Įkraunama...
Įkraunama...

Karina

Man gražus user posted image
Atsakyti
Man Karina grazus vardas,ne tiek pilna ju pvz.kaip Gabiju,Danieliu ir t.t. ax.gif
Atsakyti
LABAI JAU DAUG TU KARINU..O TAIP GRAZUS VARDAS biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi grazus,butu gimusi mergaite,pavadinciau Karina 4u.gif .Tik dabar labai jau daug tu Karinu g.gif
Atsakyti
visai nieko
Atsakyti
vardukas man labai grazus,ir savo mergaite juo pavadinau.neradau garzesniu uz sita varda!!!! KARINA(grazioji-nuostabioji)
Atsakyti
Man ir labai gražus vardas Karina thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif Aš ir norėjau duoti savo mergaitei, buvau sugalvojus prieš kokia 8 metus jau, bet va turiu draugę kurios mergaitės vardas Karina, tai pavadinau Eva ax.gif

Keiraxx - abiejų tavo vaikučių gražūs vardai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
viena tokia bobute is kaskur istrauke kad karina reiskia bite!!!!!!!!!!!!tau jau juokemes uz pilvu susijeme!!!!!! hihihi.gif laugh.gif
Atsakyti
Labai gražus vardas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir reikšmė labai graži nuostabioji , gražioji , dailioji .
Atsakyti
QUOTE(*Juoduke* @ 2008 03 07, 19:27)
Man ir labai gražus vardas Karina  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif Aš ir norėjau duoti savo mergaitei, buvau sugalvojus prieš kokia 8 metus jau, bet va turiu draugę kurios mergaitės vardas Karina, tai pavadinau Eva  ax.gif

Keiraxx - abiejų tavo vaikučių gražūs vardai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

dekui 4u.gif wub.gif
Atsakyti
mano pussesere Karina, bet man asmeniskai vardas tai nelabai 4u.gif atsimenu vaikystej as ja karka vadinau, tai ta pykdavo labai 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Labai gražus vardas,vienas iš mano mėgiamiausių wub.gif ....Ir mažą mergytę vieną tokiu vardu pavadintą žinau...Nu jau fainuoliukė,tai super thumbup.gif
O Karina ir karka - tai kažkaip nerandu nieko bendro g.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisa1: 16 balandžio 2008 - 22:00