Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis nenori MP

QUOTE(januska @ 2006 11 06, 00:01)
Aciu, laiminga mamyte, kad atsiliepei ! Tai dabar ir man tokia mintis, kad gal del dantu...nors dar ne vieno neturime  ir i burnyte telpa viskas ,ka galima (ir nelabai)ten isideti:D Bandau ir as is sauksciuko duoti atsigert, bet tai jam labiau zaidimas ir dantenu pasikasymas  negu gerimas.Tai mane ir neramina tas faktas, kad diena praktiskai negauna MP, nes pries uzmigdamas patraukia kiek ir viskas. Kaip ir rasiau, pamates,kad gaus kruti,tai pradeda saukt ir nusiramina(uzmiega) tik gaves soske.Normaliai valgo tik nakti.Bijau, kad pienas nedingtu,nes buteliuko nepripazista ne is tolo, tai tada nezinau ,ka isvis daryti reiketu... g.gif

VAt del pieno dingimo tai ir as labai labai bijau.nes mano meskinui dar tai pagrindinis maistas.Kaip minejau,tai jis papildomai tik sulciu gauna. Tai dienos metu turiu labai stebet ir derintis prie jo,kad neprazioplinciau kada jis pasidaro mieguistas.Nes tik tada ir pavalgo.prabudes po miego labai retai kada ima kruti.Dazniausiai neima. O vat nakti viskas normaliai.Kai pati pradzia to jo nevalgymo buvo,tai as piena nutraukdavau ir su sauksteliu ta norma sugirdydavau. Bet paskui taip jau nebetiko ir tenka vargt vat taip vat.. rolleyes.gif

Na,nors palengvejo,kad ne mum vieniem cia taip. ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Va va ir as nutraukineju ta pienuka,tik kad maniskis jo irgi negeria is saukstuko, tai as viska i koses supilu smile.gif ( tik kad jo nedaug nutraukt iseina) g.gif kiek girdejau,tai tas pienas ,kuris naudojamas kosems, irgi i dienine skysciu norma ieina,bet gal as neteisi g.gif Tik va siandien kazkokia prosvaiste pasirode, mat pirma karta gavo mesytes, tai paskui mane ciupinejo biggrin.gif , ale kad is po mesos pieno duot negalima, o vandenukas netiko ponuliui, tai po 3val trauke kaip uz tevyne : thumbup.gif bus matyt rytoj ,kaip cia viskas toliau klostysis
Atsakyti
o mano vaikis papulio pradejo nebeimti nuo 3men doh.gif klykia rekia, valgyti nori bet neima. Pavykdavo tik naktim apgauti, o nuo 3,5 ir naktim atsisake doh.gif nutraukinejau, zaidziau, bet menesiukas ir pienukas baigesi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(januska @ 2006 11 08, 06:43)
4u.gif
Va va ir as nutraukineju ta pienuka,tik kad maniskis  jo irgi negeria is saukstuko, tai as viska i koses supilu smile.gif ( tik kad jo nedaug nutraukt iseina) g.gif kiek girdejau,tai tas pienas ,kuris naudojamas kosems, irgi i dienine skysciu norma ieina,bet gal as neteisi g.gif Tik va siandien kazkokia prosvaiste pasirode, mat pirma karta gavo mesytes, tai paskui mane ciupinejo biggrin.gif , ale kad is po mesos pieno duot negalima, o vandenukas netiko ponuliui, tai po 3val trauke kaip uz tevyne : thumbup.gif  bus matyt rytoj ,kaip cia viskas toliau klostysis

pirma karta girdziu, kad po mesos pieno negalima g.gif
Atsakyti
Skaiciau SM koncultaciju centre pediatres Virginijos komentara,kad pienas apsunkina mesos virskinima ir sunkiau isisavinama gelezis, todel pieno ji nepataria duoti iki sekancio matinimo-t. y. tik po 3-4 val galima zindyti.
Atsakyti
aciu, januska 4u.gif gyveni zmogau ir mokaisi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(triuliu @ 2006 11 08, 09:52)
o mano vaikis papulio pradejo nebeimti nuo 3men doh.gif klykia rekia, valgyti nori bet neima. Pavykdavo tik naktim apgauti, o nuo 3,5 ir naktim atsisake doh.gif nutraukinejau, zaidziau, bet menesiukas ir pienukas baigesi verysad.gif

