Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos

O strijos gali atsirasti tik ant sėdimųjų vietų ar įmanoma, kad jos atsirastų krūtinės srityse? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsella @ 2007 01 23, 16:51)
O strijos gali atsirasti tik ant sėdimųjų vietų ar įmanoma, kad jos atsirastų krūtinės srityse?  g.gif

Taip imanoma ir ant krutines ir ant pilvo ir ant liasku... schmoll.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...php?id=10918195

Straipsniukas apie strijas ir ju profilaktika, gal kam pades 4u.gif
Atsakyti
o man tikrai labai gilias,net melynas strijas, pavyko beveik panaikinti su l'oreal kremu nuo striju thumbup.gif atrode kraupiai, o dabar vos galima iziuret lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(believer @ 2007 01 24, 10:27)
o man tikrai labai gilias,net melynas strijas, pavyko beveik panaikinti su l'oreal kremu nuo striju thumbup.gif atrode kraupiai, o dabar vos galima iziuret lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O man jis visai nepadejo verysad.gif Gal del to, kad ne kiekviena diena saziningai tepiausi... g.gif
Atsakyti
na as saziningai, bent karta i diena. bet gal vis delto kiekvienai reikia individualios priemones, nebus taip, kad visoms tiks kuri nors verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(believer @ 2007 01 24, 13:39)
na as saziningai, bent karta i diena. bet gal vis delto kiekvienai reikia individualios priemones, nebus taip, kad visoms tiks kuri nors verysad.gif

Nu jo, kas tiesa, tas ne melas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai ydomu koks cia kremas? nes as jauciu kad pas mane ant uzpakalio pradejo darytis, ju nesimato bet kai lieciu tai jauciu kad kazkas ne to cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustina @ 2007 01 25, 10:21)
Labai ydomu koks cia kremas? nes as jauciu kad pas mane ant uzpakalio pradejo darytis, ju nesimato bet kai lieciu tai jauciu kad kazkas ne to  cray.gif

LOREAL STREACH MARK berods taip vadinasi smile.gif
Atsakyti
noreciau ir as kokio stebuklingo kremo, nes dabar net i basiena geda eit kaip visas zupakalis strijuotas verysad.gif kazi ar verta investuot pinigus i ta lorealio krema, nes kiek vis domejaus, tai esa kremai striju visiskai nenaikina, o tik lazeriu kazkiek apmazint galima
Atsakyti
Na, bet ir sugeba tie kremų gamintojai mulkint žmoniją. hihihi.gif

O iš tiesų viskas yra taip... Atsirado strijų? Giliai užjaučiu. Jos neišnyksta ir yra neišnaikinamos. Net ir su lazeriu, Gali jas padaryti tik mažiau įžiūrimomis ir viskas, ne daugiau irnesakyk.gif

Strija - veveik tas pats, kaip ir randas. O pasaulyje dar neatsirado būdo, kaip išnaikinti randą.
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 01 25, 17:35)
noreciau ir as kokio stebuklingo kremo, nes dabar net i basiena geda eit kaip visas zupakalis strijuotas  verysad.gif kazi ar verta investuot pinigus i ta lorealio krema, nes kiek vis domejaus, tai esa kremai striju visiskai nenaikina, o tik lazeriu kazkiek apmazint galima

Geriau jau investuok i vakuumini masaza, tai tikrai pades apmazinti. As dvi tubeles sunaudojau ir ne velnio neapmazino schmoll.gif doh.gif, nu bet kaip rasiau, gal del to, kad ne labai stropi buvau... Galeciau sunaudoti dar kokias tris, kad isitikinciau jog jos veiksmingos lygiai tiek pat, kiek ir paprasti drekinantys kremai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet geriau tuos pinigus investuosiu i vakuumini, nes tas tai tikrai veiksmingas...Turbut idealiausia butu ir tas ir tas vienu metu g.gif
Atsakyti