Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu skirtis, bet bijau

QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 10 19, 14:52)
Grynuoli, tu grynuoli, ne vienai moteriai esu čia padėjus, kuriai išties reikėjo pagalbos, ir maisto vežiau, ir mokyklinių prekių ir pinigų ant sąskaitos dėjau tavo žiniai, ne pirmi metai aš čia esu. Ne tau man aiškint apie didelius darbus, blyn. Taip kad pati geriau ką nors padaryk kitų netildžius. Ir apie save aš mažiausiai rašinėju, nebent būnu išprovokuota.

biggrin.gif Na negali nustot saves girt, visa faina ir nuostabi. Zinom, jau gana. Kai kiti apie tave taip kalbes, tada ir ivertinsim. Kol kas skaityt tenka tik tavo tusciagarbystes destymus.
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 10 19, 13:58)
biggrin.gif Na negali nustot saves girt, visa faina ir nuostabi. Zinom, jau gana. Kai kiti apie tave taip kalbes, tada ir ivertinsim. Kol kas skaityt tenka tik tavo tusciagarbystes destymus.

O iš kur žinai kad nekalba ? biggrin.gif Ir ko apskritai prie manęs prisikabinai, apeik jei nepatinku. Ir aliejų jau pirkt pradėk, vertintoja mat atsirado doh.gif lotuliukas.gif Kas tau sakė kad man tų tavo vertinimų reikia...
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 10 19, 15:16)
O iš kur žinai kad nekalba ?  biggrin.gif Ir ko apskritai prie manęs prisikabinai, apeik jei nepatinku. Ir aliejų jau pirkt pradėk, vertintoja mat atsirado  doh.gif  lotuliukas.gif Kas tau sakė kad man tų tavo vertinimų reikia...

O kas tau sake, kad temos autorei reikia tavo pasikelusiu postu g.gif

Ciau.
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 10 19, 09:53)


O jūs pati leistumėt savo šeimai badauti, ar vis dėl to kažko imtumėtės kad taip nebūtų  g.gif Ar toliau mandra mokslų siektumėt o visa kita- ne jūsų problema?


Tai du skirtingi dalykai, kuomet piktybiskai nedirbi ir kabi vyrui ant sprando, bestudijuodama bile kiek metu savo malonumui ir kai tokia situacija, kuomet kudikis dar mazas o dar ir studijuoji, Kazkuri laika tiesiog fiziskai nesigauna dar ir dirbti.
Jei vyras normalus, jis supras, kad tai laikina ir tuos pora metu pamaitins savo seima, pakentes truputuka, kol vaikeli bus jau galima vesti I lopseli ir smona prisijungs prie seimos gerbuvio.
Jus ir as nesigimdeme ne18 metu, todel iki gimstant mudvieju vakams, spejome padirbeti ir uzsigarantuoti normalias ismokas uz vaikus, o ka daryti toms, kurios vos vidurine baige pagimde? Tai labia skirtingos situacijos. Manau vyras, mylintis seima, tikrai supras, kad kokius du metelius kitaip ir nebus. Juk jo seima, tai ne kazkokie kaimynai, kuriuos naxaliavai reikia serti, tai juk jo artimiausi zmones.

QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 10 19, 10:41)
* Nidulia, pasakykit man, kokioj mokykloj yra mokomasi 24/7 ir
*kodėl besimokindamas žmogus negali kartu ir dirbti? Nu aš tokių daug pažįstu kad ir mokosi ir dirba, o jums neteko sutikt?  g.gif


* Jei rankos nesuristos mazu kudikiu, kurio nera kas padeda priziuret, tada galima suderinti darba ir moksla, bet jei yra maziukas, tai ka as zinau, kur ji padeti, kad nueiti I darba. o ir tokiu darbu pas mus ne per akis, kad puse etato ar dar maziau galetum rasti.
* Teko sutikti, Mano pacios dukra ir studijuoja, ir dirba, bet ji neturi vaiku. Nezinia kaip butu, jei ji po vidurines pasigimdytu ir dar istotu studijuoti. Labai bijau, kad bent 2 metus negaletu dar ir dirbti, nes su vaiko prieziura as nepadeciau, kadangi pati esu dirbanti. Vat kaip tada tuos du metus? Vyras turetu buti nepatenkintas ir jos su vaiku nemaitinti?
Manau, kad panasi situacija istiko ir autore. Po vidurines ji pastojo ir pasigimde, Kazkiek paauginusi pirmaji vaikeli, istojo mokytis, kur ir susipazino su busimuoju vyru. Susimylejo, susituoke ir ji, nebaigusi studiju vel pastojo. Turejo imtis akademines atostogas. Kol ji gumdesi ir kazkiek auginosi kudiki, vyras baige studijas ir susirado darba. Dabar grizo damusineti kazkaip studiju, o po ju, dabojasi vaikus. Kuriame tarpsnyje ji galejo speti padirbeti, kad uzsidirbtu normalias ismokas uz vaikus ir kurioje vietoje, kol kas, ji gali dirbti. Kartoju - kol kas. Kaip jau minejau, taupusis vyrelis puikiai zinojo situacija, tai velniam padare vaika ir vede tokia moteri, kuri, kaip jis zinojo, kokius 2 metus negales prisideti prie bendro biudzeto? Rasele, na juk visokiu situaciju buna. Jus I krastutinumus puolate, pasakodama apie jusu pazistama, kuri 7 metus mokosi ir laiminga kabo vyrui ant sprando. Manau, kad cia situacija kiek kitokia.
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bernadeta274 @ 2015 10 12, 18:14)
mama tapati irgi sako ,kad kai pradėsiu eiti dirbti viska slėpčiau  ir taupyčiau, nes ar normalu,kad vytas slepia visus uždirbtus ir taupomus pinigus slepia..
oi man neduoda pinigu nebent vaistam ir tai kai pamato liko pinigu liepia visus ant maisto išleisti...
mes turim bendra butą ir vaiką tai bus sunku skirtis , nes išlaidos teismam bus brangios..o jo mama nepaliks ramybėje, nes jis atskiroje sąskaitoje turi daug pinigų (netyčia sužinojau jo dokumentus pavarčius)..

ačiū už atsakymą (galvojau gal aš kalta,kad neuždirbu,o jam visa našta  doh.gif )...norėjau nešališkos nuomonės.

yra nemokamas advokatas savivaldybėse
Atsakyti