietimo ir baldų išdėstymo dalykus, kad žinoti kur ir kiek laidų nutiesti.
Mes pasiklausinėjom tų, kurie naudojosi dizainerių paslaugomis, už pilną dizaino projektą ir apdailos medžiagų, baldų, šviestuvų parinkimą mokėjo įvairiai – nuo 3000 Lt iki 5000 Lt. Šiuo metu mes negalim tiek skirti.
Va galvoju, gal būtų įmanoma rasti dizainerį, kuris galėtų pakonsultuoti, atmesti jei mes kokią akivaizdžią nesąmonę esam susigalvoję ir patarti dėl apšvietimo, patogaus baldų išdėstymo. Mes daugmaž žinome, kur ir ką norime statyti, kokio ryškumo apšvietimo norėtume, kur kokias grindų dangas norėtume dėti. Šiuo metu tam galėtume skirti ne daugiau 1000 Lt.
Kaip manote, ar tai visiška utopija ir niekas negaiš laiko dėl tokio dalyko. Nes suprantu, žmogui vis tiek reikia peržiūrėto projektą, susipažinti su mūsų norais, apmąstyti . O visiškai nesigaudau, kiek ir kam ten reikia laiko. Tai sakau, gal noriu vos ne viso darbo, o mokėti neišgaliu ohmy.gif .
Jei kas susidūrę ar galite pasidomėti tarp pažįstamų dizainerių, parašykit, ar įmanoma ir ar apsimoka taip daryti. Ar realu iš viso ieškoti už tokią mažą sumą.
Atsakyti
Aifa, viskas, ką parasė Vilko pusė yra labai teisinga.

Jeigu jums reikia tik konsultacijų, o ne to, kad dizaineris pakviestų jus į jau išbaigtus namus ir įteiktų raktelius - tai suma reali. Žinoma labai tituluotas dizaineris gali net nežiūrėti į tą pusę smile.gif .
Šiaip tai gal negražu reklamuotis, bet galėčiau jums padėti, nes esu interjero dizainerė - dekoratorė. smartass.gif
Jei susidomėsi, gali parasyti ir į AD.
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2004 12 31, 15:46)
Aifa, viskas, ką parasė Vilko pusė yra labai teisinga.

Jeigu jums reikia tik konsultacijų, o ne to, kad dizaineris pakviestų jus į jau išbaigtus namus ir įteiktų raktelius - tai suma reali. Žinoma labai tituluotas dizaineris gali net nežiūrėti į tą pusę  smile.gif .
Šiaip tai gal negražu reklamuotis, bet galėčiau jums padėti, nes esu interjero dizainerė - dekoratorė.  smartass.gif
Jei susidomėsi, gali parasyti ir į AD.


Ačiū smile.gif
Aš jau forumą skersai - išilgai perkračiau. Radus buvau tavo ankstesnį postą, kad užsiimi. Bet matai, ten rašei, kad Vilnietė, o Kaune buvai tik vasarą. O mes Kaune sad.gif . Tai tau su vaikiučiu būtų tikriausiai sudėtinga. Jei vėl būsi Kaune - sakyk.
Aš dar peršnekėsiu su vyru, bet po naujų mes ieškosime, ką galime už šią sumą pasidaryti.

Ačiū, kad nuraminot, kad nebus įžūlu kreiptis su tokiai situacija. smile.gif

Gerų Naujų metų visoms biggrin.gif
Atsakyti
Taip as gyvenu Vilniuje, bet retkarčiais atvažiuoju paviešėti į Kauną pas tėvus. Kas antrą savaitgalį arba rečiau, kaip kada pavyksta. Jeigu toks susitikimų tvarkaraštis tiktų, galim pabandyti pabendrauti, kodėl gi ne. wink_3.gif
Atsakyti
Turiu drauge architekte, kuri uzsiima laisvu nuo savo darbo laiku
interjerais, galiu paklausti ar apsiimtu. Aisku jums reiktu pries tai
pakalbeti ar poziuriai sutampa ir panasiai. Siaip ji kure interjera vienam
Kauno viesbuciui. Jei susidomejai rasyk, tada jos paklausiu ar ja domina.
Atsakyti
Dar kartą ačiū visoms atsakiusioms. Šią savaitę mes abu su vyru "svečiuojamės" pas visus pažįstamus, kurie įsirenginėdami būstus naudojosi dizainerių profesionalų ar papildomai tuo užsiimančių žmonių paslaugomis. Po to spręsime, ko mes norėtume ir ką galėtume įsigyti.
Bijau, kad norai, kaip dažniausiai būna, bus didesni už galimybes sad.gif

Jei kas, bandysiu kreiptis į jus. Bet panašu, kad mums šiuometu neįkandamas dizaineris profesionalas (draugams dariusios dizainerės kaina namui šiuo metu yra 6000 Lt sad.gif ). Dar aplankysime pažįstamus, kur darė buto dizainą moteris, užsiimanti ta veikla papildomai. Jos kainos yra maždaug per pusę mažesnės.

Mergaitės (blondine, eglek) - jei galite, parašykite į asmeninę kokie yra jūsų ar jūsų pažįstamų žmonių įkainiai. Vis tiek reikia bent pažiūrėti į žmogaus darbus, prieš kažką tariantis. O tai jau gaišina jų laiką. Nesinori to daryti, jei tikrai žinosiu, kad man tokios paslaugos neprieinamos šiuo metu sad.gif

Sever, gavau tavo žinutę. Ačiū už siūlomą pagalbą. Jei kartais tektų darytis patiems, būtinai ja pasinaudosime. Tik šiuo metu vis dar tikimės rasti kitokią alternatyvą. Nes patiems dar kol kas nedrąsu. Namo įrengimui pinigai nemaži, o padarytos klaidos dizaine labai akį rėžia.

Ačiū visoms. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aifa: 03 sausio 2005 - 12:19
AIFA: (ir kitos) Siaip as nesu dizaineris ar architektas, bet ..... kartais galiu pagelbeti (jei laiko bus). As laisvalaikiu uzsiimineju kompiuterine grafika, interjero vizualizacija ir t.t. Jokiu budu nesireklamuoju, nes siuo metu neturiu per daug laiko (musu Kristupeliui 2.gif sendien 2 menesiai), bet kaip sakiau padet galiu. Ka as padesiu, tu sakiai, kad jau daug maz zinai kaip ka planuojate padaryti, kokie baldai, kokios spalnos, grindys ir t.t. Nori pamatyti kaip tai atrodo tikroveje (nepaemus teptuko i rankas) - 3D kompiuterine grafika. Nezinau ar mano sugebejimai yra pakankami, bet siuo metu kaip tik projektuojuosi savo virtuve. Patogu yra tai, kad darbo metu gali bandyti visokius variantus, spalvas, delioti baldus, keisti apsvietima ir t.t.
Jei cia galima tai imetu nuoroda i savo darbeliu galerija. Cia vsio kompiuterine grafika http://www.arch3d.puslapiai.lt pabuk pats sau dizaineris thumbup.gif
Atsakyti