Įkraunama...
Įkraunama...

Nuplaunamas tamsus kūno įdegis

ieškojau per paiešką, bet neradau.tad jeigu kartojuosi su tema nepykit blush2.gif

mane labai domina tokios priemonės, kurios staigiai suteikia odai tamsų įdegį. vaizdas panašus į tokį, kur lotynų amerikos šokių šokėjai išsitepę būna.

draugė vieną kartą bandė - tai labai išgyrė, bet pati nežino kur tokio daikto gauti.
jo esmė tokia, kad jau tepimo momentu matosi kaip tepasi, oda ženkliai paruduoja, ir kaip draugė sakė, kūnas kaip modelio atrodo ax.gif

nuo savaiminio idegio šis skiriasi tuom, kad jis nusiplauna, t.y. vienkartinis. tai primečiau, kad čia tas pats, kaip pas šokėjus.

jeigu kuri žinot ar bandėte, pasidalinkit ispūdžiais, patarkit kur kažko panašaus gauti..gal LT nėra? iš kur tada užsisakyti?
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2007 07 16, 09:14)
ieškojau per paiešką, bet neradau.tad jeigu kartojuosi su tema nepykit  blush2.gif

mane labai domina tokios priemonės, kurios staigiai suteikia odai tamsų įdegį. vaizdas panašus į tokį, kur lotynų amerikos šokių šokėjai išsitepę būna.

draugė vieną kartą bandė - tai labai išgyrė, bet pati nežino kur tokio daikto gauti.
jo esmė tokia, kad jau tepimo momentu matosi kaip tepasi, oda ženkliai paruduoja, ir kaip draugė sakė, kūnas kaip modelio atrodo  ax.gif

nuo savaiminio idegio šis skiriasi tuom, kad jis nusiplauna, t.y. vienkartinis. tai primečiau, kad čia tas pats, kaip pas šokėjus.

jeigu kuri žinot ar bandėte, pasidalinkit ispūdžiais, patarkit kur kažko panašaus gauti..gal LT nėra? iš kur tada užsisakyti?

Labukas.As purskiuosi salone ;JUNORA; pasiskambink ir susizinok,gal galima to skyscio nusipirkti? Tik abejoju ar paciai pavyks nusipurksti,nes tam jos naudoja toki aparaciuka,panasu i mini siurbliuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2007 07 17, 11:00)
Labukas.As purskiuosi salone ;JUNORA; pasiskambink ir susizinok,gal galima to skyscio nusipirkti? Tik abejoju ar paciai pavyks nusipurksti,nes tam jos naudoja toki aparaciuka,panasu i mini siurbliuka biggrin.gif

bet ar tavasis nusiplauna iš karto? to ko ieškau ,esmė yra tokia, kad pasitepu ir tą patį vakarą nusiplaunu g.gif
aš čia pasiknaisiojau internete ir radau tokiu priemonių, apie kurias ir turėjau galvoje. gal jos ne šokėjams skirtos blush2.gif (čia matyt nusišnekėjau), bet pora neblogų variantų radau, reikės kažką užsisisakyti jeigu nerasiu LT. vienitai skirti kultūristams biggrin.gif , bet manau ir ant mano kūnelio tokia spalva neblogai turėtų atrodyti. bet labiausiai sužavėjo tas jungle broze. idedu nuorodas.

kutūristams skirta priemonė

jungle bronze

jungle bronze su kūno nuotrauka

bren firmos boronzeris

paskutinis tai neaišku iki kokio lygio bronzina. pvz. aš turiu iš california tan firmos kūno purškiklį - jis tipo irgi rudina. bet jis gal tik labiau pagražina odos spalva, negu akivaizdžiai rudina. tai bijau, kad paskutinysis gali būti tokio pat lygio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo henika: 17 liepos 2007 - 10:15
tie profesionalus kur kulturistai tepasi labai brangiai kainuoja, girdejau eme interviu tai sake vienam kartui pasitepti 150lt atsieina..
Atsakyti
QUOTE(bijanti @ 2007 07 17, 12:38)
tie profesionalus kur kulturistai tepasi labai brangiai kainuoja, girdejau eme interviu tai sake vienam kartui pasitepti 150lt atsieina..

