QUOTE(januska @ 2006 11 06, 00:01)
Aciu, laiminga mamyte, kad atsiliepei ! Tai dabar ir man tokia mintis, kad gal del dantu...nors dar ne vieno neturime ir i burnyte telpa viskas ,ka galima (ir nelabai)ten isideti:D Bandau ir as is sauksciuko duoti atsigert, bet tai jam labiau zaidimas ir dantenu pasikasymas negu gerimas.Tai mane ir neramina tas faktas, kad diena praktiskai negauna MP, nes pries uzmigdamas patraukia kiek ir viskas. Kaip ir rasiau, pamates,kad gaus kruti,tai pradeda saukt ir nusiramina(uzmiega) tik gaves soske.Normaliai valgo tik nakti.Bijau, kad pienas nedingtu,nes buteliuko nepripazista ne is tolo, tai tada nezinau ,ka isvis daryti reiketu... 

VAt del pieno dingimo tai ir as labai labai bijau.nes mano meskinui dar tai pagrindinis maistas.Kaip minejau,tai jis papildomai tik sulciu gauna. Tai dienos metu turiu labai stebet ir derintis prie jo,kad neprazioplinciau kada jis pasidaro mieguistas.Nes tik tada ir pavalgo.prabudes po miego labai retai kada ima kruti.Dazniausiai neima. O vat nakti viskas normaliai.Kai pati pradzia to jo nevalgymo buvo,tai as piena nutraukdavau ir su sauksteliu ta norma sugirdydavau. Bet paskui taip jau nebetiko ir tenka vargt vat taip vat..

Na,nors palengvejo,kad ne mum vieniem cia taip.