QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 10 06, 09:24)

tikrai graziausi metai
ne vienus metus priklausiau juru skautams, labai patiko ir dabar dar su nostalgija prisimenu.
Visa tai apie ka buvo kalbama sioje temoje pastebejom dar budami mokyklinukai..daug konkurencijos, daug ivairiu negraziu dalyku vyko tarp organizaciju, o ne retai ir pacios organizacijos viduje.
Dabar matau kokios tai nindzes konkuruot nori, o mums uztekdavo su "sausiakais" konkurencijos

bet kaip smagu budavo
zodziu kaip vaiku uzimtumo organizacija - skautai tikrai super. Relgija beje kiek pamenu tikrai buvo svarbi, tikrai eidavom i misias, bet neatsimenu, kad kazkam tai budavo nepriimtina, gi visi draugiskai su veliavom zygiuodavom, tas bendrumo jausmas itraukdavo visus iki vieno.
o klausimas - vilniuje yra juru skautu? nes pagrindine bustine budavo Kaune
Man atrodo, panašiu metu ir ten pat skautavom

Vedina nostalgijos ir sūnų į tą pačią organizaciją nuvedžiau. Kaip nusivyliau

Na vaikas noriai eina, jau dvejus metus skautauja, turi draugų, bet man tai graudu, kai palyginu skautavimą toje organizacijoje prieš 10-15 metų ir dabar

Galvojau, galbūt idealizuoju, todėl man taip nemielai viskas atrodo, tačiau vasarą mano tėvai buvo nuvažiavę į stovyklą anūko aplankyti ir tik patvirtino mano nuomonę.
Žinoma, reikėjo pasidomėti prieš leidžiant, kuo jie dabar gyvena, o ne vadovautis nostalgiškomis emocijomis. Dabar jau šaukštai po pietų, nes vaikas kitur nenori eiti.