oho... blink.gif bet tas vienas kur idėjau nuorodą, tai nėra jau toks brangus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo henika: 17 liepos 2007 - 11:46
QUOTE(henika @ 2007 07 17, 11:13)
bet ar tavasis nusiplauna iš karto? to ko ieškau ,esmė yra tokia, kad pasitepu ir tą patį vakarą nusiplaunu  g.gif
aš čia pasiknaisiojau internete ir radau tokiu priemonių, apie kurias ir turėjau galvoje. gal jos ne šokėjams skirtos  blush2.gif  (čia matyt nusišnekėjau), bet pora neblogų variantų radau, reikės kažką užsisisakyti jeigu nerasiu LT. vienitai skirti kultūristams  biggrin.gif , bet manau ir ant mano kūnelio tokia spalva neblogai turėtų atrodyti.  bet labiausiai sužavėjo tas jungle broze. idedu nuorodas.

kutūristams skirta priemonė

jungle bronze

jungle bronze su kūno nuotrauka

bren firmos boronzeris

paskutinis tai neaišku iki kokio lygio bronzina. pvz. aš turiu iš california tan firmos kūno purškiklį - jis tipo irgi rudina. bet jis gal tik labiau pagražina odos spalva, negu akivaizdžiai rudina. tai bijau, kad paskutinysis gali būti tokio pat lygio.

Man idegis laikesi 6dienas,bet as esu baltaode ir rinkausi ne pati tamsiausia varianta,mokejau 65lt.Patiko,nes laukiuos ir i soliariuma eiti negaliu,o kunas dailiau atrodo kai yra tamsesni.
Atsakyti
Dar pati nebandziau, bet drauge sake, kad yra meibilino (ryskiai ne taip rasosi, bet tiek to) kremas veidui ir kunui, rudinantis, vienkartinis. kaina 30 lt. yra pirkti droge. bandysiu siandien ar rytoj ieskoti, jei kas parasysiu
Atsakyti
QUOTE(Tigrutė @ 2007 07 18, 17:22)
Dar pati nebandziau, bet drauge sake, kad yra meibilino (ryskiai ne taip rasosi, bet tiek to) kremas veidui ir kunui, rudinantis, vienkartinis. kaina 30 lt. yra pirkti droge. bandysiu siandien ar rytoj ieskoti, jei kas parasysiu

pirmą kartą girdžiu g.gif na tai lauksiu ispūdžių... taip užsikrėčiau ta idėja, surasti tokį kremą rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, as cia naujoke, taip pat mama, ir rupi tie patys klausimai kaip ir jums smile.gif ieskau kaip pamisus to kremo. Tai gal pasidalinkit ispudziais, koks efektas, kas do daiktas ir jei geras, kur pirkote smile.gif is anksto, ACIU

P.S. Norisi tamsesniai atrodyti, juk pacios suprantate, su leliukais laikas ribotas, tad ir saules vonias priimti sudetingiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2007 07 19, 08:16)
pirmą kartą girdžiu  g.gif  na tai lauksiu ispūdžių... taip užsikrėčiau ta idėja, surasti tokį kremą  rolleyes.gif

Jau prieš kurį laiką mačiau tokį Maybelline kremą Droguose. Bet man įdomu kaip su rūbais, jie gi ištepti visi turėtų likt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 07 20, 15:09)
Jau prieš kurį laiką mačiau tokį Maybelline kremą Droguose. Bet man įdomu kaip su rūbais, jie gi ištepti visi turėtų likt g.gif

jaučiu, kad turėtų teplioti rūbus, bet jeigu jau savaiminio idegio kremas iš rūbų man išsiplauna, tai laikinasis kremas turėtų išsiplauti taip pat lengvai kaip ir pudra. jau ruošiuosi užsakyti jungle bronze, tik vis kreditke palieku namuose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2007 07 23, 13:23)
jaučiu, kad turėtų teplioti rūbus, bet jeigu jau savaiminio idegio kremas iš rūbų man išsiplauna, tai laikinasis kremas turėtų išsiplauti taip pat lengvai kaip ir pudra. jau ruošiuosi užsakyti jungle bronze, tik vis kreditke palieku namuose  doh.gif

Na kaip ar žsisakei, ar išbandei? smile.gif
Atsakyti