Zinau, kad jau buvo tokia tema, bet ten buvo aprasyra tik viena uzkepele, o ne salotos
As parasysiu salotas:
Reikia vietu makaronu, bet kokiu mazu, as darau su tais suktais, reikia visu spalvu papriku, alyvuogiu, sauleje dziovintu pomidoru (tikrai galima nedeti :mmm ) Ir viska uzpilam soju padazu ir alyvu aliejum, skonis tai va :super
Lauksiu kitu ideju :komanda
O as pietum i darba dazniausiai gaminu:
makaronai
alyvuoges
pomidorai
konservuoti kukuruzai
slakelis soju padazo, pipiriuku ir truputis alyvuogiu aliejaus
labai socios..
arba dar vienos:
makaronai
tunas
alyvuoges
konservuoti kukuruzai arba zirneliai
super
makaronai
alyvuoges
pomidorai
konservuoti kukuruzai
slakelis soju padazo, pipiriuku ir truputis alyvuogiu aliejaus
labai socios..
arba dar vienos:
makaronai
tunas
alyvuoges
konservuoti kukuruzai arba zirneliai
super
Makaronu misraine:
Smulkus makaronai;
Sviezus agurkai;
Jautienos ispjova;
Majonezas.
Labai greitai pagaminama misraine ir be galo skani
Skanaus
Smulkus makaronai;
Sviezus agurkai;
Jautienos ispjova;
Majonezas.
Labai greitai pagaminama misraine ir be galo skani
Skanaus
paskaicius uzsimaniau makaronu salotu
Virtų makaronų,pupelių virtų ir grybų mišrainė
virtų pupelių,
virtų makaronų,
virtų grybų,
kepintų svogūnų.
Proporcijos - gal geriausiai pupelių, makaronų, grybų - po lygiai, svogūnų - mažiau. Bet iš esmės - visko dedama priklausomai nuo to, kiek ko yra
Grybai idealu būtų džiovinti pamirkyti ir apvirti, bet labai gerai tinka ir šiaip virti. Makaronai - tokie mažiukai sraigteliai.
O gaminimas - elementarus. Aliejuje pakepinam ne itin smulkiai pjaustytų svogūnų, kai jie nuskaidrėja ir net vos vos ruduoti ima - sumetam pas juos keptuvėn grybus, kad to svogūnų skonio pagautų. Atšaldom, maišom su atšaldytom pupelėm ir makaronais. Šiaip reikia supilti ir tą aliejų, kuriame kepė svogūnai, jei jo mažai - dar galima šiek tiek įpilti. Pagalvojau, kad aliejaus galima būtų ir nepilt, galima jį keist majonezu. Jei norisi - vos vos pipiriuko pabarstyti, pasūdyti. Tokia štai vegetariška-kaimiška-soti-skani mišrainytė
virtų pupelių,
virtų makaronų,
virtų grybų,
kepintų svogūnų.
Proporcijos - gal geriausiai pupelių, makaronų, grybų - po lygiai, svogūnų - mažiau. Bet iš esmės - visko dedama priklausomai nuo to, kiek ko yra
Grybai idealu būtų džiovinti pamirkyti ir apvirti, bet labai gerai tinka ir šiaip virti. Makaronai - tokie mažiukai sraigteliai.
O gaminimas - elementarus. Aliejuje pakepinam ne itin smulkiai pjaustytų svogūnų, kai jie nuskaidrėja ir net vos vos ruduoti ima - sumetam pas juos keptuvėn grybus, kad to svogūnų skonio pagautų. Atšaldom, maišom su atšaldytom pupelėm ir makaronais. Šiaip reikia supilti ir tą aliejų, kuriame kepė svogūnai, jei jo mažai - dar galima šiek tiek įpilti. Pagalvojau, kad aliejaus galima būtų ir nepilt, galima jį keist majonezu. Jei norisi - vos vos pipiriuko pabarstyti, pasūdyti. Tokia štai vegetariška-kaimiška-soti-skani mišrainytė
QUOTE(MiJo @ 2007 09 21, 16:02)
O aš gaminu tokias:
Makaronai (spiralės)
šiaudeliais pjaustyta cukinija, k.r. kiaulienos kumpis, picarela suris
pomidorai
česnakas
majonezas
Makaronai (spiralės)
šiaudeliais pjaustyta cukinija, k.r. kiaulienos kumpis, picarela suris
pomidorai
česnakas
majonezas
Cukinija žalia?
QUOTE(Agniska @ 2007 09 21, 15:06)
Cukinija žalia?
Taip žalia. Aš naudoju "parduotuvinę", o ne savo darže išaugintą.
Tikrai gerai, skaniai skmaba makaronų mišrainytės, nė karto jų dar nedariau
jau net seilės pradėjo kauptis. Labai įdomios tos su grybais, reikia pabandyti