Įkraunama...
Įkraunama...

Tempur gaminiai

Sugalvojau pasikeist savo pagalves. Kažkaip paskutiniu metu man jos nepatogios. Girdėjau, kad giriamos Tempur pagalvės. Bet labai jau mažai atsiliepimų apie jas.
Gal kas naudojatės? Pasidalinkite savo patirtimi. 4u.gif Ar tikrai jos tokios stebuklingos ir vertos savo kainos?
Atsakyti
Negi niekas neturite??
Man labai įdomu, ar Tempur nepelyja? Pvz., lateksiniui čiužiniui pas mus būtų "šakės", labai drėgna. Draugė turėjo pasiskolinus specialią Tempur pagalvėlę nėščiajai miegojimui...tokia minkštutė... Ot dalykėlis! Kad aš tokią būčiau turėjus...o tai kišdavau po koja pagalvę.
Atsakyti
Turim 2 metus. Ilgai reikėjo priprasti, bet dabar patenkinti. Bet manau kiekvienam individualiai, reikia pabandyti. Tokios kokybės kitos firmos neradom, kiekvienas gamina kitaip. Pas mus nepelija smile.gif , bet ir nedrėgna.
Atsakyti
nusipirkau issvajota pagalve-original m dydzio, nors sirdis linko prie mazesnio, bet pardaveja itikino, kad tas netiks...tai..nezinau, gal del netinkamo dydzio, ant to aukstesnio krasto negali miegot net vyras....
tuo tarpu dormeo pagalve isimylejau pas uosve, tiko nuo pat 1 dienos wub.gif galvojau, kad tempur bus dar geriau....deja deja kaina ne visad atitinka...medziaga tai turbut naudojama ta pati kaip ir dormeo, esme turbut ta, kad tempur blogai atitaikyti dydziai...zodziu nusivyliau, o patenkinta nauju pirkiniu net ceki ismeciau, taip kad net pakeisti nuturejau galimybes (cia jau aisku mano pacios zioplumas blush2.gif )
bet ...vis vien geriau nei pukine ar kitokia-netraukia kvapu, neidreksta, etc..bet neapsimoka, kai gali perpus pigiau nusipirkt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 05 rugsėjo 2007 - 16:12
QUOTE(Lolute @ 2007 07 13, 19:29)
Sugalvojau pasikeist savo pagalves. Kažkaip paskutiniu metu man jos nepatogios. Girdėjau, kad giriamos Tempur pagalvės. Bet labai jau mažai atsiliepimų apie jas.
Gal kas naudojatės? Pasidalinkite savo patirtimi. 4u.gif  Ar tikrai jos tokios stebuklingos ir vertos savo kainos?

man irgi nelabai pasiteisino, kazkaip neisimiegu, turejom abu su vyru,dabar jos abi sekmingai spintos apacioj guli, na nepatogu man, sprandas kazkaip nusiguli..
Atsakyti
Bent jau as nepatarciau pirkti tik pagalves, nepatogu turetu but.... Pvz. as turedama ciuzini niekaip negaliu miegoti ant paprastos pagalves...

"nusipirkau issvajota pagalve-original m dydzio, nors sirdis linko prie mazesnio, bet pardaveja itikino, kad tas netiks...tai..nezinau, gal del netinkamo dydzio, ant to aukstesnio krasto negali miegot net vyras...."

reiketo pasikeisti:)
Atsakyti
QUOTE(Nerry @ 2007 09 05, 19:26)

"nusipirkau issvajota pagalve-original m dydzio, nors sirdis linko prie mazesnio, bet pardaveja itikino, kad tas netiks...tai..nezinau, gal del netinkamo dydzio, ant to aukstesnio krasto negali miegot net vyras...."

reiketo pasikeisti:)

taip, reikes bandyt, gal noredami issaugoti gera varda, pakeis...tik jos jau prekine isvaizda blush2.gif mano vaikinukas ir sokinejo ant jos ir ko tik nedare blush2.gif ir vista ceki ismeciau...
musu ciuzinys tai paprastas, spyruoklinis-bet nenoreciau jo i nieka kita keisti, o vat pagalves nebenoriu keisti i paprasta...nors ir ne mano dydis, bet man regis vis vien galva reciau skauda, ir siaip maloniau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Tikrai čia įpratimo reikalas, nes iš pradžių man irgi keista buvo, kad ji taip pagal galvos svorį įdumba (t.y. jei guli ne ant krašto, tai galva įdumba, o prieš nosį -ne, toks kavilokas jausmas), o paskui įpratau, dabar kai tenka miegoti ne namie ir ne ant Tempur pagalvės, niekad normaliai nepailsiu. Beje dėl dydžio, tai tikrai reikia bandyti, kuris patogesnis, tartis, kad duotų vienai nakčiai pamiegoti ir grąžinti, jei netiks. Aš bandžiau M, bet pasikeičiau į S (vaikišką), o vyras bandė XL, pakeitėm į L, nors pagal lenteles tai tos pirmosios turėjo tikti...
Atsakyti
Man labai patinka, pardaveja iskart ispejo,kad reikes maziausiai 3 naktu, kad suprastum ir priprastum. Taip ir buvo: pirma nakti blogai issimiegojau, antra bandziau suprast, vis bandziau save itikint kad patogu smile.gif, na o jau trecia nakti geriau buvo. O dabar SUPER, nekeisciau i nieka kita ( pukiniu pagalviu mano namuose nerasta)
Atsakyti
Aš irgi pritariu, kad pirmos kelios naktys tai šiap sau, bet po to - super. Labai pripratau prie pagalvės, norėčiau ir čiužinio, bet kaina truputį kandžiojasi...
Atsakyti
O apie kokias konkrečiai pagalves dabar kalbate? Apie ortopedines (išlenktos formos), ar tradicinės formos?
Atsakyti
As be ciuzinio neissimiegu, o jeigu tenka miegoti kur ant spyruoklinio, tai baisiausia kancia....plaukioju smile.gifsmile.gif
Atsakyti