Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl pastojimo

Noriu paklausti, kodėl sveikoms normalioms šeimoms ilgai nepavyksta susilaukti kūdikio?
Atsakyti

Jeigu gyvenate reguliarų lytinį gyvenimą ir ilgiau nei metus nepastojote,reiškia,kad su sveikata nėra viskas gerai.Jums abiems su vyru reikėtų kreiptis pas specialistus ir atlikti nuodugnų ištyrimą.Tiriami ABU partneriai.
Atsakyti
NOREJAU PAKLAUSTI, PERSAICIAU VIENOJE SVETAINEJE : wink.gif

[/B]. Būsimo vaiko lyties planavimas grindžiamas teisingu (ovuliacijos dienos atžvilgiu) lytinio akto dienos parinkimu. Teorija liudija, kad spermatozoidai "moteriškų genų nešėjai" yra gyvybingesni ir ilgiau gyvena, kaip tuo tarpu spermatozoidai "vyriškų genų nešėjai" trumpiau gyvena, bet yra žymiai judresni. Kaip taisyklė, šių spermatozoidų "gyvenimo" trukmė neviršija 1 paros. Iš to seka, kad lytinis aktas ovuliacijos dieną padidina berniuko gimimo tikimybę, o 2-3 dienos prieš ovuliaciją, mergaitės. Bendrai tariant, kuo lytinio akto diena artimesnė ovuliacijos dienai, tuo berniuko gimimo tikimybė didesnė.

JEIGU MANO MENESINES PVZ:. 6 DIENOS -TAI KIEK DIENU TURETU PRAEITI, KAD BANDYTI MERGAITE? smile.gif

AISHKU NESVARBU KAS BUS -SVARBU SVEIKAS, BET KODEL NEPABANDYTI? (JEIGU TAI TIESA) biggrin.gif smile.gif
Atsakyti

Gal tai ir teisybė,bet mokslo neįrodyta,pati irgi nebandžiau.
Atsakyti
noriu paklausti, ar gali būti koks nors ryšys tarp užsitęsusios pienligės ir negalėjimo pastoti?Ir ar inkstų ligos turi įtakos nevaisingumui?Ir apskritai, kokios dažniausios moterų nevaisingumo priežastys?
Atsakyti

Vien pienligė neturi įtakos nevaisingumui,tačiau leidžia teigti,kad Jūsų imunitetas nepakankamas.Lėtinė inkstų infekcija-rimčiau.Reikia pasidaryti šlapimo pasėlį su antibiotikograma.Ir pasitikrinkit dėl chlamidijų,nes šie mikroorganizmai sukelia ne tik lytinių organų uždegimą,bet tuo pačiu dauginasi ir šlapimo takuose.
Atsakyti