Įkraunama...
Įkraunama...

MRU po kolegijos

Įstojau į Tarptautinio turizmo administravimą. Tik dabar truputį nesuprantu. Pabaigus šituos metus, bus privaloma stot į magistrą? Ar suteiks universitetinį bakalaurą ir galima bus atsisveikinti? smile.gif
Atsakyti
Bakalauro niekas neduos,reikes testi magistratura smile.gif

QUOTE(Mėta. @ 2008 07 24, 19:36)
Įstojau į Tarptautinio turizmo administravimą. Tik dabar truputį nesuprantu. Pabaigus šituos metus, bus privaloma stot į magistrą? Ar suteiks universitetinį bakalaurą ir galima bus atsisveikinti?  smile.gif

Atsakyti
O tai sakykim, baigi išlyginamąsias, ir į magistrą neįstoji. Kokia tada nauda iš tų išlyginamųjų? g.gif
Atsakyti

Kiek zinau tai istoji,jei skolu neturi tikrai istoji.Jei ne tada kitais metais smile.gif
Galima buvo stoti jei po kolegijos tai i trecia kursa, 2metai ir tada duoda bakalaura.

QUOTE(Mėta. @ 2008 07 24, 19:52)
O tai sakykim, baigi išlyginamąsias, ir į magistrą neįstoji. Kokia tada nauda iš tų išlyginamųjų?  g.gif

Atsakyti
Bet čia iš esmės labai įdomu, gauni universitetinį magistrą, neturėdamas universitetinio bakalauro unsure.gif
Gal dar kas įstojo į Tarptautinį turizmą? smile.gif
Atsakyti
Mano drauge smile.gif
Atsakyti
o sakykit, po siu 1 m. studiju, magistrantura trunka 1,5 metu dar ar daugiau/maziau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenka: 25 liepos 2008 - 14:08
Taip 1,5 metu. Isskyrus teise,ji trunka 2,5 m.
Atsakyti
nu aš ir įstojau, reikės vežti toliau dokus. smile.gif
Atsakyti
o ka pries tai baigei? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Mėta. @ 2008 07 25, 13:05)
Bet čia iš esmės labai įdomu, gauni universitetinį magistrą, neturėdamas universitetinio bakalauro  unsure.gif
Gal dar kas įstojo į Tarptautinį turizmą? smile.gif

o ka pries tai baigei? blink.gif
Atsakyti
Kolegiją. Kaip žinia, koleginis bakalauras nėra universitetinis. cool.gif
Atsakyti
sveikos,
as istojau i Viesaji administravima. ax.gif Tik va idomu man,kaip vyks tos studijos, ar reiks vazineti kas menesi, ar tik sesijos pabaigoje.? Ir kaip ten bus nusigauti i ta Valakumpiu g.? g.gif
p.s. as ne vilniete 4u.gif
Atsakyti