sveikos, pasidalinsiu ir as savo nerealiausiu darzoviu troskiniu
patiekalui reikes:
kiaulienos, vistienos ar kitokokios mesos
bulviu
morku
svogunu
cesnaku
pievagrybiu
prieskoniu
keli saukstai grietines ir pomidoru padazo.
is pradziu pasikepinu mesyte, dedu pipiru, druskytes, italisku zoleliu, baziliko, raudonelio, baigiant apkepti mesyte idedu smulkiai pjaustyta cesnaka... dedu apkepinta mesyte i puoda, ipilu truputi vandens ir troskinu, kol mesyte troskinasi pasikepinu svieste keptuveje kubeliais pjaustyta svoguna ir per burkokine tarka tarkuotas morkas, supilu juos ir mesyte

vel patroskinu, tada sudedu kubeliais pjaustytas bulves, likus kokiai 10 min. i puoda supilu pakepintus pievagrybius, dedu pora saukstu pomid.padazo ir truputi grietines, dar ivairiu prieskoniu: druskos, pipiru, lauro lapu, baziliko, italisku zoleliu, dziovintu krapu ir baziliko. labai skanu

galima pirstus nusilaizyti. skanaus