Sorry Eimute.Tiesiog kartais pikta pasidaro,kai zmones nezinodami raso,kad tokia ar anokia tema jau yra.O pvz.siuo atveju ji buvo,bet kazkodel,uzdaryta.
O as vakar Klaipedoje Sanifine paciupinejau siuos vezimukus. Daugiau Icon modeliuka nagrinejomes.Tik jau konsultantes,patylesiu.As is ineto daugiau buvau info susirinkusi.Ji sake,kad tik siandien atveze

Pas juos buvo toks haki spalvos,nelabai vykusi spalvyte.Mene traukia tas rudas geletas

Na ir ka,paprasiau,kad parodytu,kaip susilanksto,tai tase tase ji,naga nusilauze ir siaip netaip sulankste.Pabandziau pati ir man nepavyko jo sulankstyti

Lopsiukas erdvus ir pats modeliukas patrauklus.Labai fainai manevringai vazinejasi.Kokioj pardoj,tai be problemu vazinetis butu.Del to priekinio ratuko,galima vezimuka ratu apsukti.Ar kaip cia tiksliau pavadinti

Zinoma ir auto kedutes ant ju dedasi.Paprasiau,kad paskaiciuotu kiek 3 in 1 kainuotu-tai virs 2800 Lt

, aisku iskarto ir 15 % nuolaida pritaike.Tai gavosi apie 2400.Tai isejom taip kaip ir nelabai susizaveje,vien spalva nepuosia to vezimuko ir dar suskleidziant reikia gerokai pasitasyti.Bet...Nuvaziavom i Akropolio Limpopo(berods taip vadinasi ) Ir ka, stovi mano isvajotas rudas geletas vezimaitis.Nu toks dailus,kaip ir nuotraukose.Aisku pardavejom mes napasirodem idomus.Tai patys kiek patampem.Ir MB spustelejo ta sulankstymo mygtuka ir vezimukas pats susilankste

Tai dabar net nebesuprantu ar anas brokuotas buvo,bet sitas variantas luksusinis pasirode. Zinau,kur Vilniuje siek tiek pigiau galima nusipirkti ir jei MB neuzprotestuos del nemazos kainos,tai spalio gale i rudaji geleta guldysiu savo lelyte.
Gal dar kokiu pastebejimu apie siuos vezimukus turite?Taip norisi,kad kas is patirties pasidalintu.