Pas mus kieme stovi tik sudralintas metalinis "gaublys" ir kopeteles lanko formos, o smelio dezese nesuprasi kas, bet tik ne smelis
 O taip noretusi grazios aiksteles su supynem

, po to jie nukreipia, ir man kazkaip atrodo kai rasai i savivaldybe tai veiksmingiau buna
, po to jie nukreipia, ir man kazkaip atrodo kai rasai i savivaldybe tai veiksmingiau buna  O turinys labai paprastas: pvz. jeigu sena sulauzyda ta iakstele tai taip ir reikia rasyti, kad vaikai neturi kur zaisti, dar gerai pridurti kad sena aikstele kelia pavoju vaikams, kad vaikai gali susizaloti ar jau buvo susizaloje ir tpt.
 O turinys labai paprastas: pvz. jeigu sena sulauzyda ta iakstele tai taip ir reikia rasyti, kad vaikai neturi kur zaisti, dar gerai pridurti kad sena aikstele kelia pavoju vaikams, kad vaikai gali susizaloti ar jau buvo susizaloje ir tpt.   Nu ir viskas, as rasydavau visada elektroniniu pastu ir visada gaudavau atsakymus
  Nu ir viskas, as rasydavau visada elektroniniu pastu ir visada gaudavau atsakymus  

. Jiems viskas nepatinka ir aisku kad is ju parasu tai jau tikrai negausiu, nes is karto "mums to nereikia", galima isgirsti is ju lupu. Nueme visus saliukus, kurie buvo prie laityniu, anksciau buvo maza vaiku aikstele, tai dabar ir juos nera. Dar norejau paklausti ar irengs mums vaiku aikstele, jeigu netoli yra dvi  svetimos vaiku aiksteles, viena is ju labai graziai sutvarkyta, bet man ten nepatinka, nes irengta tarp tryju bendrabuciu ir toloka nuo mano langu, kad matyciau savo vaika. Kitoi aikstelei supines ir smelio deze, kur vedziojami sunis ir kates
 . Jiems viskas nepatinka ir aisku kad is ju parasu tai jau tikrai negausiu, nes is karto "mums to nereikia", galima isgirsti is ju lupu. Nueme visus saliukus, kurie buvo prie laityniu, anksciau buvo maza vaiku aikstele, tai dabar ir juos nera. Dar norejau paklausti ar irengs mums vaiku aikstele, jeigu netoli yra dvi  svetimos vaiku aiksteles, viena is ju labai graziai sutvarkyta, bet man ten nepatinka, nes irengta tarp tryju bendrabuciu ir toloka nuo mano langu, kad matyciau savo vaika. Kitoi aikstelei supines ir smelio deze, kur vedziojami sunis ir kates   , netgi suoliuku nera, ir pavargusios mamytes patys sedi ant tu supiniu... Na o kur vaikams zaisti?
, netgi suoliuku nera, ir pavargusios mamytes patys sedi ant tu supiniu... Na o kur vaikams zaisti?