Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Bangelė

ir mes zadam vesti i sita darzeli mums netoli namu i rusu grupe thumbup.gif
Atsakyti
Buvau sitam darzely uzrasyt savo dukrytes. Direktore- ar ruse, ar lenke, bet labai stengesi kalbeti lietuviskai. buvo tokia labai slaviskai maloni, labai siltai prieme, parode grupes, pasakojo, kaip sukasi is skurdaus gaunamo finansavimo, maciau atsiremontave, naujos uzuolaidos, padazytos sienos, lopselinuku grupeje siuolaikiski zaislai, tvarkingi baldai, pakeistos spintutes. Pirmas ispudis tikrai geras. Vaikuciai buvo visi ant puoduku susodinti, kai atejau. Linksmi visi man pasirode smile.gif

mes norim lankyt tik nuo 2012 rugsejo, tai labai praverstu mamyciu patirtis siame darzelyje...
Atsakyti
Sveikos "Bangelės" mamytės,
sūnus lanko "Raktelio" darželį, esu laaabai patenkinta, dabar auginame 8 mėn. dukrytę ir ateičiai planuoju vesti ją į "Bangelę, nes noriu , kad sūnus čia lankytų priešmokyklinę (po to i Kraševskio mokyklą) ir abu vaikus vesti į vieną darželį. Paskaičiavus gausis, kad lankyt pradėsim nuo 2012 rugsėjo (dar neužsirašėm).
Mane domina lenkų grupės ir jų auklėtojos, kadangi esu patenkinta "Raktelio" darbu, bijau nusivilti "Bangele". Grupių aplinka ir žaislai nelabai svarbu, nebent lubos byrėtų ant galvos mirksiukas.gif , svarbiau kaip vyksta darbas, užsiėmimai, ar auklėtojos netingi, kaip bendraujama su vaikais, kaip organizuojamos šventės (dabartiniame darželyje šventės būna toookios, kad man pačiai įdomu, teko ir pyragus kept ir morkų saldainius ragaut, praeitais metais per Kalėdas buvo 4 Kalėdų seniai: iš Afrikos, Tundros ir pan., dalyvavom ir parodose, auklėtojos nepamiršta ir padėkas tėveliams paruošt, pasveikint gimus broliukams ar sesutėms, vienu žodžiu šeimos įtraukiamos į darželio gyvenimą).
Pasidalinkit savo patirtimi, nes mums jau laikas apsispręst.
Atsakyti