Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai vykstant į užsienį

sveiki 4u.gif

noreciau paklausti ar galima keturiu menesiu kudiki (ir triju metu dukra) paskiepyti nuo geltonojo drugio? su tokio amziaus vaikais isvaziuosim gyventi i sali, kurioje sis skiepas privalomas. kiek laiko pries isvaziuojant reikia pasiskiepyti?

is anksto aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Dėl šio skiepo teiraukitės Visuomenės sveikatos centre- Imunoprofilaktikos kabinete. Ten Jums suteiks tikslią informaciją.
Atsakyti
gydytoja norejau paklausti mum 1.6 m dabar reiktu skiepytis...bet mes esam anglijoi o nuejus i poliklinika pasake kad anglijoi situo skiepo nereikia...tik kai sueis ketveri skiepys MMR2+OPV5...ar mes gryze bet kada galesim pasiskiepyt ?
Atsakyti
Kai grįšite- pasiskiepysite. Intervalas neturėtų būti daugiau nei 6mėn.
Atsakyti
o jeigu nespesim gryst per 6 men i lietuva...ar labai blogai kad pasiskiepysim veliau...
Atsakyti
Nelabai gerai, bet ką padarysi. Intervalas negali būti didesnis nei metai, tuomet jau vaiką reikia skiepyti iš naujo.
Atsakyti
Ruošiamės rugsėjo mėnesį keliaut į Turkiją ir kartu vežtis ir mažąją, kuriai tuo metu bus beveik metai. Ar reikia kažkokių ypatingų skiepų ar kitų priemonių?
Atsakyti
Į Turkiją važiuojant papildomų skiepų nereikia.
Atsakyti
Ruosiames vykti i uzsieni gyventi su 1,3 men vaikuciu. Musu dar laukia nemazai skiepu. Girdejau, kad is poliklinikos reikia pasiimti uzsienietiska skiepu pasa. Ar tai tiesa? Kuo jie skiriasi?Aciu
Atsakyti
Vykstant į užsienį, reikia turėti skiepų pasą. O kuo jie skiriasi nežinau. Klauskite poliklinikoje.
Atsakyti
Sveiki, gal galetumete patarti ka daryti, gyvename Airijoje, skiepijomes budamos 2 menesiu, kita karta gausime skiepus budamos 4 menesiu (jau greitai), kita skiepa turetume gauti budamos sesiu menesiu, bet kaip tik tuo metu busime Lietuvoje pas senelius, ka daryti tokiu atveju? ar eiti ir pasiskiepyti Lietuvoje? ar pasiskiepyti gryzus Airijoje, kai gryztume butume 6 men. ir 3 savaiciu? dekui
Atsakyti
Skiepų kalendorius gali skirtis. Todėl reikėtų atsivežti skiepų pasą iš tos šalies, kurioje gyvenate, kad gydytoja žinotų, kokius skiepus kūdikis gavo. O geriausia pasiskiepyti, sugrįžus atgal.
Atsakyti