Įkraunama...
Įkraunama...

Daržovių troškinys

As gaminu toki troskinuka :

Kepti :
pievagrybiai
paprikos
mesos mazi kukuliai
svogunai
morkos

Virtos:
Bulves (labai smulkiai supjaustytos)

Ir pupeles pomidoru padaze is skardines.

Prieskoniams naudoju :
Laura
ivairius pipirus
pomidoru padaza/passata
raudonu papriku miltelius
druskyte
kari
daaaaug cesnako
Cili prieskonius ar raudonuju pipiru .


Bulves visada perverdu nusunkiu vandeni, bet ne visa ir sudedu viska ir troskinu wub.gif
Atsakyti
sveikos, pasidalinsiu ir as savo nerealiausiu darzoviu troskiniu biggrin.gif
patiekalui reikes:
kiaulienos, vistienos ar kitokokios mesos
bulviu
morku
svogunu
cesnaku
pievagrybiu
prieskoniu
keli saukstai grietines ir pomidoru padazo.

is pradziu pasikepinu mesyte, dedu pipiru, druskytes, italisku zoleliu, baziliko, raudonelio, baigiant apkepti mesyte idedu smulkiai pjaustyta cesnaka... dedu apkepinta mesyte i puoda, ipilu truputi vandens ir troskinu, kol mesyte troskinasi pasikepinu svieste keptuveje kubeliais pjaustyta svoguna ir per burkokine tarka tarkuotas morkas, supilu juos ir mesyte 4u.gif vel patroskinu, tada sudedu kubeliais pjaustytas bulves, likus kokiai 10 min. i puoda supilu pakepintus pievagrybius, dedu pora saukstu pomid.padazo ir truputi grietines, dar ivairiu prieskoniu: druskos, pipiru, lauro lapu, baziliko, italisku zoleliu, dziovintu krapu ir baziliko. labai skanu thumbup.gif galima pirstus nusilaizyti. skanaus thumbup.gif
Atsakyti
o as labai megstu papriku, pomidoru, svogunu troskinuka. Galiu valgyt ir viena ir kaip garnyra.
Pirmiausiai paprikas idedu apkepti i orkaite, kol atsoka odele. Tada joms pravesus nulupu odele ir supjaustau smulkiai.
Tuo tarpu keptuveje be jokiu riebalu dedu kepti stambiai pjaustytus(taip pat nuluptus)pomidorus. Kepu, kol isgaruoja vanduo.
Atskirai pakepu ant siek tiek aliejaus svogunus ir viska sumaisius dar siek tiek patroskinu. Aisku reik nepamirst druskytes, pipiriuku.
Atsakyti
Paskutinį kart gaminau tokį troškinį:

Keptuvėje pakepinau svogūnus, morkas, šparagines pupeles, konservuotas pupeles ir kukurūzus. Įdėjau keletą šaukštų pomidorų padažo, pabarsčiau bazilikais, provanso žolelėmis ir po to skaniai suvalgiau smile.gif
Atsakyti
Darzoves tinka visos kartu. Sumeti viska i puoda ir troskini, paskui dar padazo skanaus padarai, prieskoniu ir patiekals yra smile.gif
Atsakyti
Į keptuvę dedu griežinėliais arba lazdelėm pjaustytas morkas, užpilu verdančio vandens ir statau ant silpnos ugnies. Per ta laiką susipjaustau paprikas ir beriu ant morkų. Dar po kokios minutės dviejų sudedu pievagrybius, jei dideli, pjaunu į keturias dalis, jei maži - nesmulkinu. Dar griežnėliais ar kubeliais pjaustyto svogūno. Jei turiu dar dedu cukinijos gabaliukų. Užbarstau druskos, pipirų. Besitroškinant visad žiūriu, kad būtų šiek tiek vandens, kad nesviltų, bet kad ir "neplauktų". Pabaigoje uždedu gabalėlį sviesto. Man skaniausia, kai daržovės lieka šiek tiek traškios. Greita, paprasta sveika ir skanu. Tinka valgyti tik tokias daržoves, su mėsyte, su ryžiais.
Atsakyti
Gal kas žinot kokį skanų troškinį iš šparaginių pupelių arba cukinijų?
Turiu prisišaldžius, noriu kažkokio troškinio ir nežinau jokio. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 04 04, 15:49)
Gal kas žinot kokį skanų troškinį iš šparaginių pupelių arba cukinijų?
Turiu prisišaldžius, noriu kažkokio troškinio ir nežinau jokio. ax.gif


Su cukinijom tai galit šitą išmėginti, įtariu, receptų temose jo nėra konkursinis receptas

Esu valgiusi labai skaniai virtas šparagines pupeles padaže, kuris tikriausiai iš grietinės ir gelsvai nusidažęs nuo kuminų ar kokių kitų indiškų prieskonių, gaila, namuose suimprovizuoti taip skaniai nepavyko ax.gif
Atsakyti
Baklazanas, pomidorai, raudona, geltona paprika, sviestas, druska ir petrazole. Sis troskinys skaniausias vasara pasigaminus ant lauzo ugnies.
Visas darzoves nuplikome verdanciu vandeniu, kad lengvai nusiluptu skureles, viska supjaustome ir puode troskiname svieste. Pasaka
Atsakyti