Įkraunama...
Įkraunama...

pastojimas po nutraukto akto

QUOTE(Iveina @ 2012 08 20, 12:59)
Nesutinku su tokia nuomone, kadangi atsakomybė bent kokiu atveju krenta ant abiejų žmonių pečių - tiek ant vyro, tiek ant moters, nes mylisi ne vienas, o du  biggrin.gif O kuris iš jų saugosi (vienas, antras, ar abu), priklauso tik nuo to, kokio lygio apsaugos reikia.

Nes suvokimas, kad vyras nesisaugojo ir o siaube... aš pastojau yra visiška nesąmonė. Bent jau man.


Nesupratot, ka norejau pasakyti. As tik atsakiau i pries tai buvusi komentara. Pav. as geriu KT, tai mano atsakomybe nepamirsti jos isgerti, vyras jos uz mane neisgers, o jei as samoningai jos neisgersiu, tai juolabiau vyro atsakomybes pastojime nebus, tas pats su NLA, nuo manes nepriklauso ar vyras spes istraukt ar ne biggrin.gif. Pritariu , kad tik naturalus seimos planavimas yra kontracepcijos priemone, kur abu atsakingi vienodai, nors ir tai ant moters peciu krenta visi stebejimai ir analizavimai smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 21 rugpjūčio 2012 - 09:25
manau atsakomybe abieju,nereikia pvz sakyt kad vyras laiku neistrauke:) jie ir patys nezino,kad net susijaudinus prie sperma issiskiria dar ten pas juos kazkas tipo labai mazai,bet irgi gali but vaisingas tas stebuklingas skystis,tai kieno cia butu atsakomybe:D jeigu jis dare ka galejo:))))
Atsakyti
Aš taip pat manau, kad atsakomybė abiejų, jau nusprendžiant kokiu būdų saugotis prisiima abu atsakomybę. O kalbant į temą, kai nutraukiau KT daugiau kaip metus naudojom NLA ir nieko, mūsų nestuke.gif buvo suplanuotas.
Atsakyti
Isiterpsiu tarp pokalbiu biggrin.gif 4u.gif gal ne i tema,bet pasisakysiu biggrin.gif , as niekad nesupratau to posakio, kad visada vyra galima apgauti norint susilaukti vaikelio.Jus man pasakykit,ar as dar per jauna tai suprasti ( tuoj 30m biggrin.gif ),ar as kazko nezinau? Na idomumo delei papasakokit kas nors:)
Atsakyti