QUOTE(Lolute @ 2008 01 07, 01:08)
Pagaliau ir as isijigau Tempur Simphony pagalve. Tiesa ji minksciausia is visu Tempur. Ortopedines formos neisdrisau pirkt, nes kai pameginau ant jos pagulet jau laaabai kieta pasirode ir labai jau letai prie msu formu prisitaiko. Dar tik 2 naktis miegojau, tai visai neblogai sekasi pripratinet

tik jau tas kvapas

, kaip cia jau kazkas ir rase... Po to kai ji visa diena miegamai isgulejo vakare uzejau - tai jautese oj-jo-joj... man net mintis buvo, kad gal ir Tempur'us i Lietuva veza kaip i trecias salis, t.y. prastesnes kokybes, kaip kad buna su sauskelnem, skalbimo priemonem ir t.t.?
JOOO kvapas tai toks keistas bet priprantamas, tik man pirmom dienom, tai plaukai jautesi isigere, dabar tai gal ir jaucias bet as nejauciu
Bet siaip as ir tokia turiu, tai man ji ir geriausia, ir dziaugiaus kad kokios kitos nepaemiau nes man ir sita galet mazesne buti, bet mazesniu nebuna, o siaip tai as dar nuimu ta uzvalkala kad geriau prisitaikytu prie kuno
Papildyta:
QUOTE(1000inis @ 2008 01 06, 18:37)
nu man tai tos pagalves kazkoks nesusipratimas -

tolygu kankinimui
Na jei atsitaikai tai jokia kancia, as atisgulu dabar ant paprastos, tai man jos keistos