Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį mėsos faršą perkame?

Kaip ir dauguma mamu perku mesos farsa dideliuose prekybos centruose. Taciau neramu, ar i ta mesos farsa, kuri mala cia pat parduotuveje, yra dedama konservantu ar kokiu kitu medziagu? pora kartu klausiau pardaveju, bet zinoma, patikino, kad nieko nededa. Bet neesu tikra, ar tiesa sako; gal vertetu pirkti mesa ir malti paciai? Tai noriu paklausti, gal kuri zinote del to, prekybos centruose parduodamo, farso kokybes, gal kieno artimieji ten dirba?
Atsakyti
QUOTE(Mare @ 2007 07 26, 16:12)
Kaip ir dauguma mamu perku mesos farsa dideliuose prekybos centruose. Taciau neramu, ar i ta mesos farsa, kuri mala cia pat parduotuveje, yra dedama konservantu ar  kokiu kitu medziagu? pora kartu klausiau pardaveju, bet zinoma, patikino, kad nieko nededa. Bet neesu tikra, ar tiesa sako; gal vertetu pirkti mesa ir malti paciai? Tai noriu paklausti, gal kuri zinote del to, prekybos centruose parduodamo, farso kokybes, gal kieno artimieji ten dirba?

Tu gali išsirinkti prekybos centr tau patinkanti gabaliuką mėsos ir paprašyti,kad tau vietoj jį iškart sumaltų.Daug kas taip prašo.
Atsakyti
Taip, bet jei pirksi maziau nei kilograma, deja, niekas tau nemals
Atsakyti
Tai gali paimti kilogramą ir padalinti į kelias dalis kiek tau reikia vienam kartui ir užšaldyti.Ar tu nenori šaldyti mėsytės?
Atsakyti
kam saldyti, jei galima nusipirkti sviezios: del to ir klausiu del konservantu
Atsakyti
Šiap anksčiau nežinijau,kad reikia pirkti ne mažiau kilogramo.
Atsakyti
as tiksliai nezinau,bet manau,kad apskritai visa mesa kazkuom buna apdorota,nes jos skonis tikrai skiriasi nuo nemines mesytes is kaimo...tad jeigu abejoji,geriau tikrai farsa darykis pati,bent jau zinosi,kokios rusies mesa susimali mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! Radau citatą apie faršą tinklalapyje http://skanaus.visad...iekalo-sarasas/

Visi mėsos cechai (ir Maximu, ir IKI, ir RIMI) i faršą deda seną mėsą, sojos, pila vandens ir šlykštų konservantą Top Frish. Faršas būna gražios spalvos, vos juntamo rugštelės kvapo.Dėl to gaminiai iš tokio faršo gaunasi neskanūs, nemalonaus kvapo.

Jau geriau pačiai susimalti ar paprašyti parduotuvėje, kad sumaltų, nes kai sužinai tokius dalykus blink.gif blink.gif blink.gif ......
Atsakyti
aciu uz info, tikrai baisu blink.gif
vargsai tie musu vaikai:uzaugs nezinodami kas yra naturalus maistas. O ir mes patys greitai toki dalyka pamirsim, nes kokio produkto etikete neskaitytum, visur prirasyta skonio stiprikliu, dazikliu, konservantu verysad.gif
Atsakyti
As tai irgi visada perku mesa ir darau namie farsa. Parduotuves farso niekad neperku ir pilnai tikiu, kad ten kazka deda, nes jiems reikia, kad farsas turetu gera vaizda, kazkur reikia deti neparduota mesa, tegul ji dar nepasibaigusio galiojimo, bet jau pagulejusi.
Atsakyti
Dėl mėsos faršo, tai mes parduotuvėje niekad neperkam, o pasidarom namie patys... Tai nors tada žinai ką valgai...
Atsakyti
O mes daug metų perkame ir dar iki šiol gyvi (tpfu-tpfu-tpfu) smile.gif
Atsakyti