Įkraunama...
Įkraunama...

Ko siunčia pas šeimos gydytoją?

Sveikos mamytes smile.gif
Aš iš savo ginekologes gavau siuntimą pas šeimo gydytoja, bet nelabai suprantau ko ten mane siunčia. Klausimų nekiltų, bet mano šeimos gydytoja atostogauja, o ja pavaduoja toks gjaurus senis... Tai nelabai aš pas jį noriu eiti... Tai vat man įdomu koten siunčia... Gal dėl to kad dispancerizuota visą gyvenimą buvau?
Klausiau neseniai pagimdžiusių draugių, sako jų nesiuntė... Tai gal ką nors iš jūsų siuntė - pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
Manyčiau, kad jūsų ginekologė labai atsakingai žiūri į jūsų nėštumą ir nori turėti kuo daugiau žinių apie jūsų sveikatos būklę, net ir apie buvusias ligas ar traumas, kas galėtų turėti įtakos nėštumo ir gimdymo eigai.
Laukiant pirmojo ir antrojo vaikučio, taip pat reikėjo apsilankyti pas bendrosios praktikos gydytoją, akių ligų gydytoją, stomatologę ir med. lapelius pristatyti ginekologei.
Laukiant trečiojo, paskutinįjį nėštumo trimestrą reikėjo apsilankyti pas stomatologą ir med. lapelį pristatyti ginekologui.
Atsakyti
Niu joa, as ir pas stomatologa ir pas okulista buvau smile.gif Ir suprantu ko biggrin.gif Man idomu ko tiksliai reikia pas seimos gydytoja ti kdel tos priezasties, kad nezinau ar verta laukt kol mano gydytoja pareis is atostogu, ar galiu nueit ir pas pavaduojanti?
Atsakyti
Labukas nestuke.gif

Aš kai buvau , tai irgi mano atostogavo. Nuėjau pas pavaduojančią ir dar labiau patiko biggrin.gif Aš tai suprantu, kad čia dėl kitų negalavimų, pvz. turiu problemų su ųirdimi, su skydliauke, tai šeimos daktaras ir duoda siuyntimus pas tuos specialistus. O su atsakymais liepė vėl pasirodyt. Nu bet ką rtada sakys, tai neturiu žalio supratimo g.gif Ai pasidės pliusiuką , kad lankiausi ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2007 07 18, 11:10)
Sveikos mamytes smile.gif
Aš iš savo ginekologes gavau siuntimą pas šeimo gydytoja, bet nelabai suprantau ko ten mane siunčia. Klausimų nekiltų, bet mano šeimos gydytoja atostogauja, o ja pavaduoja toks gjaurus senis... Tai nelabai aš pas jį noriu eiti... Tai vat man įdomu koten siunčia... Gal dėl to kad dispancerizuota visą gyvenimą buvau?
Klausiau neseniai pagimdžiusių draugių, sako jų nesiuntė... Tai gal ką nors iš jūsų siuntė - pasidalinkit  4u.gif


Kai laukiausi pirmojo vaiko, o tas buvo pries 13 metu, tai moteru konsultacijos turejo savo vidaus ligu gydytoja ir siusdavo pas ji/ja visas nestukes be isimties. Tuomet, kiek pamenu, nestukes labai nuodugniai ir atsakingai apziuredavo. Paskui laikai keitesi, prasidejo visokie perversmai ir vidaus ligu gydytoju moteru konsultacijoje nebeliko. Todel dabar ginekologai nestukes siuncia pas seimos gydytojus. Siaip jau visas nestukes gines turetu siusti pas seimos gydytojus, bet siuncia ne visos. Jei neturi rimtu nusiskundimu ir ligu, tai seimos gydytoja tik pamatuos tau kraujospudi, pasiklausys tavo sirdeles veiklos, padarys elektrokardiograma. O jei turi kazkokiu bedu ar nusiskundimu, tai ziures kuo skundiesi ir pas kokius specialistus tave siusti. Kai seimos gydytojas baigs tavo apziura, tai israsys atsakyma tavo ginekologei. Ji ir atiduosi savo ginei. Siaip jau gali laukti savo seimos gydytojos, jei nenori pas kita eiti. Nebent turi kazkokiu bedu ir negali delsti laukdama.
Atsakyti
Aš iš savo ginekologės gavau siuntimą pas šeimos gydytoją praeitą savaitę. Ši pamatavo spaudimą, paklausė širdies ir plaučių, pasiteiravo kaip jaučiuosi ir kadangi viskas gerai - uždėjo štampuką į nėščios kortelę "sveika" ir tiek.
Atsakyti
Šeimos gydytojas patikrina bendrą sveikatos būklę. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
kaip tik vakar buvau pas terapeute, tai ka galiu pasakyti, grynai formalumas: nei ji mano ligos istorijos zino, nei jai idomu. Patikrino tiesiog dabartine sveikatos bukle, t.y. pakomentavo kraujo ir slapimo tyrimus, pamatavo spaudima, paklause plauciu ir padare elektrokardiograma. Kazka ten parase ir paleido smile.gif
Atsakyti
sveikutės,man jau baigiasi ir trečias trimestras - 37 savaitė-,bet pas jokius okulistus,stomatologus ar kitus specialistus išvis nebuvau siųsta.Gerai,kad pati dar iki pastojant susitvarkiau dantis,o ir šiaip sveikata rūpinuosi.Aplamai tai lankantis valdiškoje poliklinikoje nelabai ir tikėjausi ,kad rūpinsis manimi atsakingai,nors galėčiau palygint dviejų skirtingų poliklinikų ginekologų darbą -su pirmu nėštumu lankiausi Šeškinės poliklinikoje,o dabar - kitoje,tai Šeškinės ginės buvo super dėmesingos,va ten tai ir siuntimų kalną pas kitų sričių specialistus gavau,ir echo ne vieną,kaip dabar,padarė.
Atsakyti
O as visa nestuma lankausi pas savo seimos gydytoja, ji mane priziuri, kas menesi paima visus tyrimus, o jai reikia duoda siuntima pas ginekologa. Esu labai patenkinta tokia prieziura, visus tyrimus nemokamus ir mokamus pasidariau
Atsakyti
Pas seimos gydytoja/terapeuta siunciama tam, kad jis atliktu nuodugnius sveikatos tyrimus ir padarytu isvada, ar nestumui "priesparodymu" nera, t.y., ar tiriamoji gali lauktis, ar tai netures fataliniu pasekmiu ir t.t., ir panasiai
Atsakyti
Niu ką, buvau pas tą šeimos gydytoją ax.gif ai nieko jis netikrino tik paklausė ar turėjau problemų su kraujo spaudimu ir ar rūkau, kažka parašė ir paleido... O prie kabineto pralaukiau 2,5 val... verysad.gif
Atsakyti