man ir patinka spresti kryziazodzius, geras laisvalaikoio praleidimas

QUOTE(Sonkiukas @ 2007 06 05, 15:58)
As irgi per menesi bent viena kryziazodziu zurnaliuka issprendziu. Pastaruoju metu sprendineju "2*OHO", visai idomus. Laimiu retai, koki 1 k. per metus.
Gera knyga ir kryziazodziai,pats nuostabiausias laisvalaikis,kai esi viena

Man taip pat labai patinka spręsti kryžiažodžius. Bet iš tų žurnaliukų, aš už "Aha", kituose labai vienodi.
QUOTE(Gustuke @ 2007 07 26, 13:16)
Nu, ir as kazkaip juos uzmirsus.. bet reiktu prisiminti.. vis tiek darbe neturiu ka veikt

QUOTE(daivushkina @ 2007 07 26, 13:56)
Nu, ir as kazkaip juos uzmirsus.. bet reiktu prisiminti.. vis tiek darbe neturiu ka veikt 

O kas per darbelis, kad nėr ką veikt?

Labas vakaras
benaršydama radau temą, kuri yra mano hobis
kryžiažodžių liga susirgau dar būdama mokinė, vnž, stažas kažkur 13 metų
buvo laikai kai visus pirkdavau kokius rasdavau, spręsdavau net pamokų metu (atsimenu istorijos mokytoją kuriai taip pat patikdavo spręsti ir neišspręstus duodavo man pamokos metu, šitaip išsisukdavau nuo atsakinėjimo
)
metams bėgant kryžiažodžių žurnalų mažėjo, trukdydavo mokslams ir t.t. vienais metais buvau užsikalbliavusi ant japoniškų, kur langelius spalvinant gaunasi piešinys, nenurimdavau, kol viso žurnalo neišspręsdavau.
šiuo metu, gal pasenau, nžn, bet perku tik 2 žurnalus. kartais laimiu, dažniausiai iš "logo", japoniškų...
kiek esu pastebėjusi, anksčiau visi tie oho, 2oho, daug įdomesni būdavo, bingo žurnalas labai patiko, bet dingo kažkur
sorry, kad taip įsimaišiau

benaršydama radau temą, kuri yra mano hobis

kryžiažodžių liga susirgau dar būdama mokinė, vnž, stažas kažkur 13 metų

buvo laikai kai visus pirkdavau kokius rasdavau, spręsdavau net pamokų metu (atsimenu istorijos mokytoją kuriai taip pat patikdavo spręsti ir neišspręstus duodavo man pamokos metu, šitaip išsisukdavau nuo atsakinėjimo

metams bėgant kryžiažodžių žurnalų mažėjo, trukdydavo mokslams ir t.t. vienais metais buvau užsikalbliavusi ant japoniškų, kur langelius spalvinant gaunasi piešinys, nenurimdavau, kol viso žurnalo neišspręsdavau.

šiuo metu, gal pasenau, nžn, bet perku tik 2 žurnalus. kartais laimiu, dažniausiai iš "logo", japoniškų...
kiek esu pastebėjusi, anksčiau visi tie oho, 2oho, daug įdomesni būdavo, bingo žurnalas labai patiko, bet dingo kažkur

sorry, kad taip įsimaišiau

Labai patinka spręsti kryžiažodžius. Dabar gal mažiau sprendžiu, nes vis pritrūkstu laiko, bet ankščiau labai daug spęsdavau ir net siųsdavau atsakymus į redakcijas. Esu laimėjusi pinigėlių