unsure.gif Nugi prasau negasdint! unsure.gif As dabar jau nebenutraukineju.. Geriu daug skysciu,sociau stengiuos pavalgyt,kad pienukas riebesnis butu.. Ir kai jau matau kad maziukas nori valgyt - migdau.Uzmigdzius ciumpu ir maitinu.Pavalgo normaliai,tik kankina mane vat tokie zaidimai.Tik reik labai nutaikyt kada imt ji maitint,nes jei jau gerai imiges buna ir paimi,tai paskui prabunda ir jau nebevalgo.. Arba jei dar neuzmiges ir neapsnudes buna tai irgi tas pats.. doh.gif Arba nakti kai sugalvoja atsikelt,ir laiku neisgirstu kad cepsi,tai prasibudina o tada jau vel migdyt tenka kad pamaitinciau... Nu negi tai yra normalu? Ar cia vistik tie dantukai kalti? Nezinau,... tikiuos kad greit tai baigsis ir valgys jis man be jokiu navarotu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(januska @ 2006 11 06, 18:34)
Pries dvi savaites tridiene karstine persirgom  verysad.gif .Kazkaip labai viskas mums sunkiai ejosi ,temperatura buvo +40*C, nieko visai tuo metu nevalge, negere, nuo tada ir mano krutis nebeskani pasidare  verysad.gif O nuo ranku ir taip visa diena nenulipa - vienoj rankoj vaikinukas,kitoj - samtis...Jau ir pas masaziste ejau,nes problemu su nugara atsirado, nes nemenkas  vyriokas  - 10kg sveria, o  nakti visa kartu ismiegam ,apie jo lovyte ne kalbos nera...tai atsigulus maitinu, bo kitaip mano caras nemoka(o gal nenori) zisti...o ir man patogiau, nereikia perkelineti pirmyn atgal - nakti gi miego norisi blush2.gif Geriam is sauksciuko mes neblogai,( nors dabar ji dantenu kasymui naudojam blush2.gif ) tik kad nieks neskanu, o taureles lyg ir bijo , nes viena syki taip gerai patrauke ir uzspringo.Tai baisiausiai issigando biciukas,ir dabar ,pamates puoduka, tuoj sukasi salin ir zirzia.Nu bet as jau galvoju, kad jei noretu gert,tai neatsisakytu kruties,nes nakti tik paduok! biggrin.gif Gal jam tiek ir gana ,kiek nakti gauna, o dar su maistu kazkiek,nes visas koses savo pienu skiedziu. g.gif ziuresim,gal ir dantukai kalti bus. Jau taip laukiam ! Ale vistiek neramu unsure.gif

Na jeigu sirgo, greičiausiai poilsies ir viskas atsistatys mirksiukas.gif Ne pergyvenk, mažiukas savęs nenuskriaus. O ir vandenuką galima duoti su šaukštu arba su girdytuvu. mirksiukas.gif Jeigu naktį valgot, pienukas tikrai nepradings, o jei mažiukas visą laiką yra prie mamos, o dar ir ant rankų ir prie kruties, viskas tikrai bus gerai. Gal ir su ta gumą stenkites mažiau žaisti mirksiukas.gif

Dėl nugaros - pasiskaityk mūsų temą čia -
http://www.supermama...showtopic=12454
gal ko nors gero sau surasi cool.gif Mano nugara labai bloga, skaudėjo dar kai vaikų neturėjau, o pas mane jau trys. Aš su kengura vos paeidavau, o su juosta mažiuką iki šiol visur nešioju, jeigu reikia kur nors į miestą bėgti.

Tai va, nereikia per daug pergyventi, mažiukam visuokių streikų būna, viskas bus gerai. cool.gif
Atsakyti
aciuks.gif Dekui, Natuke, uz patarimus. Zinai, po truputi jau pradeda vel skanus mamytes pienukas darytis thumbup.gif Gal tikrai ta liga itakos turejo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 23 kovo 2007 - 17:01
nu tai zinoma kad negalima schmoll.gif as net ir negalvociau duoti pieno po mesos, kazin ar pati mamyte noretu po kepsnio, pienu uzsigerti mirksiukas.gif as tai ne lotuliukas.gif pas mus ta pati problemele yra diena nelabai nori papo, o nakti tai tik duok unsure.gif nors vasara daug vandens isgerdavo o dabar neima buteliuko schmoll.gif tik zaidzia su juo, kaip suprantu kad jam nesinori gerti. g.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes!
Pas mus tokia problema ir jau ilgai.Mano mergaite zinda tik apsimegojes,kitaip neima krutines(arba paima,bet labai trumpam),net jei ir alkana,turiu is pradziu nuraminti,kad beveik uzmigtu.Buna kartais isimciu,bet labai retai. Buvom del to pas neurologe,bet nieko neatsake normaliai,tipo gal pienas neskanus ar nusibodo jau ciulpti. O as pergyvenu,kad cia nebutu rimciau,nes jinai net gi nugara riecia ir verkia,atrodo,kad as versciau per prievarta valgyti,bet tik nuraminu,biski uzmiega ir ligtais nieko ir nebuvo,zinda su mielu noru koki pusvalandi.
Noriu pridurti,kad mes nezinom kas yra ciulptukas ir buteliukas.
Atsakyti
ko gero ji labai skuba traukti ir pienas pas tave pradeda tekėt per greitai. o per dideli gurkšniai skausmingi ryti. o kai užmiega, žinda ramiau, pienas ne taip greit teka ir vaikui neskauda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingalp: 09 vasario 2007 - 22:43