Įkraunama...
Įkraunama...

Tempur gaminiai

QUOTE(Rigedora @ 2007 10 23, 22:55)
dormeo yra plonesnės ir mažiau elastingos, minkštesnės pagalvės. Aš turiu tokią-man ji šiek tiek per žema-tinka kai miegu ant pilvo. wink.gif vyras turi tempur original-super-elastingumas, aukštis-jos pagal svorį žmogaus skirstomas-kaina nuo dormeo stipriai skirias-dormeo apie 100lt-tempur-280lt berods... bet kokybės ir smagumo miegot nėr ko lygint... kai vyro namie nebūna-visda pasiskolinu tempurą iš jo wink.gif  blush2.gif dabar kalėdom prašysiu senio tempuro, o savo dormeo atiduosiu vaikui wink.gif

Iskart pasakau, kad as tik UZ TEMPUR....bet pagaliau radau zmogaus pasisakyma, kuris isbande ir Dormeo ir Tempura biggrin.gif Smagu, isgirst, kad mano nuomone pasitvirtino. Zinoma, kaina irgi daug ka lemia pasirinkime....As miegu tik ant TEMPUR ciuzinio ri tik nat TEMPUR pagalves biggrin.gif Beje, ir formu pagalviu dabar Tempuras siulo ivairiu ivairiausiu.....kikevienas ras patogia sau.
Atsakyti
Nesuklyskit pirkdami pagalves.

Kas tai ortopedine pagalve? Tai yra tesiog pritaikymas žmogui: tai gali būti medžiaga nekelenti alergijos, gali būti tik forma, gali būti audinis prisotintas kokių nors elementų. Nebūkite apgauti šio žodžio. Kiti gamintojai jo visai neacentuoja, nors yra kur kas geresni už "ortopedinius."

Viskoelestiniai produktai skiriasi tik visko elestines medžiagos kiekiu ir tankiu. Pasidomėkite kiek yra viskoelastines medžiagos (sluoksniais), ir paklauskite tankių. TEMPUR tankis yra ~85kg/m. Daugelis kitų yra kur kas maziau (pvz ~65).

Šioje srityje, kaina yra akivaizdus kokybes rodiklis (produkcijos linijoje) (bet ne konkurentu, nes vieni dirba su didesniais antkainiais nei kiti). Viskoelestine medžiaga yra brangi ir kainuoja daug.
Atsakyti
Tempurą ir dormeo mes pirkom kauno ortopedijos įmonės vaistinėj, savanorių pr. Tempuras elastingas, atstao savo formą. Dėl formos ir dydžio-tai ten pagal svorį jas skirsto žmogaus-bet kartais tai netinka. gal čia dar pagal pečių plotį jas geriau būt prisimatuot wink.gif

Atsakyti
turiu 2 Tempur pagalves. pirmiausia isigijau "Symphony" small. reikejo keliu dienu kol pripratau, bet po to ta pagalve veziojausi su savim, kai vaziuodavau pas tevus pavieset ax.gif tai tuomet, kad to nebereiktu daryt, issirinkau tempur "Comfort" thumbup.gif sita tiesa sakant, man kur kas labiau patinka mirksiukas.gif ir uzvalkalas toks sokolado spalvos ax.gif tai ta pirmaja pagalve palikau pas tevus ax.gif
Atsakyti
Mane irgi domintų tempur čiužinys, kaip ir daugelis čia minėjusių, biški kaina kandžiojasi. O va radau http://www.gemega.lt...l=lt&m=4&cid=25 lietuvišką prekę (trečias nuo viršaus paklotėlis), kuri kainuoja 1600x2000 cm apie 700 Lt, kai tuo tarpu tempur paklotėlis 2500 Lt. Ir dabar mąstau, čia apie panašius daiktus eina kalba ar ne. Nes kainų skirtumas tai daugiau nei akivaizdus.
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 09 22, 11:59)
šalia gulėjo analogas tik kv. kažko ne 100 o 75, vokiečių gamybos gaila pavadinimo gerai nebepamenu, nes jau vėlus vakaras buvo bet kažas su ...&Fun gal mane kas pataisys - tai tokių išmatavimų čiužinys kainuotų 1900 Lt  g.gif , o daugiau viskas analogiška Tempur .

Pagulinėk arba bent pamaigyk, ir suprasi, kad deja, ne analogiškas...
Atsakyti
Pas mus jau daugiau nei puse metų Tempur Symphony pagalvės. Patogios ir niekas nepelyja.
Labai džiaugiuosi, kad nepirkau Dormeo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daimen: 26 lapkričio 2007 - 16:46
O kur galima palankiausiom kainom įsigyti Tempur? Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2007 11 27, 11:39)
O kur galima palankiausiom kainom įsigyti Tempur? Kaip manot?

Tai, kad kainos visur vienodos mirksiukas.gif mes uz dvi pagalves sumokejom 600 lt, bet tikrai nei lito negaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexusia @ 2007 11 27, 13:44)
Tai, kad kainos visur vienodos mirksiukas.gif  mes uz dvi pagalves sumokejom 600 lt, bet tikrai nei lito negaila smile.gif

na taip bigsmile.gif , bet tarkim seniau Eurovaistinei savaitgaliais buvo nuolaida 15% kitoms prekėms smile.gif tai nuo 600 Lt jau būtų 90 Lt ax.gif
Atsakyti
Siaip iki 10 procentu galima prisiprasyt ju parduotuvese.
Atsakyti
Tempur gaminiais Kaune prekiauja ir sportininkų reabilitavimo centre Aušros g.Galima būtų ten pasidomėt apie kainas ir palygint su parduotuvinėm.
Atsakyti