Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos

tai va.....kaip ir daugelis turiu beda-strijas. ju yra jau nuo paauglystes.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif nezinau kaip jas isnaikint......nekenciu ju..... mano mamos drauge taip pat turejo striju, bet kai numete svorio-jos visiskai isnyko. TAi dabar ir susidomejau, jeigu intensyviai sportuociau, sveikai maitinciausi ar yra galimybe kad man jos isnyks kai numesiu svorio?
Atsakyti
QUOTE(PinkFairy @ 2007 03 02, 20:40)
tai va.....kaip ir daugelis turiu beda-strijas. ju yra jau nuo paauglystes.... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  nezinau kaip jas isnaikint......nekenciu ju..... mano mamos drauge taip pat turejo striju, bet kai numete svorio-jos visiskai isnyko. TAi dabar ir susidomejau, jeigu intensyviai sportuociau, sveikai maitinciausi ar yra galimybe kad man jos isnyks kai numesiu svorio?

tikrai nemanau, kad jos gali isnykt tokiu budu... tiesiog metams begant jos tampa maziau matomos. arba gali padet nebent koks lazeris.
Atsakyti
tai va.....kaip ir daugelis turiu beda-strijas. ju yra jau nuo paauglystes.... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  nezinau kaip jas isnaikint......nekenciu ju..... mano mamos drauge taip pat turejo striju, bet kai numete svorio-jos visiskai isnyko. TAi dabar ir susidomejau, jeigu intensyviai sportuociau, sveikai maitinciausi ar yra galimybe kad man jos isnyks kai numesiu svorio?

Labai abejoju,manau pades tik lazeris ir tai siek tiek sumazins arba plastine operacija g.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal zinote kiek kainuoja strijas pasisalinti lazeriu?
Atsakyti

strija strijai nelygu.ir beje jei jau turiu tokia beda,tai tikrai sportuok.tai apsaugos nuo nauju striju susidarymo.ir jei oda linkusi i strijas,tai tikrai nezaisk su savo svoriu,pasisteng islaikyti vienoda.
Atsakyti
striju galima sakyti nieks neisgydo iki galo,ten visokie kremai ir t.t. tik pasakos,o tam yra plastines operacijos ir dar injekcijos yra girdejau grozio akademijoje daro,bet daugiau info nezinau tikrai...
Atsakyti
sportas čia tikrai nepadės, o numestus svorio gali ir dar daugiau jų atsirasti.
Atsakyti
Man strijos taip pat nuo paauglystes. Klausiau mazistamo masazisto, drauges kosmetologes, del ko man taip doh.gif Jie sake, kad strijos atsiranda po nestumo, arba sportininkams (ypac irkluotojams). Man nei vienas atvejis netinka, tai jie padare isvada, kad nuo staigaus ugtelejimo.
Sake joks sportas nepedes. O kosmetines priemones gal sumazins, bet visiskai neisnaikins verysad.gif
Turiu nusipirkusi Decleor aliejuka, kuris stangrina oda (kaina apie 90 Lt, 100 ml, uztenka ilgam). Praejusia vasara panaudojau kelias savates, lyg ir buvo sumazeje smile.gif
Siandien kaip tik vel pradejau naudoti. Vasarai reikia ruostis ax.gif
O del plastiniu operaciju ar lazeriu nieko nezinau. Idomu kur daro, koks efektas, kiek kainuoja g.gif
Atsakyti
Butent strijos srijom nelygios... paauglystes, speju, tokios mazutes ir ados ''neisplerina'' g.gif pas drauge mano yra... tai jos estetinio vaizdio nepakeicia, uzmaskuoji ir tiek (jas gerai paslepia idegis)
lazeris brangus kaina nuo impulso skaiciaus priklauso, vienas impulsas apie 20Lt pries 5 metus kainavo. Dabar nezinau... ir vienai strijai reikia keliu impulsu, o ir padeda tik tuomet kai jos ''sviezios'' tai yra dar ne baltos, o rausvos, violetines.
plastine operacija irgi priklauso nuo vietos kur yra tos strijos..pas mane nestumo palikimas ant pilvo ir man kainuos nuo 6000Lt. (bet cia tikriausiai su pilvo raumenu atstatymu) tiksliau zinosiu rytoj, po konsultacijos.
vien tik strijuota oda nupjaut galbut pigiau kainuotu g.gif
o aliejukai padeda siek tiek.... viska isbandziau ir galiu pasakyti kad tikrai tik siek tiek...akivaizdziu rezultatu ant mano laabai istampyto pilvo turbut nera sansu pamatyt doh.gif nes kuo labiau svoris krenta tuo baisiau viskas atrodo schmoll.gif
Atsakyti
Atsiradus strijoms ne tik sportas, bet ir niekas nepadės. Nebent lazeriu pasiryši naikinti. Ir tai nepanaikinsi, tik galima padaryt ne tokias matomas doh.gif

P.S. turbūt visoms aišku, kad kremai, aliejai nuo strijų yra profilaktinė priemonė, o ne būdas joms "išgydyti"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 01 balandžio 2007 - 09:56
QUOTE(Daile @ 2007 04 01, 11:38)
Butent strijos srijom nelygios... paauglystes, speju, tokios mazutes ir ados ''neisplerina'' g.gif  pas drauge mano yra... tai jos estetinio vaizdio nepakeicia, uzmaskuoji ir tiek (jas gerai paslepia idegis)
lazeris brangus kaina nuo impulso skaiciaus priklauso, vienas impulsas apie 20Lt pries 5 metus kainavo. Dabar nezinau... ir vienai strijai reikia keliu impulsu, o ir padeda tik tuomet kai jos ''sviezios'' tai yra dar ne baltos, o rausvos, violetines.
plastine operacija irgi priklauso nuo vietos kur yra tos strijos..pas mane nestumo palikimas ant pilvo ir man kainuos nuo 6000Lt. (bet cia tikriausiai su pilvo raumenu atstatymu) tiksliau zinosiu rytoj, po konsultacijos.
vien tik strijuota oda nupjaut galbut pigiau kainuotu  g.gif
o aliejukai padeda siek tiek.... viska isbandziau ir galiu pasakyti kad tikrai tik siek tiek...akivaizdziu rezultatu ant mano laabai istampyto pilvo turbut nera sansu pamatyt doh.gif  nes kuo labiau svoris krenta tuo baisiau viskas atrodo schmoll.gif

Sveikute,
labai idomu kaip gi Tau sekesi konsultacija? Kokioje klinikoje nori darytis, nes kiek domejausi kainomis tai labai skiriasi?
As irgi galvoju apie tokia operacija, nes nera kitos iseities, turiu ant pilvo ne strijas, o "gerai prisirpusias dieles", niekas kitas manau nepagelbes!
Atsakyti
draugei, isties puikaus sudejimo, gal kiek ir kudesne sakyciau daugiau, dideliu svorio svyravimu nebuvo, nei paauglystei, nei dabar, zodziu viskas normalu, dar negimdzius. O nugarineje juosmens srityje - yra siek tiek striju. Tai itariam kad gal del sumazejusio judejimo, nes anksciau ji intensyviau judedavo - sokiu burelis, dviraciu megdavo palakstyt, o siuo metu - viso to nebera. Tad tik del to arba dar del kokiu tai vididniu ( kraujotakos) sutrikimu.. Idegis gal kiek vizualiai pamazina jas, bet apskritai tai niekur jos nedingsta.. Anksciau maniau, kad tai tik del svorio svyravimu.. Ir va tau, atrodo normalaus kuno sudejimo zmogelis - ir strijos.. kaip tai nesuderinama verysad.gif
Atsakyti