Įkraunama...
Įkraunama...

Tempur gaminiai

Norėčiau paklaust tų, kas naudojasi Tempur čiužiniais_
Ar greitai išgaruoja tas šlykštus kvapas? Mes kai jį išvyniojom - labai smirdėjo supuvusiom bulvėm blink.gif
Jau praejo beveik savaitė, o kvapas dar likęs g.gif
Be to, pastebėjau kad miegant tos savybės kažkaip sumažėja, gal net sakyčiau prapuola smile.gif nuo kūno čiužinys sušila ir jautiesi lyg gulėtum ant paprasto minkšto porolono. Vat.
Atsakyti
Na musu nesmirdejo. Arba bent jau man tas kvapas nepasidore kaip supuvusiu bulviu, kazkiek atsidave kvapas nuo maisu, bet isgaravo.

Siandien pasidovanojom sau pagalves, kaip tik buvo kaledine 10 nuolaida.
Atsakyti
Pries pora metu pirkau sau Tempur pagalve ortopedine - isformuota, S dydzio. Prilipo nuo pirmos dienos, dabar nepatogu miegoti ant kitokiu pagalviu. O vyrui pirkau klasikines formos, tai netiko nei jam, nei man. Dabar ant jos miega sunus, bet irgi sako, kad negerai...
Atsakyti
QUOTE(Verba @ 2007 12 07, 01:00)
Tempur gaminiais Kaune prekiauja ir sportininkų reabilitavimo centre Aušros g.Galima būtų ten pasidomėt apie kainas ir palygint su parduotuvinėm.

Aha, as is ten pirkau , man tik vienas ju minusas kauciuko kvapas , ir as nuemus ta uzvalkala tada jos minkstesnes buna, daugiau prisitaiko prie kuno, as pirkau s dydi simfonijos
Papildyta:
QUOTE(Baravyke @ 2007 12 17, 14:53)
Ar greitai išgaruoja tas šlykštus kvapas? Mes kai jį išvyniojom - labai smirdėjo supuvusiom bulvėm  blink.gif
Jau praejo beveik savaitė, o kvapas dar likęs  g.gif
Be to, pastebėjau kad miegant tos savybės kažkaip sumažėja, gal net sakyčiau prapuola smile.gif nuo kūno čiužinys sušila ir jautiesi lyg gulėtum ant paprasto minkšto porolono. Vat.

Siap jei kvapas tikrai didelis , kreipkites i pardaveja, buna kad jei buvo negerai laikomi kazkaip sudreksta, as del to ir domejus
Atsakyti
mes nupirkom vaikams 7cm paklotelius. patys ant ju miegojom savaite wub.gif . man jau stresas, kad kito tokio patogaus ciuzinio nerasiu... doh.gif visai visai kitoks miegas. net pratintis nereikejo-is pirmos nakties labai pailsejom. isimylejau Tempur biggrin.gif
bet mums normalus ciuzinys kainuotu apie 4000. daugoka blyn g.gif galvoju, gal irgi pirkti tik ta uztiesaliuka-bet kazkaip nedrasu... unsure.gif
Atsakyti
Man pagalve siaip ir labai patogi thumbup.gif
Atsakyti
Pagalves Tempur nekeisciau i jokia kita schmoll.gif Man ji thumbup.gif Teisa,pirkau ne ta keistos formos,bet iprastos.
Patarciau pirkti pagalve dydziu mazesne,nei rekomenduoja pardavejai arba neismesti cekio ir isbandzius pasikeist,jei netiks.Taip buvo mano vyrui,nes nupirkau jam dovanu per didele,tai po poros naktu pasikeite-dabar liuks thumbup.gif

Neseniai isigijome ir ciuzini,tai prie jo tur but reiks ilgiau pratintis nei prie pagalviu,nes mes priprate prie spiruokliniu-amortiziojanciu,tai sitas keistokas,bet man tikrai patogus.Tik visad keista tik atsigulus,kol dar neisiles-kietokas atrodo...
Atsakyti
nu man tai tos pagalves kazkoks nesusipratimas - doh.gif tolygu kankinimui
Atsakyti
Pagaliau ir as isijigau Tempur Simphony pagalve. Tiesa ji minksciausia is visu Tempur. Ortopedines formos neisdrisau pirkt, nes kai pameginau ant jos pagulet jau laaabai kieta pasirode ir labai jau letai prie msu formu prisitaiko. Dar tik 2 naktis miegojau, tai visai neblogai sekasi pripratinet smile.gif tik jau tas kvapas doh.gif , kaip cia jau kazkas ir rase... Po to kai ji visa diena miegamai isgulejo vakare uzejau - tai jautese oj-jo-joj... man net mintis buvo, kad gal ir Tempur'us i Lietuva veza kaip i trecias salis, t.y. prastesnes kokybes, kaip kad buna su sauskelnem, skalbimo priemonem ir t.t.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2008 01 07, 01:08)
Pagaliau ir as isijigau Tempur Simphony pagalve. Tiesa ji minksciausia is visu Tempur. Ortopedines formos neisdrisau pirkt, nes kai pameginau ant jos pagulet jau laaabai kieta pasirode ir labai jau letai prie msu formu prisitaiko. Dar tik 2 naktis miegojau, tai visai neblogai sekasi pripratinet smile.gif tik jau tas kvapas  doh.gif  , kaip cia jau kazkas ir rase... Po to kai ji visa diena miegamai isgulejo vakare uzejau - tai jautese oj-jo-joj... man net mintis  buvo, kad gal ir Tempur'us i Lietuva veza kaip i trecias salis, t.y. prastesnes kokybes, kaip kad buna su sauskelnem, skalbimo priemonem ir t.t.?  g.gif

JOOO kvapas tai toks keistas bet priprantamas, tik man pirmom dienom, tai plaukai jautesi isigere, dabar tai gal ir jaucias bet as nejauciu biggrin.gif
Bet siaip as ir tokia turiu, tai man ji ir geriausia, ir dziaugiaus kad kokios kitos nepaemiau nes man ir sita galet mazesne buti, bet mazesniu nebuna, o siaip tai as dar nuimu ta uzvalkala kad geriau prisitaikytu prie kuno thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(1000inis @ 2008 01 06, 18:37)
nu man tai tos pagalves kazkoks nesusipratimas - doh.gif tolygu kankinimui

Na jei atsitaikai tai jokia kancia, as atisgulu dabar ant paprastos, tai man jos keistos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2007 12 17, 14:53)
Ar greitai išgaruoja tas šlykštus kvapas? Mes kai jį išvyniojom - labai smirdėjo supuvusiom bulvėm  blink.gif
Jau praejo beveik savaitė, o kvapas dar likęs  g.gif

kvapelį jautėm gal 1.5 sav. doh.gif tik vat negaliu jo prilyginti jokiam kvapui- toks savotiškas buvo juntamas vos tik įėjus į kambarį, tačiau visą laiką laikom pravertą langą, tai ir prasivėdino mirksiukas.gif

o kas dėl pagalvių - tai miegu ant Symphony small, bet ji man kietoka g.gif , MB miega Symphony large - tai patenkintas
Atsakyti
tuoj bus 1.5 metu kai mes miegame ant tempus ciuzinio. Brangiai mokejom, bet as jo i nieka kita nekeisciau, ryte net sunku is lovos lipt kaip norisi gulet rolleyes.gif
Atsakyti