Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos

QUOTE(jolita-is @ 2008 02 11, 01:10)
Pabals, nepergyvenk. Nenorek visko taip greitai smile.gif Atsirado turbut irgi ne per diena

Tai jau jo.. smile.gif
Atsakyti
Man nuo krutinės strijos išnyko ir kas svarbiausia vėl krutys tapo stangrios thumbup.gif nors nieko nedariau (netepiau) ax.gif o va strijos tarp kojų (prie tos gražios vietelės)niekaip neišnyksta ir nebaltėja tepuosi jau seniai visokiais tepalais nieks nepadeda. Be to ginekologė sakė, kad nematė, kad ten būtų tiek daug strijų.
Atsakyti
Va va va , kaip tik vakar skaičiau naujoj knygos daktarės Gillian McKeith (gal girdėjot, čia Anglijoj ji storulių siaubas, mano irgi, hehe). Jos knygoj yra atskeras skyrius apie strijas, ir dar parashyta kaip pasidaryti kremą pačiai iš avokado ir kažko dar. Kai grįšiu namo - įmesiu čia (jei nepamiršiu).

Vadinasi ne man vienai strijos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na o pas mane ju rupuziu pilna doh.gif Kai buvau paaugle atsirado ant slaunu isorines dalies, ant klubu. Veliau eme po truputi atsirasti ant krutines, o kai pagimdziau blink.gif ant pilvo pamaciau dar daugiau tu bjaurybiu verysad.gif Mano visas pilvas nuo sonkauliu iki pat apacios nuvagotas pirsto storumo dryzem, jos tokios kaip didziuliai randai verysad.gif jokie tepalai nepadeda. Dziaugiuos tik tuom,kad po truputi svieseja, tikiuos jos baltos liks ir daugiau neatsiras blink.gif verysad.gif Va pasiguodziau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
o tai kol jos raudonos dar galima panaikint? unsure.gif kokiu budu? unsure.gif
Atsakyti
As sitų "grozybiu"turiu jau seniai. Kiek pamenu, dar paaugle budama ju pastebejau ant uzpakaliuko. O nestumai, svorio kritimai ir priaugimai tik isryskino problema. Cia matyt, dar ir genai nemazai prisideda bei gyvenimo budas.
Atsakyti
QUOTE(jolita-is @ 2008 02 09, 20:36)
Strijas geriausiai nematomas daro ir naikina vakuuminis masažas, vyniojimai. Dar yra visokiu kitokiu priemoniu, bet kad visai dingtu, tai labai retas atvejis...  g.gif

praktikoje neteko sutikt tokiu zmoniu mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Yra panos geriausia iseitis,tik susigyventi su jomis ir pamilti save su tom bjaurybem wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linnce @ 2008 02 20, 18:31)
Yra panos geriausia iseitis,tik susigyventi su jomis ir pamilti save su tom bjaurybem wub.gif

irgi gera mintis bigsmile.gif man tarp kojų labai baisios doh.gif randai tiesiog doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linnce @ 2008 02 20, 17:31)

pritariu ir as! drinks_cheers.gif vargau as su jom bet neisnyko!
ir bandziau avon krema nuo striju tai nepadejo,gal del to kad pas mane jos labai dideles!? kas bus po 10,20metu jei tokiai jaunai jau striju pilna... cray.gif
Atsakyti
As kazkaip po pirmojo leliaus labai emiau i galva del tu striju verysad.gif ,bet kai laukiaus jau antro pagalvojau kaip gerai daugiau jau nauju nebeatsiras thumbup.gif ,aisku ir nebeatsirado,o ir vyrui jos netrukdo,taip kad viskas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Taip, deja, geriau susitaikyti ir joms rasti grazesni uz "bjaurybe" varda.
Atsakyti