sveikos,as tai dievinu darzoviu troskinius, galiu parasyt kaip gaminu, reikes:vienos cukinijos arba dvieju mazuciu, morka,svogunas. kalafijoras(gali buti saldytas) brokolis(taip pat tinka saldyts),siap kartais dedu ir sparaginiu pupeliu, cesnnako butinai ir pomidoru sulciu.I pouda ipilu vandens dedu supjaustytas darzzoves, supjaustyta mazom riekutem cesnakeli(3-4sklteles)ir pilu pomidoru sultis tiek kad neapsemtu visu darzoviu,nes atsiras skyscio is darzoviu, dar dedu druskytes pagal skoni ir slakeli aliejaus ir tada troskinu kol suminksteja darzoves. labai skanus troskinukas gaunasi aisku dar galima improvizuoti deti ir kitokiu darzoviu . as si troskini valgau viena o vyrui patiekiu kaip garnyra prie mesos ir bulviu
QUOTE(mamitele @ 2007 07 20, 16:40)
sveikos,as tai dievinu darzoviu troskinius, galiu parasyt kaip gaminu, reikes:vienos cukinijos arba dvieju mazuciu, morka,svogunas. kalafijoras(gali buti saldytas) brokolis(taip pat tinka saldyts),siap kartais dedu ir sparaginiu pupeliu, cesnnako butinai ir pomidoru sulciu.I pouda ipilu vandens dedu supjaustytas darzzoves, supjaustyta mazom riekutem cesnakeli(3-4sklteles)ir pilu pomidoru sultis tiek kad neapsemtu visu darzoviu,nes atsiras skyscio is darzoviu, dar dedu druskytes pagal skoni ir slakeli aliejaus ir tada troskinu kol suminksteja darzoves. labai skanus troskinukas gaunasi aisku dar galima improvizuoti deti ir kitokiu darzoviu . as si troskini valgau viena o vyrui patiekiu kaip garnyra prie mesos ir bulviu
ps. dar nepaminejau kad galima imesti ir jautienosar vistienos sultinio kubeli ir jei norisi astriau pora saukstu pomidoru padazo
QUOTE(mamitele @ 2007 07 20, 18:10)
ps. dar nepaminejau kad galima imesti ir jautienosar vistienos sultinio kubeli ir jei norisi astriau pora saukstu pomidoru padazo
Aš tai mėgstu panašų daržovių troškinį su mėsyte. Kopūstas, moliūgas, bulvės ir morkos pakepintos su mėsyte troškinasi su trupučiu vandens ir daug prieskonių. Labiausiai mėgstu Santa Marijos žvėrienos prieskonius. O kokios pomidorų sultys pilasi į tavo troškinį? Negi iš tetrapakų? pvz cido
O as gaminu be pomidoru pad, bet butinai su paprika ir idedu zuvies

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2007 08 15, 22:31)
Aš tai mėgstu panašų daržovių troškinį su mėsyte. Kopūstas, moliūgas, bulvės ir morkos pakepintos su mėsyte troškinasi su trupučiu vandens ir daug prieskonių. Labiausiai mėgstu Santa Marijos žvėrienos prieskonius. O kokios pomidorų sultys pilasi į tavo troškinį? Negi iš tetrapakų? pvz cido
Taip is tetrapaku, labai skanu
Zalieji zirneliai prancuziskai
Salotlapiu kerelio serdi supjaustyti (tai ka dazniausiai ismetam nuo salotu lapu)
nulupti keleta mazu jaunu svoguneliu
sias darzoves kartu su 500g zaliuju zirneliu suberti i puoda
idedam prieskoniniu zalesiu, sviesto, ziupsni cukraus, druskos, pipiru, ipilam 150ml vandens
virinam ant mazos ugnies apie 30min.
isimmam zalesius kadagi juos metam nesmulkintus, tada dedam prieskonius megstamus jei truksta
patiekiam prie mesos.....
skanaus!!!
Salotlapiu kerelio serdi supjaustyti (tai ka dazniausiai ismetam nuo salotu lapu)
nulupti keleta mazu jaunu svoguneliu
sias darzoves kartu su 500g zaliuju zirneliu suberti i puoda
idedam prieskoniniu zalesiu, sviesto, ziupsni cukraus, druskos, pipiru, ipilam 150ml vandens
virinam ant mazos ugnies apie 30min.
isimmam zalesius kadagi juos metam nesmulkintus, tada dedam prieskonius megstamus jei truksta
patiekiam prie mesos.....
skanaus!!!

labai gera tema, nes as irgi labai megstu troskinius tikva receptu nezinau

Sveikutes
o as troskini darau taip: nuskutu kokias 8 bulves, supjaustau jas kubeliais, pora morku, kurias tokiais pjaustau grezineliais, pakepinu mesyte kubeliais, nesvarbu jautiena, kiauliena, ar vistiena, vistiek skanu
svoguno galva visa smulkiai pjaustyta, o !!!svarbiausia!!! yra rauginti agurkeliai! Juos supjaustau kaip ir morkas grezineliais ir irgi i puoda. Tada uzpilu viska vandeniu, kad vanduo matytusi, bet neapsemtu darzoviu visiskai, metu kubeli koki nors sultinio, dedu lauro lapiuku pora, kvepianciuju pipiriuku zirniukais ir ant virsaus dedu pomidoru padazo tris saukstus ir pomidoru pastos tokia maza skarbonkyte. Viska troskinu
aj dar kartais pupu ar pupeliu dedu konservuotu su pomidoru padazu, tai irgi labai skanu
O kaip jau minejau, SVARBIAUSIA agurkeliai!!! Jie duoda toki nerealu skoni
Skanaus!!!





Šiandien gaminau tokį troškinį: svogūnai, morkos, cukinijos, pomidorai, česnako. Su ryžiais buvo

QUOTE(Sophi @ 2009 05 09, 23:04)
Šiandien gaminau tokį troškinį: svogūnai, morkos, cukinijos, pomidorai, česnako. Su ryžiais buvo 

jau itariu,kad

QUOTE(mamitele @ 2007 07 20, 16:40)
sveikos,as tai dievinu darzoviu troskinius, galiu parasyt kaip gaminu, reikes:vienos cukinijos arba dvieju mazuciu, morka,svogunas. kalafijoras(gali buti saldytas) brokolis(taip pat tinka saldyts),siap kartais dedu ir sparaginiu pupeliu, cesnnako butinai ir pomidoru sulciu.I pouda ipilu vandens dedu supjaustytas darzzoves, supjaustyta mazom riekutem cesnakeli(3-4sklteles)ir pilu pomidoru sultis tiek kad neapsemtu visu darzoviu,nes atsiras skyscio is darzoviu, dar dedu druskytes pagal skoni ir slakeli aliejaus ir tada troskinu kol suminksteja darzoves. labai skanus troskinukas gaunasi aisku dar galima improvizuoti deti ir kitokiu darzoviu . as si troskini valgau viena o vyrui patiekiu kaip garnyra prie mesos ir bulviu
Labai užsimaniau daržovių troškinio

reiks šį receptuką pasigaminti
