Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės, išskyros, krešuliukai

Sveikos mamos, uz keliu dienu bus 5sav po gimdymo ir siandien sulaukiau menesiniu, bent jau tikiuosi, kad tai jos. Siektiek nerimauju, tiek nedaug laiko praejo, o ir kraujuoju lyg svieziu krauju, nors nelabai gausiai, bet vistiek neramu, kad nebutu kas negerai. Esu skaicius, jeigu kraujuojama svieziu krauju gali buti like placentos likuciu ir gali tekti daryti kazkoki spec valyma... Nu zodziu... turiu db baimes... gerai kad jau rytoj pas gydytoja pirmajai apziurai, tikiuosi nieko blogo nepasakys
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nežinau ar čia rašyti, bet turiu tokį klausimą toms, kurios jau pagimdėte vieną ar daugiau vaikučių...
Žodžiu, po gimdymo praėjo 6 mėnesiai. Susilaukiau antros nuostabios dukrytės wub.gif
Pirmą kartą mėnesinių sulaukiau po 4 mėnesių, t.y. rugsėjo pradžioje. Bet dabar iki šiol jų vėl nesulaukiu doh.gif Tiesiog užeina tokie kelių dienų "patepliojimai" ir tiek. Ir nesuprantu ar taip turi būti, ar normalu g.gif Nes po pirmojo gimdymo taip nebuvo. O kas svarbiausia, su pirmomis mmm nespėjau pradėti gerti KT ( pasirinkome šį būdą apsisaugojimui), tai dabar visai pasimetus esu...Dariausi ne vieną NT, visi neigiami...Ginekologė sako, kad gali visko būti...Žodžiu, tiesiog gal atsiras tokių mamų, kurioms taip buvo, kurios gali nuraminti ax.gif Galbūt man tiesiog paranoja, nes trečio leliuko kolkas tikrai nenorime blush2.gif P.S, kolkas saugojamės NLA.
Atsakyti
Sveiki pagimdžiau berniuka rugsėjo 11 diena, maitinu... sirgau spalio 14 diena ir spalio 28 diena. Lapkričio mėnesi nesusergu, ar taip turi būti, kad maitinu ar kas čia daros?
Atsakyti
QUOTE(Siimute @ 2013 11 30, 16:12)
Sveiki pagimdžiau berniuka rugsėjo 11 diena, maitinu... sirgau spalio 14 diena ir spalio 28 diena. Lapkričio mėnesi nesusergu, ar taip turi būti, kad maitinu ar kas čia daros?


Gimdžiau rugsejo 26d. ir gydytoja minėjo, kad gali būti nereguleru ir kol viskas atsistatys į savo vietas. Aš po cezario dvi savaitės kraujavau ir kai atrodė, kad baigesi teko vaziuot į ligoninę dėl pilnai neissivaliusio kraujo, tad po gydytojų ir nuolatinio gulėjimo ant pilvo vėl kraujavau su pertraukom (tepliojo) iki lapkricio vidurio ir dabar ramu ir žiūrėsim kaip bus nes maitinu pati. Su pirmu vaiku po 3 mėn pradėjau sirgti ir buvo tai nebuvo jos.....
Aišku galimas ir nėštumo variantas jei nesisaugojot :-)
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif As pagimdziau sausio pabaigoj, kova jau prasidejo menesines, iki rugsejo men. buvo nereguliarios. Maitinu savo pienuku. Dabar nuo spalio (tai yra jau du sirgimus) kraujuoju labai ilgai ir gausiai, pirmas tris dienas tik tepa, po to prasideda labai gausus kraujavimas 5 dienas ir tada dar 3 tepa... Pries nestuma buvo visada labai gausios menesines, bet kraujuodavau 7 d. O dabar kazkoks kosmaras... Sakiau, jei dar taip bus ir kita kart, tai jau begsiu pas gine. Bet gal kam buvo panasiai?
Atsakyti
Man po gimdymo menesiniu nebuvo desimt menesiu thumbup.gif
Atsakyti
Na štai ir susirgau, net mėnesio nepraėjo kaip kraujuot nustojau doh.gif
Atsakyti
Sveikos! Maitinu MP, dukrytei 7menesiai ir mm dar nera. Bet kokios turi buti isskyros? Ar normalu, kad jos gausios? Ir kvapas stipresnis nei kad budavo anksciau?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif


po gimdymo praėjo 3mėnesiai ir 1 savaitė, nebemaitinu MP 1 mėnesį. Prieš pora savaičių kelias dienas patepliojo rudai vos vos, praėjo. Tada praėjus savaitei vėl pradėjo rudai teplioti.. ar čia gali būti tokios mėnesinės?
Ar kuriai buvo taip? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos.
Pagimdziau pries 6 sav, jau antra diena prasidejo (menesines), bet kraujuko visai nedaug, taciau jis absoliuciai juodas ( tamsiai tamsiai rudas). Ar tai normalu,taip turi buti?
Laukiu kada normaliai prades kraujuoti,ir eisiu pas gin, detis spirale..
Bet ar turi buti grynai juodas tas kraujukas,tepimas toks ( prireikia tik mazo iklotuko)

Aciu
Atsakyti