Įkraunama...
Įkraunama...

Karina

QUOTE(AGORIA @ 2008 07 12, 10:01)
O man sis vardas labai liux, isivaizduoju uzaugsusia panele, rafinuota, elegantiska, sexova, issilavinuse nu tokia visokia patraukle visomis prasmemis

thumbup.gif pritariu smile.gif iš tiesų super vardukas
Atsakyti
Labai gražu thumbup.gif SUPER vardukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
vardas gal ir grazus, bet pati nedeciau savo mergytei, nes man primena 69 danduje ta karina, tai negaliu jos pakesti, visur lenda i ekrana... blush2.gif
Atsakyti
kiekvieas protingas zmogus lenda ten kur gali ispesti sau naudos!
bet vat man tas vardas ne su ja siejasi, o su grupioke, kurios nelabai megstu..
Todel tikrai geros nuomones ir pasakyt negaliu.
Atsakyti
Man - labai gražus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Justic @ 2008 10 11, 00:12)
kiekvieas protingas zmogus lenda ten kur gali ispesti sau naudos!
bet vat man tas vardas ne su ja siejasi, o su grupioke, kurios nelabai megstu..
Todel tikrai geros nuomones ir pasakyt negaliu.

na man ji visur maisos, kur paziuriu ten ji, todel negaliu jos pakesti. 4u.gif
Atsakyti
na mūsų kieme yra gal 3 vaikai kurių vardai karinos- visos užsispyrusios neklaužados- viena labai agresyvi- todėl nuomonės paie šį vardą nedrįsčiau dabar sakyti... per daug neigiamų emocijų
Atsakyti
Draugė pavadino dukrytę Karina, gal nebus išdykus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keiraxxx @ 2007 07 12, 08:08)
norėčiau paklausti jūsų nuomonės apie šį vardą( jeigu jau yra tema šiuo vardu išsyk atsiprašau, tiesiog nepastebėjau) ar jums gražus  mergaitei Karina   ?

Man labai. Turiu paaugle pussesere tokiu vardu, man labai mielas. thumbup.gif
Atsakyti
gražu
Atsakyti
Pakankamai grazus. Pazistu daugybe Karinu. Vardas kazkodel paplites daugiau tarp rusu. O man Karina tai- grazi, temperamentinga, verzli, pietietiskos isvaizdos mergina ( tai tik mano asmenines asiociacijos) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keiraxxx @ 2007 07 12, 12:08)
norėčiau paklausti jūsų nuomonės apie šį vardą( jeigu jau yra tema šiuo vardu išsyk atsiprašau, tiesiog nepastebėjau) ar jums gražus  mergaitei Karina   ?

Patinka, labai! Tačiau mano manymu tokį vardą reikia duoti tamsiaplaukiai mergaitei mergaitei . Šviesiaplaukiai nelabai tiktų. ax.gif
Papildyta:
Pažystu viena Karina – puikus žmogus, puiki draugė, nuostabi tiesiog, o kokia gražiii! tongue.gif
Atsakyti