Kaip gerai vyrams: dauguma jų turi strijų,bet nesuka dėl to galvos... Strijos atsiranda keičiantis kūno svoriui- papilnėjant ir sublogstant. Bet moterys paranojiškai nori turėti viską idealiai...

QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 07, 11:58)
Kaip gerai vyrams: dauguma jų turi strijų,bet nesuka dėl to galvos... Strijos atsiranda keičiantis kūno svoriui- papilnėjant ir sublogstant. Bet moterys paranojiškai nori turėti viską idealiai... 

Kad pas mane butu jos sviesios, tai net i galva net ir neimciau

Sveikos,pas mane irgi visas pilvas,slaunys,krutine vien strijos,o pilvas tai isvis,jos ten tokios dideles ir placios,man jos kaip kokios dieles atrodo,ant slaunu ir krutines tai smulkios,bet daug privise,fujjj...,is pradziu jos buvo rausvos,tai tiesa pasakius kai jos pabalo man dar jos labiau matosi ir baisiau atrodo.
Naudojau ir as contractubex,nusipirkau,bet uzteko tik savaitej,tai kazkaip daugiau ir nepirkau,bet tada kai tepiau jos tikrai pasidare ne tokios gilios,nezinau gal as tik prisigalvojau,kad vaizdas gereja,bet man taip pasirode.O kai parskaiciau,kad vienai beveik visai isnaikino,tai galvoju,gal reiktu kokius puse meteliu patepliot
,
gal kas noretu prisijungt???Padarytume taip:nufotografuotume savo grozybes,o tada pradetume gydymo procesa,ir tada vis forume kas kelias savaites susirasom,kas vyksta su tom bjaurybem ar nyksta bent siek tiek ir jei vaizdas pagereja dedam nuotraukytes koks pilvas buvo pries tai ir koks pasidare...,nes as tikrai laaabai noriu bent didziosios dalies ju atsikratyt,o lazeris daug kainuoja
viena netureciau tokio azarto naikint jas!
Naudojau ir as contractubex,nusipirkau,bet uzteko tik savaitej,tai kazkaip daugiau ir nepirkau,bet tada kai tepiau jos tikrai pasidare ne tokios gilios,nezinau gal as tik prisigalvojau,kad vaizdas gereja,bet man taip pasirode.O kai parskaiciau,kad vienai beveik visai isnaikino,tai galvoju,gal reiktu kokius puse meteliu patepliot

gal kas noretu prisijungt???Padarytume taip:nufotografuotume savo grozybes,o tada pradetume gydymo procesa,ir tada vis forume kas kelias savaites susirasom,kas vyksta su tom bjaurybem ar nyksta bent siek tiek ir jei vaizdas pagereja dedam nuotraukytes koks pilvas buvo pries tai ir koks pasidare...,nes as tikrai laaabai noriu bent didziosios dalies ju atsikratyt,o lazeris daug kainuoja

QUOTE(Gil @ 2007 08 31, 14:55)
O aš dar į trečią dešimtį neįkopus, ir tai turiu ant užpakalio ir žemiau baltų strijų. Siaube, iš kur jos? Nelabai gerai atrodo.
Gal nuo tų kažkaip nejučia numestų kelių kg gali būti
Gal nuo tų kažkaip nejučia numestų kelių kg gali būti

strijos dažnai atsiranda nuo svorio pakitimų, pas mane jų vis daugiau, visos šlaunys jomis nusėtos, atrodo baisiai

QUOTE(kristina-buziene @ 2007 09 22, 16:25)
Verkiat dar del kokiu striju
Reikia dziaugtis,kad jas paslepti eina po drabuziais
,o kas butu jai jos ir ant veidu atsirastu ??

Dabar cia baika mano nuomone

Dabar cia baika mano nuomone

gal ir baika, bet kai maudomo negali užsidėt niekad, biškį liūdna darosi

QUOTE(Gustuke @ 2007 09 22, 14:38)
gal ir baika, bet kai maudomo negali užsidėt niekad, biškį liūdna darosi
o ant veido turim kitokių bėdų 

Pas mane ir ant pilvo yra

Aisku suprantu,kad jai ju nebutu butu dar geriau

Pamenu, kazkur buvau skaicius toki "paguodzianti" komentara, kad tas, kuris isras striju naikinimo metoda - susikraus didziulius turtus

Man patiko kristina-bruziene optimistiskas poziuris, bet juk ir tikrai, kam sukti galva del kazko, ko jau niekaip neatsikratysi... Nestumo metu ar metant svori gausiai drekinti oda, man galva vienintelis kovos su strijomis budas, o jau jei jos yra - kapiec

Plastikos chirurgai gali jas "sumazinti" . Tarkim darant pilvo plastika istempiama oda ir strijos tampa "maziau matomos"

Aptikau pilvo apacioje kazka panasiaus i strija, bet kadangi internete maciau tik labai ryskias, o mano vakar aptikta tokia nelabai zymi, tai iki galo neisistikinus, bet labai nerimauju, kad nepradetu toliau trukineti oda, nes jau kelios ju, kaip man siandien pasirode. O ir apziureti nera kaip, nes jau gimdyti tureciau ir nematau nieko zemiau bambos, o su veidrodeliu nekas... Norejau paklausti, gal zinote, ar ta Contractubex gali nescioms naudoti? nes jei nekenkia tai galeciau jau dabar pasiteplioti, nes visos raso kad naikinti reikia kuo anksciau.
QUOTE(Lilly @ 2007 10 25, 16:19)
Aptikau pilvo apacioje kazka panasiaus i strija, bet kadangi internete maciau tik labai ryskias, o mano vakar aptikta tokia nelabai zymi, tai iki galo neisistikinus, bet labai nerimauju, kad nepradetu toliau trukineti oda, nes jau kelios ju, kaip man siandien pasirode. O ir apziureti nera kaip, nes jau gimdyti tureciau ir nematau nieko zemiau bambos, o su veidrodeliu nekas... Norejau paklausti, gal zinote, ar ta Contractubex gali nescioms naudoti? nes jei nekenkia tai galeciau jau dabar pasiteplioti, nes visos raso kad naikinti reikia kuo anksciau.
KONTRAINDIKACIJOS
Kontraktubekso negalima vartoti, jei yra padidėjęs jautrumas alkil - 4 -
hidroksibenzoatui (parabenams).
ŠALUTINIS POVEIKIS
Net ilgai vartojamas kontraktubeksas paprastai toleruojamas. Labai retai
gali atsirasti lokali odos reakcija
Daugiau nieko neparasyta.... Manau, kad galima, bet reiketu pries perkart dar pasiklausti vaistininko

O visas vaisto aprasymas cia -> http://www.vaistai.l...rd=contractubex

QUOTE(kavos_pupyte @ 2007 10 26, 13:09)
KONTRAINDIKACIJOS
ŠALUTINIS POVEIKIS
Daugiau nieko neparasyta.... Manau, kad galima, bet reiketu pries perkart dar pasiklausti vaistininko
ŠALUTINIS POVEIKIS

Aciu