Žymi tuos langelius, kurie TIKRAI bus užspalvinti arba TIKRAI tušti. Pradedi nuo tos eilutės ar stulpelio, kur yra ilgiausia užtušuotų langelių eilė (pvz. 11, 18 ir pan.). Skaičiuoji nuo pradžios, nuo galo, ir atrandi, kad iš kurios pusės beskaičiuotum, tam tikra grupė per vidurį vis tiek bus užspalvinta. Tai ir užspalvini tuos, kitus... Piešinys palaipsniui pilnėja. Sunku nupasakoti, bent jau tuose žurnaliukuose, kur aš perku, būna įdėtas sprendimo pavyzdys.
Sudominote su tais japoniškais kryžiažodžiais
Bet čia jūsų aiškinimus paskaičius apėmė toks jausmas, kad nesugebėsiu aš su jais susidoroti
O šiaip man kaip tik tie panoraminiai labiau patinka, kuriuos čia dauguma minėjo kaip nemėgstamus
Pastaruoju metu, tiesa, jokių kryžiažodžių nesprendžiu, bet anksčiau mėgdavau prie tokio paprasčiausiai atsipalaiduoti. Esu bandžiusi ir siųsti, bet niekada nieko nelaimėjau.

O šiaip man kaip tik tie panoraminiai labiau patinka, kuriuos čia dauguma minėjo kaip nemėgstamus

Jungiuosi ir as prie jusu
Kuos sunkesnis kryziazodis, tuo man idomiau
Panoraminiai - paskutineje vietoje, nes jie per lengvi, nera jokio azarto. Is zurnalu mano megiamiausias - Aha. Ji sudoroju per 2 dienas
O paskui vel buna kryziazodziu badas. Japoniski irgi patinka, tik ne visada as juos iveikiu, bet tame ir yra kryziazodziu smagumas, kad kuo ilgiau kankiniesi, tuo smagiau sulaukti finiso

QUOTE(Bonifacija @ 2005 02 05, 20:33)
japonishki - tai paveiksliuku piesimas. Yra pazymeta kiekvienoj eiluteje, kiek kvadratuku turi buti uztusuota, o sprendejui reikia rasti, kurioj vietoj 

na nors tu ka nezinau as tokiu kryziazodziu- reiks paieskoti

p.s turiu pasiulyma, jei kas tartis del klausimu ir atsakymu cia- jei viena nezinos, tai kita zinos

susikooperuosim

QUOTE(Cikadele @ 2005 02 06, 18:58)
p.s turiu pasiulyma, jei kas tartis del klausimu ir atsakymu cia- jei viena nezinos, tai kita zinos
susikooperuosim

susikooperuosim

Ideja puiki

Tik nezinau, ar daug kuo galeciau padeti. Kad atsakyciau i klausima, turiu pamatyti kur reikia irasyti, kiek raidziu, kokie zodziai kertasi, va tada ir atkuriu atsakyma

Čia gal turėta omeny tokia kooperacija, kad bendrom jėgom pildyti kuponus? Pvz., kas sprendžia to ir to žurnalo tą ir tą numerį, koks yra kryžiažodžio nr. toks ir toks atsakymas? Gal ir racionalu būtų, jeigu sprendi dėl prizų. Mano atveju tikslas yra pats sprendimo procesas, bet jeigu sutaps, kad būsiu tą konkretų klausiamą kryžiažodį išsprendusi, mielai pasakysiu

As irgi didele kryziazodziu gerbeja. Anksciau patiko "Pramoga", bet jau gal trecias menuo neatlimpu nuo japonisku
, labai man jie patinka, nors is pradziu oi kaip lauziau galva
Siandien kaip tik nusipirkau nauja numeri, tai saviskiui sakau spresiu per nakti

QUOTE(Erszebeth @ 2005 02 06, 22:12)
Čia gal turėta omeny tokia kooperacija, kad bendrom jėgom pildyti kuponus? Pvz., kas sprendžia to ir to žurnalo tą ir tą numerį, koks yra kryžiažodžio nr. toks ir toks atsakymas? Gal ir racionalu būtų, jeigu sprendi dėl prizų. Mano atveju tikslas yra pats sprendimo procesas, bet jeigu sutaps, kad būsiu tą konkretų klausiamą kryžiažodį išsprendusi, mielai pasakysiu 

As supratau, kad pasitarsime, kai nezinomas koks nors atsakymas i konkretu klausima

QUOTE(Kveli @ 2005 02 07, 00:13)
As supratau, kad pasitarsime, kai nezinomas koks nors atsakymas i konkretu klausima
Kai kuriu klausimu atsakymus, man butu labai idomu suzinoti tiesiog is smalsumo 

na as kazka panasaus ir turejau omeny

taip ir su kryziazodziais- kazkaip nesinori palikti tusciu langeliu, kad ir neisiunciu, bet norisi suzinoti iki galo, taciau kazkaip as niekada nebepasizuriu ats kitame numeryje ir pan.....

QUOTE(sesyte @ 2005 02 06, 10:44)
Jungiuosi ir as prie jusu
Kuos sunkesnis kryziazodis, tuo man idomiau
Panoraminiai - paskutineje vietoje, nes jie per lengvi, nera jokio azarto. Is zurnalu mano megiamiausias - Aha. Ji sudoroju per 2 dienas
O paskui vel buna kryziazodziu badas. Japoniski irgi patinka, tik ne visada as juos iveikiu, bet tame ir yra kryziazodziu smagumas, kad kuo ilgiau kankiniesi, tuo smagiau sulaukti finiso 

Jungiuosi prie daugumos,panoraminiai nė pro kur

Vakar po darbo laaabai uzsimaniau kibti i japoniskus kryziazodzius. Tiesiog, uzsispyriau ir galvoju, nu reikia man juos viena karta sudoroti. Nuejau i parduotuve, nusipirkau visa amunicija - piestukus, trintuka, droztuka ir japoniskus kryziazodzius. Ir ka jus manot, kai pradejau, tai ir sustoti nebegalejau
Tiesa, iveikiau iki galo dar tik viena, bet tai jau pazanga, kadangi anksciau as tik pradedavau ir uzmesdavau, nes man jie per sunkus pasirode. O dabar nusprendziau rimtai ir atkakliai i ta reikala pasiziureti