Įkraunama...
Įkraunama...

ar žindymas jums malonus procesas, ar ne

Apklausa: žindymas jums (664 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Man krūties pienelis pirmiausia - tobuliausias maistas dukrai. Skausmų praktiškai neteko patirti, kraujais neplūdau, tad siaubo šitas procesas tikrai nekelia. Vienu tarpu su skausmu pienukas bėgti imdavo, bet dabar to keisto jausmo neliko.
Maitindama atsipalaiduoju, pailsiu, niekur neskubu. Nerealus jausmas, kai šiltas delniukas vedžioja per krūtį prilaikančią tavo ranką wub.gif . Arba guvios akys gaudo tavo akis, arba paleidžia spenelį ir šypsosi plačia, bedante burna wub.gif ...
Atsakyti
Malonus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Unregistered @ 2010 12 21, 16:17)
Man krūties pienelis pirmiausia - tobuliausias maistas dukrai. Skausmų praktiškai neteko patirti, kraujais neplūdau, tad siaubo šitas procesas tikrai nekelia. Vienu tarpu su skausmu pienukas bėgti imdavo, bet dabar to keisto jausmo neliko. 
Maitindama atsipalaiduoju, pailsiu, niekur neskubu. Nerealus jausmas, kai šiltas delniukas vedžioja per krūtį prilaikančią tavo ranką wub.gif . Arba guvios akys gaudo tavo akis, arba paleidžia spenelį ir šypsosi plačia, bedante burna wub.gif ...

Vajeeeee.............paskutiniai sakinikai taip tiksliai ir graziai parasyti,kaad net nera ka ir bepridurti blush2.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
po pirmo gimdymo maitinimas krutimi buvo kaip pareiga pamaitinti dukryte,zinojau,kad mamos pienas vaikui pats geriausias,bet kai eme mazeti pienuko,nesistengiau jo gaminimo didinti blush2.gif bet po antro gimdymo viskas pasikeite,dabar maitinimas man pats maloniausias ir svarbiausias,nera zodziu kuriais galeciau nupasakoti ta malonuma kai jauti vaika salia saves,kai jis ziuri i tave dideliomis akytemis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Unregistered @ 2010 12 21, 15:17)

Būtent wub.gif O kai dar uždeda švelniai rankytę ant papuko ar valgydamas užmiega wub.gif Nuostabus jausmas wub.gif
Atsakyti
Nerandu žodžių malonumui aprašyti wub.gif Prisidedu prie visų gražiausių pasisakymų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Unregistered @ 2010 12 21, 15:17)

Labai graziai parasyta thumbup.gif Pritariu drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
malonus wub.gif
Atsakyti
Neteko patirti nei skausmu nei nukrantytu speneliu, man tikras malonumas, o kai dar akytes pakelia ir nusisypso isvis super jausmai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ede_la @ 2011 03 02, 15:14)
Neteko patirti nei skausmu nei nukrantytu speneliu, man tikras malonumas, o kai dar akytes pakelia ir nusisypso isvis super jausmai  4u.gif

Pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pirmą vaiką maitinau gana trumpai, tai kaip ir nepastebėjau vaiko prisiryšimo prie tokio maitinimo, nors pačiai maitinimas buvo poilsio minutė, kai niekur nereikia skubėti. Tiesiog gulėdavau šalia savo vaikelio, ir žiūrėdavau, grožėdavausi, koks jis gražus wub.gif

Antrą vaiką maitinu ligi šiolei, tai tikrai labai fanas jausmas, kai vos tik pamatęs krūtį vaikutis tiesia rankeles, ir dar net nepriartėjus jau žiojasi su didžiausiu nekantrumu wub.gif

Deja, patirties turiu ir blogos. Kad ir dabar, mažė turi jau du dantis, tai kai krimstelėjo man į spenelį doh.gif ... Dabar ta žaizdelė užpuliavo.
Atsakyti
Nemalonus, matinau pirmąjį ir matinsiu antrą nes reikia, bet kad malonumą tam jausčiau schmoll.gif
Atsakyti