Įkraunama...
Įkraunama...

Lankytinos vietos pajūrio regione

Mes kita savaite keliausim "kursiu keliu", nuo Butinges iki Ventes rago, palei visa Lietuvos pajuri ir pamari. Jei kam bus idomu, galesiu papasakot, ka verta pamatyt, o ko ne.
Atsakyti
Tikiuosi labai neužteršiu forumo su tokiomis žinutėmis, bet man labai reiktų Jūsų pagalbos atliekant tyrimą baigiamajam bakalauro darbui. Būčiau be galo dėkinga jei užpildytumėte šią trumpą anonimišką anketą apie lankytinų Lietuvos vietų tematikos paskyras internete. Šis tyrimas yra būtent apie Jūsų, kaip virtualios bendruomenės narių, įsitraukimą ir požiūrį, o kiekviena nuomonė be galo naudinga ir vertinama.
Iš anksto dėkoju prisidėsiantiems prie kilnaus tikslo !
APKLAUSA

######/f/lankytinu-lietuvos-vietu-tematikos-virtualiu-bendruomeniu-nariu-veiklos-ir-po-5awmy1j.fullpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monika.ivo: 25 balandžio 2015 - 08:19
Šiandien aplankėm Dino parką Radailiuose ir Mini zoo.Vaikams abu labai patiko.
Mini zoo visai ne mini,daug gyvūnų,labai daug su jaunikliais,tikrai rekomenduoju thumbup.gif

Dino parkas irgi smagus,ypač jei diena graži.Labai daug pramogų vaikams ir be dinozaurų.Atsirado 5D kinas.Mes buvom tokia ''šlapoką'' dieną,tai ne viską išbandėm.Man labiausiai patiko labirintas thumbup.gif
Atsakyti
Prie Klaipedos Mini zoo, dino parkas, delfinariumas, klaipedos muziejai, klaipedos senamiescio skulptureles, nuotykiu parkas kar kar, Gamtos perlas, Olando kepure (gamta) Akropolis smile.gif is bedos
Prie Palangos HBH kompleksas, HBH malunu parkas, batutu parkas (bus), palangos vaiku zaidimu aikstele, grojantis fontanas, atostogu parkas (bus), botanikos parkas ir Tiskeviciu dvaras.
Kretinga Vienkiemis, Ziemos sodas, Vienuolynas
Prie plunges Saltojo karo muziejus, Plateliu ezeras, labirintu parkas, Ziema Mortos kalnas,
Atsakyti
Ar veikia delfinariumas ?
Atsakyti
QUOTE(Geiste @ 2016 07 07, 18:12)
Ar veikia delfinariumas ?

veikia. neveikia tik juru muziejus
Atsakyti