Įkraunama...
Įkraunama...

Guzai nuo vaistų leidimo

Žmogus sergantis, kiekvieną dieną leidžiasi labai daug vaistų, ir leisis visą likusį gyvenimą, praktiškai adatos jau nėra kur įdurt, visur grikši ir vieni guzai verysad.gif gal kas žinot kokio kompresų ar šiaip kokių patarimų, nes vaistų leidimas jau kelia siaubą, tuoj nebus visai kur durt. labai labai laukiu pagalbos 4u.gif
Atsakyti
zinau viena liaudiska priemone, ja naudojo mano mama ir mociute, iskentusi daugybe operaciju, duriu ir iveikusi ne viena vezi... console.gif jos tas vietas dedavo kopusto lapais, tiesiog sviezio kopusto lapu tarsi kompresus darydavo, jeigu guzai ant sedimosios vietos,tai patogu po kelnaitemis,o jiegu kitur,tai tektu ta vieta su kopustlapiu ir turbut kokiu tvarsciu apvynioti.... unsure.gif
linkiu sekmes gydantis bye1.gif
Atsakyti
Nu as neismanau, bet negalimas toks variantas su kateteriu bent kelioms dienoms pagytu subadymai?
Papildyta:
Nu nebent tie vaistai ne i vena leidziami.
Atsakyti
labai ačiū už atsakymus, su kateteriu vaistus bandė leist bet nuo ligos trūkinėja venos, todėl belieka leist tik į raumenis. o guzai ant sėdimos vietos, bandysim kopūstus ačiū SiVidz 4u.gif
gal dar kas kokių liaudiškų priemonių, kokių kompresų žinot 4u.gif
Atsakyti
Esu girdėjusi, kad yra labai veiksminga naudoti kopūstlapius su medumi. Reikia užtepti medaus ant problematiškos vietos ir uždėti kopūsto lapą- laikyti per naktį rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(dotiokyte @ 2007 07 26, 10:04)
Esu girdėjusi, kad yra labai veiksminga naudoti kopūstlapius su medumi. Reikia užtepti medaus ant problematiškos vietos ir uždėti kopūsto lapą- laikyti per naktį rolleyes.gif .

Taip tai labai padeda.mano mama siuo liaudisku vaistu sekmingai gydosi guzus po vaistu leidimu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As kazkada po operacijos irgi kentejau nuo guzu ir melyniu.
Man padejo kopustas su medum. Dar tepiau tas vitas ukisku muilu, dengiau celofanu thumbup.gif Tik reikia saugotis, kad nenudegintu.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Man iškilo toks klausimas - o jeigu tie guzai įsisenėję, ar padėtų tokie kompresiukai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 07 26, 22:30)
Man iškilo toks klausimas - o jeigu tie guzai įsisenėję, ar padėtų tokie kompresiukai?  mirksiukas.gif

O kodel nepabandzius juk blogiau nebus ax.gif
Atsakyti
oi, turėjau ir dar turiu tą 'malonumą' nuo kai kurių vaistų leidimo, nors jau praėjo nemažai laiko. kiek žinau, yra toks būdas guzeliams naikinti tai trintos aspirino tabletės, sumaišytos su trupučiu vandens. reikia tepti tą masę ir kažkiek laiko laikyti
Atsakyti
QUOTE(edva @ 2007 07 27, 15:46)
O kodel nepabandzius juk blogiau nebus ax.gif

Žinoma, galima pabandyti. Bet jeigu viskas veltui verysad.gif . Tų procedūrų ir taip pastoviai užtenka-tai pienligė, tai hemorojus, tai dar kokie spuogai..., tik spėk viską teplioti ir kaišioti. Dar kopūstų lapais apsidėsiu doh.gif hihihi.gif .
Atsakyti
QUOTE(dotiokyte @ 2007 07 26, 10:04)

thumbup.gif Šitas metodas labai efektyvus, jį ligoninėje pasiūlė med.personalas, kai močiutei, gulinčiai ligoninei guzai buvo įspūdingi ir kitai dienai jau buvo paskirta tuos guzus chirurginiu būdu tvarkyti. Sesutė pasiūlė, mes nakčiai uždėjom tokį kompresą, ryte nebebuvo ką pjauti, viskas gerokai sumažėjo, o po kiek laiko pakartojus, ir išsiskirstė. Prieš metus uošviui, sergančiam vėžiu, buvo labai panašiai, tai net netikėjo manim, bet pasakiau, kad blogiau tikrai nebus, o kai pamatė rezultatus, labai džiaugėsi smile.gif
Atsakyti