Įkraunama...
Įkraunama...

Kryžiažodžių gerbėjos?

man ir patinka spresti kryziazodzius, geras laisvalaikoio praleidimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 06 05, 15:58)
man ir patinka spresti kryziazodzius, geras laisvalaikoio praleidimas  biggrin.gif

As irgi per menesi bent viena kryziazodziu zurnaliuka issprendziu. Pastaruoju metu sprendineju "2*OHO", visai idomus. Laimiu retai, koki 1 k. per metus.
Atsakyti
Sirgau šia "liga" baisiausiai doh.gif . Mėgstamiausi buvo "Logo" kryžiažodžiai ir galvosūkiai. Bet, kai apsižiūrėjau, kad namie ir darbe guli trijų mėnesių iš eilės žurnaliukai net nepaliesti unsure.gif , mečiau šį reikalą. Nors vis dar pavartau kartais ir senus bei iš įpročio dairausi jų kioskuose biggrin.gif .
Atsakyti
Gera knyga ir kryziazodziai,pats nuostabiausias laisvalaikis,kai esi viena thumbup.gif
Atsakyti
Man taip pat labai patinka spręsti kryžiažodžius. Bet iš tų žurnaliukų, aš už "Aha", kituose labai vienodi.
Atsakyti
anksčiau ir aš labai mėgdavau sprest kryžiodžius, reiktų vėl prisiminti tą pomėgį drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2007 07 26, 13:16)
anksčiau ir aš labai mėgdavau sprest kryžiodžius, reiktų vėl prisiminti tą pomėgį drinks_cheers.gif

Nu, ir as kazkaip juos uzmirsus.. bet reiktu prisiminti.. vis tiek darbe neturiu ka veikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivushkina @ 2007 07 26, 13:56)
Nu, ir as kazkaip juos uzmirsus.. bet reiktu prisiminti.. vis tiek darbe neturiu ka veikt  biggrin.gif

O kas per darbelis, kad nėr ką veikt? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitap @ 2007 08 09, 21:12)
O kas per darbelis, kad nėr ką veikt? g.gif  bigsmile.gif

hihihi.gif lotuliukas.gif hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aha labai idomu pasidare, koks darbas? g.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

benaršydama radau temą, kuri yra mano hobis smile.gif
kryžiažodžių liga susirgau dar būdama mokinė, vnž, stažas kažkur 13 metų rolleyes.gif
buvo laikai kai visus pirkdavau kokius rasdavau, spręsdavau net pamokų metu (atsimenu istorijos mokytoją kuriai taip pat patikdavo spręsti ir neišspręstus duodavo man pamokos metu, šitaip išsisukdavau nuo atsakinėjimo rolleyes.gif )

metams bėgant kryžiažodžių žurnalų mažėjo, trukdydavo mokslams ir t.t. vienais metais buvau užsikalbliavusi ant japoniškų, kur langelius spalvinant gaunasi piešinys, nenurimdavau, kol viso žurnalo neišspręsdavau. blush2.gif

šiuo metu, gal pasenau, nžn, bet perku tik 2 žurnalus. kartais laimiu, dažniausiai iš "logo", japoniškų...

kiek esu pastebėjusi, anksčiau visi tie oho, 2oho, daug įdomesni būdavo, bingo žurnalas labai patiko, bet dingo kažkur unsure.gif

sorry, kad taip įsimaišiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmunce: 30 rugpjūčio 2007 - 21:17
Labai patinka spręsti kryžiažodžius. Dabar gal mažiau sprendžiu, nes vis pritrūkstu laiko, bet ankščiau labai daug spęsdavau ir net siųsdavau atsakymus į redakcijas. Esu laimėjusi pinigėlių thumbup.gif
Atsakyti